Kızlar 6 yıllık evliyim. Bir çok problem yaşadık. Herşeyi geride bıraksakta eşimin alkol problemini çözemedik. Ne zaman rakı içse ya altına ya da eve tuvaletini yapıyor afedersiniz. Defalarca uyardım en az 4 kez tekrarladı. Siz olsanız devam eder miydiniz? Çok üzülüyorum. Çocuğumda var.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
alkol problemi çok büyük bir yük olabilir ve sürekli tekrarlanan hatalar insana tükenmişlik hissi verebilir çocuğunuzun sağlıklı bir ortamda büyümesi de önemli eğer eşiniz değişim için çaba göstermiyorsa ve siz mutsuzsanız ayrılmak bir seçenek olabilir
01 Yorumla
Soran10 ayTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 aySırf bunun için boşanmanıza gerek yok aslında bunun çok kolay yoldan bir çözümü var bence biraz araştırırsanız sizde bulursunuz çözümün ne olduğunu, bir ilaç var onu alkol aldığı zaman yemeğine katarsanız bir iki defa kesinlikle alkolü bırakır diye düşünüyorum ben şahsen tavsiye ettiklerimde işe yaradı bu ilaç öldürmez ama öldürmekten beter bir hale getirir insanı, hiçbir yan etkisi yoktur bunu da belirteyim
00 Yorumla
10 ayOf çok üzgünüm ama ben olsam yavaştan kaçardım gerçekten. Bağımlılıklar zaten zorlayıcı ama alkolik bir insandan kimseye hiçbir zaman hayır geldiğini görmedim. Bir çiftin geleceği hakkında böyle karamsar konuşmayı kendime yakıştırmam ama mesele alkol ise pek farklı bir seyir izleme olasılığı yoj maalesef:(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayDevam edilecek bir durum değil. Alkol zaten çok kötü bir şey böyle biriyle evlenmen başlı başına hata. Yani arada içen biri de değil heralde hani çok içen insan var ama altına etmiyor demek beceremiyor içmesin zaten çok kötü şey yani. Devam etmen bence hata. Uyarınca da ne diyor merak ettim.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Alkol bağımlılığı, hem kişi hem de aile için çok zorlayıcı bir süreçtir. Eşinin bu sorunu sadece uyarılarla çözülmez, profesyonel destek alması gerekiyor. Eğer alkol problemini ciddiye alıp tedavi olmak isterse, ona bu süreçte destek olabilirsin. Ancak sürekli aynı durum tekrarlanıyor ve bu hayat kaliteni ciddi ölçüde etkiliyorsa, kendi mutluluğunu ve çocuğunun huzurunu düşünmek önceliğin olmalı. Bu durumla ilgili bir aile terapistine veya bağımlılık konusunda uzman birine danışmak size yardımcı olabilir. Unutma, yalnız değilsin ve hak ettiğin hayatı yaşamak mümkün 🩷.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
75Cevap
10 ayBu durum sadece bir alkol sorunu değil, saygı, sağlık ve güven açısından da ciddi bir problem hâline gelmiş. Özellikle de evde bir çocuk varken, bu ortamın hem seni hem de çocuğunu psikolojik olarak yıpratması çok normal. Düşünmen gereken birkaç şey var. Profesyonel destek (psikiyatri, alkol bağımlılığı tedavisi) almayı kabul ediyor mu?
Çocuğun böyle bir ortamda büyümesi hem psikolojik olarak zorlayıcı olur hem de ileride olumsuz etkiler bırakabilir.
Senin sürekli bu utanç ve stresle yaşaman sağlığını da etkiler. Eğer eşin değişim için somut adım atmıyorsa ve bu durum defalarca tekrar ediyorsa, sınırlarını net çizmek gerekebilir. Bazen geçici bir ayrılık ya da net bir “ya tedavi olursun ya da ben giderim” tavrı, durumu ciddiye almasını sağlar. Senin hislerin çok değerli ve böyle bir durumda “dayanmak zorundayım” diye düşünmek zorunda değilsin.10 YorumlaAlkol problemi sadece bir "alışkanlık" değil, ciddi bir bağımlılıktır. Üstelik sen yıllardır sabretmişsin, çocuğunla birlikte katlanmışsın. Defalarca tekrarlamış, uyarılara rağmen değişmemişse bu artık saygı ihlalidir. Bu ortamda büyüyen bir çocuk da bundan psikolojik olarak etkilenir.
Eğer tedaviye yanaşmıyor, sorumluluk almıyorsa, senin sağlığın ve çocuğunun huzuru daha önemli. Boşanmak bir yenilgi değil, bazen kendini ve evladını koruma yoludur. Önce bir psikolog ya da aile danışmanıyla görüş, gerekiyorsa kadın danışma merkezlerine başvur. Yalnız değilsin.00 Yorumla
10 ayAldatma şiddet vs başka problemler yoksa sevdiğim kişiyi hemen bırakmazdım ona yardım etmeye çalışırım çocuk olduğu içinde hemn bosanmayi istemezdim öncelikle eşimin alkol problemini çözmesi için her yolu denerdim ama baktım olmuyor durum aynıysa ve çocuğu kötü etkiliyorsa boşanirdim
20 Yorumla
10 ayGüzel kardeşim burdakilere aldanıp yuvana zarar verme. Ne kolay öyle bırak ayrıl demeleri. Senin kocan o. Ne emekler verdiniz de birbirinizi sevip saymış evlilikle sonlandırmışsınız. Eşinin haberi var mı paylaştığından. O içerek işeyerek vs aile ayıp olmaz ama senin yaptığın ayıp şu an. Ve haberi yoksa bunu aile içi çözecekken buraya taşıman insanlığını sorgulattı. Ve eşin olsaydım buraya bunu yazan başka ortamlarda neler yapar diye düşünce de olurdum. Bir tarafın eşini aldatıyor hissiyatı veriyor bana.
11 Yorumla- 10 ay
Şu kanserden vefat eden kız yapacaksan bir yorum kendine has yorum olmasın madem paylaşıyorsun tartışmaya açık paylaş. Yorum olsun diye yorum yapma. Kanserden ölmüş sen kaçıncı tekil kişisin o ev de ve kimsin? Neler yaşadıklarını onlar bilir sen değil. Öyle kabul etmiş evlenmiş neymiş sana göre hasta olmadan bırak ne lan bu hop hemen bırak, sen evlenme senden bir y. rrak olmaz. EVLENCEĞİN KİŞİYE YAZIK.
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 ayişte maalesef durumlar bu
ağzıyla değil g*tüyle içiyor demek ki
şişede durduğu gibi durmuyor bu meret
herkesin bir limiti var ama senin kocanın limiti sıfır nedir yahu eve tuvaletini ypmak resmen şoktayım
ben boşanırdım hiç arkama bakmam
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayGerçekten çok üzüldüm yaa 😔😔. Rabbim bu durumdan kurtulmasını, en kısa zamanda Nasib etsin Sizler için. Ben gerçekten çok üzüldüm. Anlıyorum ki , duyarlı , yapıcı, sabırlı birisiniz. Size yönelik olarak umarım fiziki ve psikolojik bir şiddet uygulaması sürecine girme durumu olmasın ve bu doğrultuda biraz daha sabretmenizi öneririm
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 462 cevap paylaştı. Canım çok üzülerek okudum yazdıklarını. Gerçekten büyük bir sabır göstermişsin, 6 yıl kolay değil. Ama bu senin sağlığını, huzurunu, hatta çocuğun psikolojisini etkiliyorsa artık kendini düşünme zamanı gelmiş olabilir. Alkol bağımlılığı ciddi bir hastalık ama tedavi edilmediği sürece sadece içeni değil, etrafındakileri de yıpratıyor. Sen yalnız değilsin, ne karar verirsen yanında olan insanlar mutlaka çıkacaktır. Unutma ki sen de, çocuğun da huzuru hak ediyorsunuz
00 Yorumla
10 ayBu çok zor ve yıpratıcı bir durum… Hele ki içinde çocuk da varsa, kararlar sadece seni değil onun güvenliğini ve psikolojisini de etkiliyor.
Unutma, evlilik iki kişilik bir emektir. Ama biri sürekli dağıtıyor, diğeri sürekli toparlıyorsa… bu ilişki değil, yorgunluk olur.
00 Yorumla
10 aysenin adına üzüldüm, cilnolarak amatem ya da vibenzeri kuruluşa gitmesi gerekli, yoksa ilerleyen yaşlarda ne bırakabilir nede nprmal bir adam olabilir, cocuğunda sende perişan olmaya mahkum kalırsınız, bu iş ciddi bana göre , aynı sorunları yaşadım cevrende 2 3 kez hemde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayValla 11 yıldır böyle bi adamlayım. Üç yıl önce boşandık.. Bir kızımız var.. Kızımız var birleşelim dedi ne yeminler etti ne sözler verdi.. İyi dedim geri evlendik.. her şey aynı. Keşke hiç dönmeseydim hep pişmanım ve ilk fırsatta boşayacağım. Beklediğim şeyler var şimdilik.. Sen de direk boşa.. Düzelmiş!
02 Yorumla
Soran10 ayEn önemli yorum buydu benim için sağol ablam
Cevap sahibi10 ay🍀sen de sağ ol yolun açık olsun
Gizli Üye(25-29)10 ayEvlenmeden öncede böyleyse düzelir diye evlendiysen geçmiş olsun, bırakmaya çabalamıyorsa ya da profesyonel destek almak istemiyorsa evliliğini gözden geçir, Allah korusun sarhoşken sana çocuklarına bir şey yapar sonra sarhoştum hatırlamıyorum özür dilerim der o zaman da affedecek misin? İçki bütün kötülüklerin anasıdır diye boşuna dememişler böyleleri yalnız ölmeyi hakediyor
00 Yorumla
10 ayAlkol bağımlılığı kolay kolay bırakılmıyor tedavi olması lazım, o yüzden ayrılmak daha mantıklı bir karar
10 Yorumla
10 ayRakı içenden olmaz kumara da gider kariyi da satar cocuğa da kıyar borca da girer hasta da olur gereksiz fazlalık yüktür alkolik adam, boşa gitsin
07 Yorumla
Soran10 ayBırakmıyor işte kaç senedr
- 10 ay
Bırakamaz bırakmaz
Soran10 ayNeden peki
- 10 ay
Bağımlı
Soran10 ayBağımlılık belirtileri neler?
- 10 ay
Abla 4 kez odanın ortasına sçms daha ne olsun istiyorsun
Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. Senin bu zamana kadar durman bile hata çocugu olan bir adam neden dozunu kaçırıp o şekilde eve gelip huzurunu bozuyo ona adam bile denmez katlanma boşa gitsin
05 Yorumla
Soran10 ayGerçekten mi sen olsan nasıl yapardın? Çok karmaşığım gerçekten
- 10 ay
Ben asla daynamam 1 gün bile eğer o adam kendini düzektmiyosa ben kendimi onun için yıpratmam ne hali varsa görür benden uzak bende hayatıma bakarım birinin saçma sapan pisloğiyle uğrasma uğrasmak zorunda değilsin onun bu bilince sahip olması gerekiyordu nede olsa karım arkamı toplar diye düşünüyor o adam senle çocugu düşünse böyle bir şey yapmaz
Soran10 ayBana desteğin çok iyi geldi. Seni tanımıyorum ama Allah senden razı olsun
- 10 ay
Ama yine de böyle adamları nasıl buluyorsunuz cidden merak etmiyor değilim. Alkol ve sigara kullanmıyorum ama bu yaşıma kadar da evlenmedim 😎😎
10 ayAlkol tüketen biri ile evlenmeyi tercih etmem ama senin durumunu yaşasam eşime bırakmak adına destek alması konusunda ikna ederdim birlikte aile terapistine de gidebilirsiniz
10 Yorumla
10 ayCabanizi takdir ediyorum ve evliliginiz icin mucade ettiginizi gorebiliyorum. Lutfen tek tarafli savasmayin, mumkunse esiniz ile konusun ve bir tedavisi varsa o da caba sarf etsin. Aksi halde her ne kadar sevgi ve saygi olsa da, tukenmislige ve mutsuzluga sebebiyet verebilir.
10 YorumlaTek sorununuz bu ise bence her yolu deneyin. Zor çünkü hele de çocuğunuz var iken. Ama bence artık uzman bir destek alın.
13 Yorumla
Soran10 ayTek sorun bu değil son zamanlardaki sorun bu
Aşık olduğum kadınsa kolay kolay bırakmam, alkole olan bağımlılığı ile ömür boyu mücadele ederdim. Alkol bırakılır ama sevdiğin insan bırakılmaz.
00 Yorumla
10 ayDeğerli soruyu soran kardeşim evet alkol kötü bir şey evlerden ırak bir şey ancak birde şu açıdan bakmak lazım ictiginde size şiddet uygulamiyorsa sizi madur etmiyorsa bence tuvalet konusu kendini bilmemesi sen kaynaklı olacak tabikide tasnif etmiyorum ancak bir tedavi ile ya da terapi ile duzelebilecegine inanıyorum eğer düzelme ise ozaman boşanma senin için doğru karar olur
00 Yorumla
10 ayBu gerçekten çok büyük bir problem ve zamanla da çok büyük yıpranmaya vesile olur. Bunu ciddi bir şekilde konuşmalısın. Çözüm olmuyorsa en mantıklısı boşanmak oluyor.
00 YorumlaAklıma alkol sorunu olduğu için eşi ile tartışıp eşi tarafından öldürülen Sevcan Sakman in son görüntüleri geldi. bagimli olan biri (herhangi birşeye) tehlikelidir. Ilişki de yorucu ve zararlıdır. Sence o iyi bir baba mı. iyi bir eş mi. Neden böyle birinden çocuk yaptın... Böyle uzar gider sorular. Neden bir tane hayatınızı bu kadar zorlastiriyorsunuz? Tedavi olmuyor mu?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 aySen gec bile kaldin adamdan Boşanma konusunda.
Geç olmadan ayrıl adamdan ve ailenin yanında yaşamaya çalış. O adamdan sana bir fayda gelmez koca mı evlat mı belli değil.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayAsla düzelmez, yıllarını tüketme. Henüz gençken ve yapabiliyorken yolları ayır. Düzeltmek ve ailesini kazanmak isterse zaten tercihini alkolden değil senden yana yapar.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 373 cevap paylaştı.
10 ayEvlilik zor bir müessese eğer sana karşı şiddet uygulamıyorsa diğer konularda da genel olarak mutluysanız bu sorunları halledersiniz
03 Yorumla
Soran10 ayHamileliğimde dövmüştü 5 yıl önce
- 10 ay
Neden dövdü
Soran10 ayAnnesi doldurmuştu
- Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı.
10 ayAlkolü hiç sevmem. Gereksiz geliyor. Aklını başına alması lazım. Alkol kokusuna bile zor tahammül ediyorum.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayYavrum Nereden buluyorsunuz bu acayip dengesiz tuhaf yaratıkları hangi ahırda dolaşıyorsunuz evlenmeden önce
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı.
10 ayDoktora danışabilirsin. Yemeğe eklenen bir damla var onunla birlikte istese de içemiyor. Adını bilmiyorum.
112 Yorumla- 10 ay
Öldürmez ama öldürmekten beter eder ben çözüm olacağına inanıyorum şahsen 😅
- 10 ay
@Benimolsadecebenim boşansın mı bu yüzden? Atsın yemeğe içmesin belki kurtulur.
- 10 ay
Zaten ben de aksi bir şey dememişim ki boşanma taraftarı olmadığımı ifade etmişim ve bu ilacı kullanırsa çözüm olacağını düşünüyorum dedim zaten 🤭
- 10 ay
@Benimolsadecebenim öldürmekten beter eder dedin neden?
- 10 ay
Çünkü öyle yapar da ondan öyle dedim ki kişi alkol almaya korkar hale gelir ondan sonra 😀
- 10 ay
@Benimolsadecebenim boşanmasın çocuğu var. Böyle böyle halletsin.
- 10 ay
Sen galiba dediklerimi yanlış algılıyorsun burada boşan diyen kimse yok zaten bunda bir anlaşalım ok? İlacın öldürmez ama öldürmekten beter eder kısmına gelince zaten amaçta o ya bunu neden anlamadın onu anlayamadım ilaç alkol alınca vücutta bazı emzimleri bloke eder ve geçici yan etkiler ortaya çıkar bundan ötürü de kişi ne olduğunu şaşırır hale gelir ve acaba alkol bana dokunmaya mı başladı düşüncesi kişiyi alıkoyar ve alkolik biri ondan sonra alkol almaya korkar hale gelir bunu da anlamazsan pes derim doğrusu 😉
- 10 ay
@Benimolsadecebenim sen kullandın mı?
- 10 ay
Neymiş o Şap' mı? @Yogunbakım
- 10 ay
@Yoğunbakım Hayır ben kullanmadım çünkü hayatım boyunca hiç alkol almadım 😉
@Security_mann alemsiniz yemin ederim 😀 - 10 ay
@Security_mann alkolikler için damla. Şap değil.
- 10 ay
@Benimolsadecebenim abla bir denemeli
- Aile & Toplum konusunda 530 cevap paylaştı.
10 ayEşinin altına kaçırmasının alkolle ne ilgisi var anlamadım. 15 yaşından beri sosyal içiciyim. Hiçbir zaman altıma kaçırmadım.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 845 cevap paylaştı. Altına edecek kadar içiyorsa ondan adam olmaz daha kötüye gider iğrenç bir durum pislik resmen boşanmanı tavsiye ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ay1 yaşıma daha girdim diyeceğim bir konu. İçinde insanların dağıttığıni kafa güzel olduğunu duyarız da bunu hiç duymamıştim. Allah'ım ne dertler var birde bunun çocuğu var, sende peygamber sabrı var pes
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayAlkol çok yoruyor insanı babam alkolikti çok zor dönemler yaşadık alkol diyince travmalarım canlanıyor her seferinde anneme boşan derdik ama o başanmazdı sırf zevki için sana bunları yaşatmaya hakkı yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı.
10 ayEvet bu alkol problemi kocan ağzıyla içmiyor içiyorsa kendini kaybetmeden içsin hem çevresine hem kendine zarar veriyor haberi yok
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı. Terapiye gitsin, mümkün olan her yere gönderin. Tedavi görsün içmeyi komple bıraksın. Yoksa o öyle çekilmez
00 YorumlaBence terapi almasında fayda olabilir. Burada ne söylersem veya yorum yaparsam yanlış yönlendirmek istemem
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 aySana saygısı yok resmen. Insan en azından bırakmayı dener. Bosanirdim ben olsam. Zaten en başta evlenmezdim.
00 Yorumla
10 ayBen ailesi ile çözmeye çalışırım yoksa boşanma sebebi yani
05 Yorumla
Soran10 ayAilesi beş para etmez
- 10 ay
Çocuk kaç yaşında
- 10 ay
Yorumlara baktımda direk boşa gitsin
Soran10 ay5 yaşında kardeşim kızım
- 10 ay
Kurtarmış kendini boşa gitsin
10 ayEn zoru çocuk yaşamayan bilemez en iyi kararı siz verirsiniz yinede
02 Yorumla
Soran10 ayDestek olun nolur ne yapayım çok kötü hissediyorum
- 10 ay
İnsan yapamadığı şey hakkında yorum yapamaz. Başına gelenler varsa onlar yorum yaparsa daha sağlıklı olur. Yemediğin meyvenin tadını bilmezsin derler. Çekmediğin acı sıkıntıyı da anlamak zor başına gelenler mutlaka yazacaktır
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayNet şekilde boşan böyle biriyle nasıl devam edeceksin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 752 cevap paylaştı.
10 ayBen boşanırdım bir çocuğum var önceliğim o olurdu adamı düzelmiyorsa
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
10 ayAltına etmesi çok eziklik bişe ya insan böyle bişeye katlanamaz düzeleceğini sanmıyorum
00 Yorumla Ciddi bir sorun
Bence uzmandan yardım alınmalı
00 Yorumla
10 ayEdilir 6 yılını vermişsin ablam o alkolik olmuş tedavi görmesi lazim öyle alkol alınmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı.
10 ayHe ya tatsız olur o ne öyle alkol bütün kötülüklerin anasıdır diyorlar
00 Yorumla 40 yıllık iciciyim ilk defa böyle bi vaka görüyorum, içmeden önce bebek bezi bağla kocanın gòtune
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabiki de alkol her kötülüğün anasıdır. Alkol alan bilinçsizce her şeyi yapabilir
00 YorumlaAlkolden dayım çok çekti yuvası yıkıldı çok sıkıntılı bir şey. Terapi almaları şart.
00 YorumlaGazete koy, ona işerse ödül bisküvisi vereceğini söyle. Bu da olmuyosa boşan
00 Yorumla
10 ayİçmeyi bilmiyorsa içmesin ıy o nedir ya hani içip etrafa salça olmak çok masum kaldı kjsfsş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayEvet daha geçenlerde yeni evlenmiş bir çift vardı karısını balkondan atıp felç birakmamis miydi
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. alkol kullanan biri ile evlenmeyin ilerde böyle sıkıntılar oluyor
01 Yorumla
10 aybezle adamı kız o da dert mi bokuyla sızsın kalsın bir yerde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 474 cevap paylaştı.
10 ayAlkole bağımlı bir profil her şeyi yapabilir. İletişim yolu da kapalıysa yapacak bir şey yok. İçki kadehleri ile birlikte bir ömür mutluluklar dilemekten başka
00 Yorumla
10 ayBir adam kadinin yanında neden yıkılana kadar içer ki? İçme adabını bilmeyen bir kişiliği bir kenarı bırakıp çocuğu olmasına rağmen yapıyorsa çok büyük bir sorun
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAğzı ile içmeyen içmesin altına yapmak ne ben 13 yıldır kullanıyorum ve hiçbir zaman ne taşkınlık yaptım nede böyle bişey herkes kullanmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBoşanmasına çek git kaybetme korkusu yasasın kardeşim
04 Yorumla
Soran10 ayAbi tek sorun bu değildi
Cevap sahibi10 ayDiğerleri bitti dedin ya
Soran10 ayHamileyken şiddet , lohusalıkta yalnız bırakılma, ailemin uzaklaştırılması. Bitse de biter mi sence?
Cevap sahibi10 ayBiterde sen naparsın bence onu düşünmek lazım. Ailende destek değilse nasıl olacak?
Alkolikler adam olmazlar. Tecrübe ile sabittir. Ömür boyu çekeceğine boşan daha iyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayUğruna geberecek kadar sevsem de kendime saygım olmalı evvela.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEvi nasıl ediyor ki WC ye girmek zor değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySenin ayrılmayacağını bildiği için içmeye devam eder
00 YorumlaÇok üzücü bir durum sen uyarmana rağmen hala devam ediyorsa boşamak haktır. Onun ailesinin büyükleri yokmu konuşsan onlarla onunla konuşsunlar uyarsınlar
00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem