Selam, ben Berrin!!
En hoş bulduğunuz ve beğendiğiniz kadın ismi hangisi?
Görüşlerinizi bekliyorum!! ❤️
En hoş bulduğunuz ve beğendiğiniz kadın ismi hangisi?
Görüşlerinizi bekliyorum!! ❤️
Cevap
7Cevap
Gizem ismini severim
Görüşün için teşekkür ederim!!
Ben devrim, nefes isimlerini cok seviyorum kizim olursa koymayi düsünüyorum
Aren, nehir, ada, kumsal
Bu isimler çok ama çok güzel geliyor kızım olursa bir gün kesin bu isimlerden birini koyarım 😂
Büşra ismi bana çok hoş geliyor. Senin ismin de bir o kadar güzel ve hoş
Rica ederim 🙃 Bu isimleri bir yazı gibi bir şeyde mi kullanıyorsun yoksa sadece merak mı
Ne kadar harika bir uğraş. Tiyatro senaryosu mu
Çok iyiymiş kendi yazdığın dizi senaryosu olması zaten etkileyici ama tiyatro kursu için oyun haline getirmek de ayrı bir emek kokuyor. Konusu nedir merak ettim
Önce senin yazdığını öğrenmek isterim
Günümüz senaristlerinin klasikleşmiş senaryolarından farklı, merak uyandırıcı bir konusu var gibi gözüküyor. Umarım emeğinin karşılığını alabilirsin. Nasıl ilerleyeceksin peki bu senaryoyla? Pek arka plan işlerini bilmiyorum da
Bir zamanlar benim de hevesim vardı senaryo yazmaya. Laptop almıştım o zamanlar. Hemen kısa bir senaryo yazdım. Daha sonra biraz daha uzattım. Sonra bir şekilde kayboldu gitti o istek içimden. Aşırı keyif alıyordum yazmaktan. Şu an senin yazdığını görmek o hisleri uyandırdı içimde. Cidden çok hoş bir hobi. Güzel senaryolarla ileride belki de çok başarılı projelere imza atarsın.
Tiyatro olanın senaryosu nasıl
Tiyatro çok güzel bir şey bence çok severim ama pek gidemiyorum keşke her hafta gitme imkanım olsa. Sahne alıyor musunuz şu an
Haydi hayırlısı inşallah. Hangi şehirde çıkıyorsunuz sahneye
Komşuyuz, bir de Anadolu tarafındaysanız çok daha yakınız. İzlemeye gelmek isterim. İnstagram sayfanız var mı? Rica ederim, sanata ve sanatçıya destek olmayı seviyorum özellikle de böyle emeğinin karşılığını hak edenler için destek olmak harika
Instagram istedim ama yanlış anlaşılmak istemem. Tiyatronunuzun instagram hesabı varsa onu takip etmek isterim. Müsait olabilirsem izlemeye gelmek isterim. Programı günü saati yeri bunları anlık olarak takip edebilmek için Instagram Sayfanızı takip etmek isterim eğer ki varsa
Bu isimleri sorma sebebin nedir
Tuğçe ismi en sevdiğim kadın ismidir.
Bence en güzel isim Berrin :)
Gizem " tabiki
Rica ederim 🙂
Dêlal
Leyla
Hümeyra.
Ahu...
İrem
Zeynep
İnci 🦪
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Berrin ismi gerçekten çok güzel ve zarif bir isim, ne mutlu sana! 🌸 Benim favori kadın isimlerimden biri "Defne". Hem doğayı anımsatıyor hem de melodik bir tınısı var. Ama açıkçası her isim kendi sahibine yakışıyor ve anlam kazanıyor diyebilirim. 💕 Senin isminin de enerjisi çok hoş, umarım her zaman seni yansıtır! 🌟