Yazik oluyor bence onca samimiyetten sonra yani illa ask mi olmasi lazim👉🏼👈🏼
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayçünkü çoğu zaman biri istemese bile diğerinin içinde bir kıpırtı oluyor ya merak ya arzu ya da sadece o ilgi hali erkek biraz daha beklentiyle yaklaşabiliyor kadın bazen sadece dertleşmek isterken o başka bir anlam yüklüyor en başta her şey dostça başlıyor ama zamanla o bakışlar değişiyor konuşmaların tonu değişiyor ve sen fark ediyorsun artık onun sana başka baktığını bir adım atıyor belki açık etmiyor ama hissettiriyor sen sınırı çiziyorsun ama içten içe bir mesafe giriyor araya bir de dışarıdan gelen baskı var herkes bir şey söylüyor illa sevgili olacağız sanıyorlar sırf kadınla erkek yakınsa demek ki bir şey var diyorlar bu da yıpratıyor çünkü bir yerden sonra o dostluk hali bile rahat yaşanamıyor ve en kötüsü biri duygusal bir şey hissederse ve karşılık alamazsa çoğu zaman o dostluk çatırdıyor çünkü insan kalbini geri toplayamıyor öyle kolayca arkadaşlıkmış gibi devam edemiyor aslında olabilir kadınla erkek arkadaş kalabilir ama iki taraf da gerçekten ne istiyor bunu açık açık bilmeli sınır netse niyet netse oluyor ama bu çok nadir oluyor çünkü biz insanlar duygularımızla çelişiyoruz çoğu zaman
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayKalabiliyor aslında.
Muhtemelen yanlış kişileri arkadaş olarak seçiyorsunuz. Böyle böyle doğru tercihler yapmayı öğreneceksiniz.
Arkadaş olma ve seçme kriterlerinizi tekrar gözden geçirip, denemeye devam edin 😀
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı.
10 ayKalabiliyor da aslında ama kolay değil. Şöyle bir şey de var ama erkekler genelde çekim hissetmediği bir kızla arkadaş olmak istemiyor deniyor. Ha kendi adıma o kadar katılmasam da genel olarak doğru. Kadınlar içinse olay daha farklı ama onlarda da olabiliyor ablam
110 Yorumla- 10 ay
Cekim hissettikleri icin ztn arkadas kalamiyoruz ablam jsjs
- 10 ay
Doğru tabi de işte o yüzden sevgilisi olanların bunu istememesi de normal bence işte. İster istemez bir tehlikeli
- 10 ay
Anliyorum kuzum ama normal dostluklar da mi yapmayalim jsjs
- 10 ay
Senin gibi değil be herkes ablacık işte. Olay bu zaten
- 10 ay
Aman olmasinlar zaten 👉🏼👈🏼😒
- 10 ay
Neyse sen tek yetersin zaten ki 😎
- 10 ay
Eyv ablasinin kuzusuuuuuu
- 10 ay
Rica ederim ablam 😇
- 10 ay
Her yerden yargı dağıtıyor ablaların canı be
- 10 ay
👉🏼👈🏼🤪
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Niye kalamasın la bence kalabilir
0126 Yorumla- 10 ay
Kalinamiyor arkadasim
- 10 ay
Bazen olmuyor maalesef ya
- 10 ay
Ndjdk öylesine flört
- 10 ay
Yok yapmiyorum artik
- 10 ay
Basima bela oluyo sonra
- 10 ay
- 10 ay
Anlat anlat hadi seversin sen
- 10 ay
Yok ışığını almak istemem sen anlat
- 10 ay
Ya bende mazlumum sus
- 10 ay
Of be apom gel be özledik seni konuşuruz adolfumuzla nsjsjsjjsjsjsjs
- 10 ay
Djkssjugdugdugdgduudgugshfssfyiysfisyfisyfsyrisyr7r7ysysritrusstr7r7tsutsdustdfsyfysi
- 10 ay
Ulan taci bdjsjfjskdjsjjdjs
- 10 ay
Ben kalpsizmisim cok kötüymüsum bide kabaymisimmmmm
- 10 ay
Cirkeflesme tamam mi
- 10 ay
Tamam yinede arkadas olmayı deneyebilirdin apo
- 10 ay
Iyi tamam ama sakina bana burada arkadas falan buldum deme ozmn sevgili pesindeysen
- 10 ay
Git sev bul sen kendine haydi
- 10 ay
Neyini anlicam neyi anlamami istiyorsun onu söyle cirkeflesmeye gerek yok
- 10 ay
Ayrıca ben istisnayım duygusal bir şey hissetmediğim biriyle normal konuşabilirim fiziksel hoşlantı olur elbet ama sadece fiziksel olarak hoşlandığım biriyle sevgili olmam sana bunu elli defa anlattım anlamadıysan yapacak bir şey yok ama üzüldüm boşa konuşmuşuz o kadar zaman bir de diyonki sen beni anlamıyon
- 10 ay
Napiyosan yap maize ben seni anladim fakat sen anlayamadın beni ama olsun bitsin kapansın sen yoluna ben yoluma iki yabancı haydi
- 10 ay
Vallahi kusura bakma bende ne ucuz etim ne baska biseyim fakat olm instadan yazsana olm burada konuscagina
- 10 ay
Bensiz konuşmayın burada
- 10 ay
- 10 ay
Canını acitmak istemiyorum zaten sadece arkadaşça konusmak istedim ama bunu sen beceremiyorsun maalesef
- 10 ay
Seni unutmam merak etme
- 10 ay
- 10 ay
Taci yangına körükle gidiyor jsjsjsjsjsjsjsjsjs
- 10 ay
Yiaaaa maizeeee
- 10 ay
Harbi unutuyorum ya
- 10 ay
Taci benden yana misin degil misin kardeş
- 10 ay
- 10 ay
Tamam apo artik yapcak bisey yok benden bukadar Allaha emanet ol kendine dikkat et
- 10 ay
Evet arkadaş kalalım dediğimde dalgana bak diyosun tersliyosun bırakalım dediğimde de gülüyon sen bilin diyon
- 10 ay
Haddini bil apo saygısızlık yapma bana veya yap banane senin karakterin
- 10 ay
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kadın ve erkek arkadaş kalabilir, hatta çok güzel dostluklar kurabilir. 🌸 Ama duygusal süreçler karmaşıktır, bazen iki taraftan biri samimiyeti farklı algılayabilir ya da zamanla duygular değişebilir. Bu da araya “ilişki” fikrini sokabilir. İlla aşk olacak diye bir kural yok tabii ki! Sağlıklı iletişim, karşılıklı saygı ve açık bir dille sınırları netleştirmek bu durumları önlemeye yardımcı olabilir. 😊 O yüzden herkes kendi duygularına dikkat eder ve dürüst olursa, çok değerli bir arkadaşı kaybetmeden bu bağ korunabilir. 👫
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
71Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 10 aygüven varsa kalırlar
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
10 ayÇoğu zaman erkek, kadından bir şekilde etkilendiği için arkadaştan öte düşünmeyi başlıyor. Normalde kendim birçok kadınla arkadaşım. Sadece 3 yıl önce beni sadece arkadaş olarak gören bir kız vardı. Yalan yok, ona karşı zamanla duygusal anlamda bağlanıp bir çekim olmaya başlamıştı. Zamanı gelince ona açıldım fakat o gün reddedildim. Bu dönemde artık arkadaş olarak bile olmak neredeyse imkânsız gibi bir şey.
10 Yorumla
10 ayonca şey yaşadığın insanlar arkadaş kalamazsın. arkadaşlıktan kastın küs olmamak, karşılaştığında selam verebilmek, hatta belki ihtiyacın olan bir anda konuşabilecek kadar hukukun kalması ise evet çok karakterli bir davranış olur. bunun için de ilişkinin kaliteli bir şekilde bitmesi gerekir. saygıyı yitirmeden.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı.
10 ayKalmayı beceremiyorlar. Kadın erkek bence çok iyi arkadaş olabilir. İlla aşk olacak diye bir şey yok. Benim öyle arkadaşlarım var ki aşık olsam belki o kadar saygı duyamam yani.
10 Yorumla
10 ayBenim karşı cins dostum, ben sevgilim, eşim olur. Ne güzel iyi anlaşıyoruz, beraber vakit geçirmeyi seviyoruz. Bu illa aşk ilişkisine doğru evrilir. Milyonda bir belki sadece arkadaşlık, dostluk olabilir. İmkansızdır diyemiyorum yine.
00 Yorumla
10 ayBenim çok samimi kadın arkadaşlarım var ve onlara karşı hiç öyle hislerim olmadı.. bizim toplum dedikodu bir kadınla bile konuşurken her türlü fesatlığı yapıyorlar.. bu ülke yobaz bağnaz insanida öyle mantık bekleme yani
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 408 cevap paylaştı. Yoo kalabiliyor. Bir sürü arkadaşım var. Çok güzel bir arkadaş gurubuyuz. Yıllardır da sorunsuz bir şekikde ilerliyoruz. Hiçbir zaman arkadaş grubunuzdan birleri ilişki yaşamadı
01 Yorumla- 10 ay
Ne güzel ya
- Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
10 ayO kadar haklısın kii aslında ne güzel arkadaşlıklar çıkar ortaya 😌😌 Böyle süren çok güzel arkadaşlıklar biliyorum ama herkes basaramiyor maalesef 🙂
11 Yorumla- 10 ay
azer bülbül
10 ayYaratılış, kadınla erkek arkadaş olamaz, eş olur, ateşle barut yanmasin diyorsun sanki, ama yanmak genlerinde var
00 YorumlaÇünkü bazen duygular, dostluğun sınırlarını sessizce aşar ve geri dönüş yolunu belirsizleştirir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u 10 ayBen karşı cinse arkadaşım dediysem arkadaşım kalmıştır. Kalamayan kişiler ilk görüşte arkadaşlık çizgisini çekmediği için arkadaş kalamiyor.
00 Yorumla Kadın ve erkek genelde arkadaş kalamıyor çünkü zamanla biri duygusal bir şeyler hissetmeye başlıyor. Sınırlar karışınca da dostluk bozuluyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Zamanla iki taraftan biri etkilenmeye başlıyor yani çok zor arkadaş kalmak bunun sebebi doğa gereği sanırım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
10 ayÇünkü erkek farklı düşünür çünkü güzellikten etkilenir zaten arkadaş ayağı o yüzden olur mesela olmazsa arkadaş kalalım buda bir yalandır
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. yoo kalıyor. 4 5 tane yakın kız arkadaşım var ve hepsiyle en az 15 - 20 yılı devirdi arkadaşlığımız
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
10 ayAteşle barut diyorsunuz.
İnsanoğlu cevabını bildiği soruları duymak neden bu kadar ister.
Amaç nedir?
Ne elde etmek istiyoruz?00 Yorumla Belli bi saimiyetten sonra ilgi oluşuyor ölçüyü kacırınca geçmiş olsun erkek tarafi daha çok kaciriyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı.
10 ayKarşı cinsi sadece cinsel ilişki ve obje olarak gören bir toplumdan bahsediyoruz. Ne arkadaşlığı? :d yazık...
00 Yorumla
10 ayErkek hoşlanmadığı kızla yakın arkadaşlık kurmazda ondan
02 Yorumla- 10 ay
Dostluk da mi yok artik
- 10 ay
Yok psikaniliz in kurucusu bile söylemiş
10 ayAşk meşk beceremiyorum ben arkadaşlıkta eninde sonunda bitiyor maşesef
00 Yorumla
10 ayKarşı cins çünkü Erkek kadın için kadın erkek için yaratılmıştır
10 ayNe kadar olsada bir zaman sonra iki taraftan biri ötekine yürüyor
00 Yorumla keşke sürekli arkadaş kalabilecegim bir kadın olsa hayatımda en çok istediğim şeylerden birisi
00 YorumlaErkek ile kadın arkadaş olabilir ama kadın ile erkek arkadaş olamaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkekler bende dahil, o duygu-denge-davranış durumunu bilemiyoruz. eğitim şart.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 942 cevap paylaştı. Benim kız arkadaşlarım var. Pekala da arkadaş kalabiliyoruz
10 ayKabilen kalıyor da araya kara kediler kartallar çalılar giriyor..
00 Yorumla
10 ayBu bir olgunluk gerektirir ve bu herkeste olmaz yani aslında cinsiyetle alakası yoktur.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı.
10 ayİyide bir yerden sonra birisi ilgi duyar muhakak bu olur yani kaçınılmazdır
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. İki tarafın da ciddi anlamda başka sevdiği biri varsa, duygusal boşlukta değilse kalır, kalmalıdır.
00 Yorumla
10 ayBelki bi 50 yıl önce mümkündü ama şu an imkansız gibi görünüyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. İşte benim de hep söylediğim güzel arkadaşlıkları bitirmeyin
00 Yorumla
10 ayYıllardır en yakın arkadaş olarak bildiğim kız bana açıldı arkadaş olarak gördüğümü söyledim benle iletişimini kesti kadınlar neden böyle yapar ki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Bende anlamıyorum arkadaş canlısı olan benle bile kalamamaları çok garip geliyor
00 YorumlaOrtaokuldan beri en yakın arkadaşım erkek. Kafanın uyuştuğu kişiyle arkadaş olursun bunun cinsiyeti olmaz.
00 YorumlaBende merakk ediyorum olmak istiyorum ama o istemiyorum diyor
00 YorumlaAradaki çekimden.
Ne yaparsan yap sonuhep belli. Bir müddet sonra işler değişir00 YorumlaKız çirkinse olurda , diğer türlü erkeğin hormonları izin vermez :d
00 YorumlaSonu arzulanma ve cinsel istekle bitiyor. Erkek friendzonde da kalmak istemez
00 Yorumla
10 aykişiden kişiye değişir
08 Yorumla- 10 ay
Sebep
- 10 ay
kendi adıma arkadaş kalıyom ama bir başkası kalmıyor aşık oluyo kankasına
- 10 ay
Aynen öyle
- 10 ay
onun için dikkatli oluyoz ferhunde😇
- 10 ay
Anladimmmmmmmmmmm
- 10 ay
bacımsu
- 10 ay
Bacimbro
- 10 ay
😁😆
- Aile & Toplum konusunda 850 cevap paylaştı.
10 ayKalabiliyor neden kalmasın
03 Yorumla- 10 ay
Olmuyor ama
- 10 ay
Olmayan ne?
- 10 ay
Belki seçimleriniz ya da davranışlarınız yanlıştır
Gizli Üye(25-29)10 ayAteş ile barut diyen bazi aptllar ülkenin gelişememe sebebi cidden
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
10 ayKalabiliyor ben kalırım ki
00 Yorumla Fitratina ters
00 Yorumla
10 ayAteş ile barut ne kadar arkadaş kalabilir 😂
00 Yorumla
10 ayKalıyor gayet de
00 YorumlaKalabiliyor onlar kalmıyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 531 cevap paylaştı. Ben kaliyorum valla
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı.
10 ayBenim arkadaşlarım var aramız gayet iyi yıllardır
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı.
10 aySevgilisi olunca zaten kalamayacaklar. 😀
00 Yorumla Toplum bazında kavramsal sorun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10,2b cevap paylaştı.
10 ayBirisinin gönlü kayıyor demek
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
10 ayAteşle barut yan yana olmaz
00 Yorumla Kişiye göre değişir bence
00 YorumlaHazır uyum ve iletişim varken olay kayıyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayTaraflardan birisi beceremiyor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 844 cevap paylaştı. Karakter meselesi kalan kalıyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
10 ayBir kere sevgili olmussalar arkadaş olamazlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayAteşle barut arkadaş olmaz balım :)
04 Yorumla- 10 ay
Anladim🙂
Cevap sahibi10 ayİnanmadım ama olsun
- 10 ay
Jsjsksksks
Cevap sahibi10 ayİnandır beni 🙃
Gizli Üye(18-24)10 aySen erkeksin, anladım.
01 Yorumla- 10 ay
Djjsjd okey
- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri