Selam, benim ismim Berrin! Çoğu erkek evlendikten sonra “Karım çalışamaz.” Diyor. Ben bunu son derece saçma buluyorum. Erkekler de kadınlar da istediği meslekte yükselme hakkına sahip. Sizce neden erkekler böyle düşünüyor? Ve siz böyle düşünen erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bekliyorum!
Erkeklerin görüşünü bildiği için... Erkekler eşlerinin erkek yanında olmasını sapkınlığa uğramamalarını istedikleri ve bu konu da hassas oldukları için istemezler. Dönüp diyebilirsin sende kadınla çalışmamalısın. Bu konu da haklıdır. o yüzden ince eleyip sığ dokumak gerekir ve tabi ki düzeni buna göre kurmak
İşyerinde kadın erkek sınırlar belirlenmeye çalışılsa bile bunu koruyamayan insanlar var. Fiziksel temasa dikkat eden insanlar ozellikle zorlanır. Saygı duyuyorum. Bende eşimin kadınlarla dolu bir ortamda çalışmasını istemezdim.
Zaten çalışmamı isteyen biriyle evlenirim. Ayrıca neden istiyorlar diye sorduğum da hiç olmadı. Lütfen genelleme yapma. Burada neden kadınların çalışmalarını istemedikleriyle ilgili bir soru sordum. Aksini iddia edemezsin.
Cevap sahibi
10 ay
Calismanizi isteseler o zamanda nedwn calismamizi istiyorlar diyen cok oluyor sen diyorsun demdim ama erkekler ne yapsa kizlar hep sikayetci olur gibi soru soruyor bunu demek istedim