Tatil & Seyahat Beylikdüzü'nden Armonı park'a metrobüsle nasıl gidebilirim? gökhan_keser Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Beylikdüzü'nde oturuyorum. Sefaköy'deki ARMONI PARK'a metrobüsle nasıl gidebilirim?Yardımlarınızı bekliyorum.. Beylikdüzü'nden Armonı park'a metrobüsle nasıl gidebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
fundamentalist Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Sefaköy durağında in. minübüsler önünden geçiyor 0 4 Yorumla gökhan_keser +1 yıl Hangi hatlı minibüsler geçiyor? Hepsi geçer mi? Yorumla fundamentalist +1 yıl Zaten park göreceksin. bir sürü minibüs var. sorarsın armoni parkı. yazar tabelada Yorumla gökhan_keser +1 yıl çok teşekkür ederim. Yorumla fundamentalist +1 yıl Rica Yorumla
elaaaafb Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Gidemezsin otur oturdugun yere:))) 1 6 Yorumla gökhan_keser +1 yıl Hayat yaşayınca güzel :) Yorumla elaaaafb +1 yıl Yaşama az gez :) Yorumla gökhan_keser +1 yıl Bak o dediğin benim için çok zor iş :) Yorumla elaaaafb +1 yıl Hadi git o zaman :-) Yorumla gökhan_keser +1 yıl İzin veriyosun yani? Yorumla elaaaafb +1 yıl Evet verdim gitti izin :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sefaköy durağında in. minübüsler önünden geçiyor
Hangi hatlı minibüsler geçiyor? Hepsi geçer mi?
Zaten park göreceksin. bir sürü minibüs var. sorarsın armoni parkı. yazar tabelada
çok teşekkür ederim.
Rica
Gidemezsin otur oturdugun yere:)))
Hayat yaşayınca güzel :)
Yaşama az gez :)
Bak o dediğin benim için çok zor iş :)
Hadi git o zaman :-)
İzin veriyosun yani?
Evet verdim gitti izin :)