Ben mi çok cahilim?

Ablam (22) sürekli olarak eşyalarımı çalıyor, pantolon alıyorum, ertesi sabah bacağında ve yırtık olarak geri veriyor, ayakkabı alıyorum iki gün geçmiyor yırtık olarak kapının önüne bırakıyor, paramı uyurken balkona koymuştum onu da çalmış, kafamdaki tokayı duştan sonra çekmeceye bıraktım onu da.. anneme söyledim; normal bir şekilde konuştuysa da bir çare olmadı. En son bugün bende şalter attı, tokamı almış; istedim verdi. Baktım kırmış. Fırlattım attım yere. Annem de babanın malı mı o dedi, bende hırsızlık yapan kızına git hesabını sor dedim; sonra bana bağırmaya başladı “inşallah sokaklarda ors2p^ olursun inşallah o kolların kopar lime lime olursun, geberir gidersin de izin bulunmaz, perişan olursun inşallah dedi. Bende sen perişan ol Allah ölünü göstermeyi nasip etsin dedim. Evden kovduğu için de çıktım gittim evden. Teyzemi aradım, gel bana dedi gittim; R yaptı. Abinlerde kal dedi, büyük abim de bana sinirli sinirli baktığı için utanıyorum ve kötü hissediyorum gitmedim. Ablam da abine git dedi, kaldım ortada. Daha sonra büyük ablam abim vs anneme git kötü de olsa senin annen vs dediler. Fakat artık dayanamıyorum, ben tek çocuğum normalde öz kardeşim yok. Küçük kardeşlerime babaları para gönderiyor annem hiçbir şey diyemiyor babaları var diye, hırsızlık yapan ablamın da abileri ablası var babası var, bir benim kimsem yok. Bundan ötürü annem sürekli üstüme geliyor. Mesela ders çalışırım, ev işi yine ben yaparım; bir gün kalk yap dedi anne yks çalışıyorum dedim inşallah kazanamazsın dedi, diğer çocukları yapamam değince peki diyor. Geçen üniversite sınavına gireceğim, param yok beş kuruşum kalmadı cebimde, sormadı naptın diye, okula arkadaşım götürecek sınav yerine dedim beddua okudu. Sorsaydın dedim dün söyledim sana gideceğim diye dedim bir şey demedin beni de arkadaşım bırakacak dedim.
Çok yoruldum, şu an tek temennim kyk yurdunun çıkmış olması; çıkmazsa ciddi anlamda sokakta kalacağım daha fazla dayanamıyorum çünkü. Kimse de beni kabul etmiyor evine, herkesin bahanesi var..
Ben mi çok cahilim?