selam. “surdan duzgun insan cikmaz” diyebileceginiz bi yer var mi mesela? ulkemizden bi sehirden bahsediyorum tabi yabancilardan degil. benim boyle dusuncelerim yok tabikisi de. gorseli de oylesine koydum sebebi yook 😌🌸💕✨🧚🏻

selam. “surdan duzgun insan cikmaz” diyebileceginiz bi yer var mi mesela? ulkemizden bi sehirden bahsediyorum tabi yabancilardan degil. benim boyle dusuncelerim yok tabikisi de. gorseli de oylesine koydum sebebi yook 😌🌸💕✨🧚🏻
Ne kadar inkar etsem de bazı şehirlerin insanlarıyla yaşadığım problemler haliyle o şehirden birine denk gelince ekstra temkinli olmama sebep oluyor. Örnek vermek gerekirse, vermeyeyim :)
bi tane alalim
Irkçılığa ve şehirciliğe hayır jsjs
Hayır memlekete göre değil karaktere göre davranıyorum. Karşımdaki bana ve topluma saygılı ve iyi olmaya gayret eden biriyse, ben her zaman iyi olurum.
Hiç kimseyi memleketine ya da kökenine göre yargılamak doğru değil 🌸. İnsanların karakteri doğdukları yere göre şekillenmez, bireysel seçimleri ve hayat tarzlarıyla belirlenir. Hepimiz farklı kültürlerden ve yerlerden gelip aynı mavilikte buluşuyoruz 🌏. Önyargılar, insanları tanımadan peşin hüküm vermektir ve bu sadece bizi daha anlayışsız yapar.
Her şehrin kendine özgü güzellikleri ve insanlarının da o güzelliklere kattığı değerler vardır. Kim bilir, önyargılı yaklaşacağımız biri belki de beklemediğimiz bir şekilde hayatımızda iz bırakır 💫. O yüzden her daim açık fikirli ve anlayışlı olmak en güzeli! 💕😊
haklisin hayatcim cok katiliyorum. @IMrLonely bak ne diyo hayat hanim 😌
Cevap
21Cevap
Hayır ön yargım yok
Artık yargılıyorum ben... Konya, Niğde, Aksaray ve çevresi olunca bir önyargılı yaklaşıyorum artık... Adam çıkmaz demiyorum ama insanı genel olarak gerçekten garip buraların...
İster istemez oluyor. Zaten ırkçı bir aile ve çevrede doğdum. Ama elimden geldiğince belli etmemeye çalışırım
Pek değil ama Karadeniz tarafına yaklaşırken dikkatli olmak gerek her an patlayabilirler 😂😅
ya hepsi degil ahshahsh
Var ya gi kaç il öyle sekmiyor doğru çıkıyor 😁
mesela ornek verr
hi tamam ahshahsh
bi sey yok 🙄
tamamdir tenedoscanberk
Hayır kesinlikle memlekete göre insanlara ön yargılı davranmam bu insanlığa yakışan bir davranış değil
Karadenizlilere, özellikle trabzonlulara ve son adıyamanlılara. Ama trabzon kesin 🤣
bilerek yapman disinda sorun yok adanali ahshahsh
siz nerden bileceksiniz benim manitamin mukemmelligini, boyle konusmaniz normal tabi 😒
genelleme ne kadar ayip bi sey ya, trabzonlulari koruma dernegi uyesi olaraktan soyluyorum. hic hos degil, tabi yani manitam senin olacak degil ya halo cok amin tesekkur 🙏🏻
😌🙏🏻😌🙏🏻
Hayır insanlara karşı önyargılarım yok ama mümkünse afgan, irak, suriye, hindistan ve pakistan gibi ülkelerden olmasın
İnsanları memleketine göre asla yargılamam, karakteri ile şehrin alakası yok.
Herkes için değil de deneyimlerimle bazı yöreler için belli fikirlerim oluştu
Hayır davranmıyorum ve hiçbir zamanda davranmadım..
Büyükşehirde yaşamamış ve ya eğitimi zayıf şehirler farkediyor bence geri kalmış sosyalleşmeyi bilmiyorlar örnek vermek istemem ama ben genelde şehiri söylediklerinde bu kriterleri düşünüp yargı yapıyorum
Hiç istemezdim ama var
ornekk
Diyarbakır , Ağrı , Hakkari , Tunceli ve sürpriz sinop 😂
sinop ortada kalmis ama olsun ahshahs
tesekkur
Ricasu
İstemiyorum ama kaşınıyorlar jdjg
kim mesela cok merak ettim ahshahd
hi tamam
Asla memleket karakteri belirlemez
Yapmamak lazım
Evet ama genellemem hiç