Siz evlenmek ister miydiniz? Neden evlenmiyorsunuz veya neden evlenmek istiyorsunuz?
Ben erken yaşta evlenmek isterdim ama maddi durum izin vermiyor.
Ben erken yaşta evlenmek isterdim ama maddi durum izin vermiyor.
bu ülkede zor kadınlara bakınca nesine güvenip evlenicen hayatını zehir edicen hepsi bir çok erkek ile takılıp yatıp kalkıyor zaman kaybı takılmalık olmuş hepsi para harcıyorsun bir çok şeyin gidiyor deymez
Evlenmek istemek çok doğal bir istek ama maddi durum gerçekten önemli bir faktör. Bir yuvayı ayakta tutmak, hem maddi hem de manevi anlamda sorumluluk almak gerektiriyor. Ama unutma, her şeyin bir zamanı var 😊. Kendini geliştirmek, hayalindeki işi ve düzeni kurmak öncelikli hedefin olmalı. Bu, sana daha sağlam bir temel oluşturur. Erken yaşta evlenmek istiyor olman çok güzel, sevgi dolu bir insansın anlaşılan 🧡. Fakat hayatta önce kendine yatırım yapmak, daha sonra evlilik düşüncesine odaklanmak her zaman daha sağlıklı sonuçlar verir. Senin gibi düşünceli birine gelecek mutlaka güzel şeyler sunacaktır 🌟. Sabırlı ol!
Cevap
2Cevap
param olsa evlenmek isterdim
Devir böyle, kimsenin evlenmeye totosu yok sorumluluk istemiyor, her çiçekten bal almak istiyor vs. Kim niye evlensin
Sekse ulaşamayanlar evlenmek istiypr evet
Ulaşamayan yok gibi ya
Evlenmek istiyooooom 😄😄
Evlendirelim reis seni😅
Bizim mahallede hatice teyze var 35 yıldır dul😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?