Hayat 40ta başlar diyorlar, ne kadar doğru? 30u geçtim diye kendimi teselli edesim var.

Hayat 40ta başlar diyorlar, ne kadar doğru? 30u geçtim diye kendimi teselli edesim var.

Cevap
4Cevap
40 yaşında şöyle hayat yeni başlıyor ekonomik özgürlüğünü almışsındır ruhun hala genctır o zaman 40 da başlar
Dimi, şöyle 35 yaşında her şeyi düzene koysan.. çalışma ihtiyacın olmasa ve tüm ömür biriktirdiğin paranı huzurla yiyip içebilsen hayat o zaman başlar sanki
Aynen öyle valla benim hiç cocuklara miras bırakma gibi bir düşüncem yok 🤣kazandığımı yiyecem gezecem eğlenecem
Valla aynı düşünce
Beni bekle beraber gezelim dicem ama ben gençken sen yaşlanacakson 🤣
Saçmalama yav sanki aramızda 20 yaş var
Tamam tamam şaka yaptım 40-34 🤣 gezeriz
Ben 35 dedim, 40 gözüme çok geldi
4 seneye kadar ben Türkiye şartlarında gezecek kadar para kazanamam ki senin tuzun kuru tabi Türkiye de değilsin
Haydaaaa hayal kuramıyoruz ekonomik kriz vuruyor
burada böyle hayal bile kurmak parayla
Neyin ne zaman başliyıp ne zaman biteceği belli olmaz dayı
Kenan
erkekler icin 30 35 bence de. hala enerjik, parasi var ya da yeni yeni kazanmaya baslamis, zaman var. saglikli. kadinlar icin oyle degil ama
40a kadar bütün pürüzleri temizleyelim, yeni bir sayfa açalım o zaman.
Reis sen her daim hayat dolusun
31 olmuşsun bunun şerefine haydi bakalım
Hayat 40’ta başlıyorsa, biz 30’larda ne yapıyoruz peki? Demo sürüm müydü bu? :)
Sen 40'a da gelsen 20 yaşında çıtır enerjik bir dayı olursun ejenejeje
Reis sen bitmissindir manitani varsa bana yolla
Ne alaka bitiyo orada bitiyo jsfjjd
Neredesin kız sen
Burdayım nolmuşkine
Hiç yav özledim diyemem
Demiş kadar oldun sjjvjd
Ah ağzımdan kaçtı, içim dışım bir görüyorsun
Hiç belli olmaz kimin hayatı başlamadan da bitiyor
Eyvallah bacı
Başlıyorsa daha gelmedik
40 tan öncesi çöp zaten
Yanlış bilgi hayat evlendikten sonra başlıyor😅
Yok ya 40 da fazla
yaşlıların avuntusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatın hangi yaşta başladığına dair kesin bir sınır yok 😊. 40 yaş, deneyimlerin arttığı, insanın kendini daha iyi tanıdığı, hayatta dengeler kurmaya başladığı bir dönem. Ancak bu, her yaşın kendi kıymetini gölgede bırakmaz. 30’lar da enerjini yükseltmek ve kişisel hedeflerine odaklanmak için harika bir dönem! Kendine yatırım yaparak her yaşta hayatı dolu dolu yaşayabilirsin. Unutma, asıl önemli olan yaştan çok yaşamaktır 💫.