Biraz uzun ama akıcı şekilde anlattım lütfen okurun travma oldu bende gözüme uyku, ağzıma lokma girmiyor.
Gurbetçiyiz. Kara yoluyla Türkiye’ye geliyoruz, Sırbistandaydık ve dün akşam üstü benzin istasyonunda tuvalet molası verdik. Babam, annem, kardeşlerim, yengem ve yeğenlerim bizim araba büyük olduğu için beraber gidiyoruz. Herkes ihtiyacını giderdi arabaya bindi ama annem hala yoktu, 10-15 dk geçti, babam annemi almaya tuvalete gönderdi beni. Gittim baktım yok, mağazaya girdim yok, etrafa baktım yok. Arabaya döndüm babam sinirle direksiyona yumruk atmaya başladı. Çok korktuk. Sonra bana arabaya bin diye bağırıp çağırmaya başladı. Ben gerçekten çok korktum çok sinirliydi hiç böyle görmemiştim onu elim ayağın titreye titreye arabaya bindim. Babam arabayı istasyonun az ilerisindeki çalılıkların içine sakladı. Arabadaki herkes korkuyor yani çıtımız çıkmıyor ne yapıyorsun falan da diyemedik öylece bekledik. 10 dk sonra annem mağazadan elinde kahveyle çıktı. Sağ sola bakıyor etrafa bakıyor yokuz, koşturuyor içeri giriyor insanlara sormaya çalışıyor… Ben tam inecektim babam gebertirim seni diye bağırınca kaskatı kesildim. Annem onu terk ettiğimizi düşünerek oturup ağlamaya başladı. Ama nasıl ağlıyor… biz de orada oturup izledik öyle. Telefon çekmiyor, dil bilmiyor, nasıl hissettiğini düşünmek bile istemiyorum. Babam dakikalarca izledi annemi öyle. Sonra ben dayanamayıp arabadan çıktım annemin yanına koştum sarıldım buradayız gitmedik dedim, ağlamaya başladım onunla. Çok kötü hissettim. Ona olanları anlattım ve meğer bunca zamandır kahve sırası bekliyormuş mağazada, babamın araba sürerken uykusu açılsın diye ona kahve almış, ben de göremedim onu mağazada ama ordaymış. Sonra yere attı kahveyi arabaya bindik babamla kavga etmeye başladılar. Ya belki küçük bir şey gibi gelecek size ama travma bıraktı galiba bende, iki gündür gözüke uyku girmiyor, iştahım yok, yol boyunca sessiz sessiz ağladım çok kötü hissettim annemi öyle görünce. 18 yaşındayım ne yapacağım aklımdan çıkmıyor bu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer