31 yaşına gireceğim yakinda...
Arada cok neşeliyim arada da türkü dinleyip agliyorum. Yalnızlık mi? Hat safhada..
31 yaşına gireceğim yakinda...
Arada cok neşeliyim arada da türkü dinleyip agliyorum. Yalnızlık mi? Hat safhada..
Ben 31 yaşındayım ve mutlu olduğum sürece yaşı takmıyorum. Önemli olan benim için mutlu olmak ve hedeflerimi gerçekleştirmektir 😊 Bir de bana hayat arkadaşı olacak düzgün karakterde güzel olan ve bana kafa dengi olan bir kız da buldum mu demeyin keyfime 😊
30'lu yaşlar kesinlikle kendini daha derinlemesine tanımaya başladığın zamanlar. İnsan hem olgunlaşıyor hem de duygularını daha yoğun yaşıyor. Bazen neşeli, bazen de hüzünlü olmak çok normal. Yalnızlık hissi de 30'larda daha belirgin olur çünkü hayat yolunda biraz daha bireyselleşmeye başlıyorsun. Ama bu süreç seni güçlendirecek ❤️. Kendine değer verip, ilgi alanlarına daha fazla yönelmen bu dönemi daha anlamlı kılar. Doğada vakit geçirmen, yeni insanlarla tanışabileceğin aktivitelere katılman harika bir başlangıç! 🌿💖 Unutma ki yalnızlık geçici, kendini sev ve bu dönemi keyifle yaşa. 🕊️
Cevap
13Cevap
30 yaşından sonra yıllar o kadar hızlı gidiyor ki anlatamam.
18 den 30 a nasil geldiğimi de anlamadim
2011 senesinde askere gittiğimde 20 yaşına basmama daha iki ay vardı. 19 yaşında askerdim dediğin gibi ne ara 34 oldum anlamadım.
Henüz oraya ben ulaşamadım sen yorumlayıp bize dönüş yaparsan bilgi sahibi olurum ama bence iyidir 🫶
30a girdim bi oha çektim yani ama 31 32 farketmez bence, asıl eşik 30 sanki
Bence olayın yaşla bi ilgisi yok, yıpratan şey yalnızlık
30'lu yaşlarım çok hızlı geçti hiçbir şey anlamadım
Valla bi yerden sonra saymayı bırakıyorsun artık. 33 oldum ben de
Ben 40 oldum daha olgun daha tcerubeli ayni zamabda yalnizlik hissi cok daha fazla
Sen bide 40 ta gör 😀😀
Benimde 15 gün kaldı aynı durumdayız
Berbat ettiler.
Zaman su gibi akıyor
Niye yalnızsın guzelim
Harika geçecek
Bende öyleyim az kaldı 30 a 😂
Bekar mısın
Eğlenceli ve yoğun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?