Okumuş insanlar yaptığı hatalara rağmen daha mı kolay koca buluyor?

Evee kaldim. İki arkadaşım vardı. Evlenmeden önce neler neler yaptılar ama evlendiler. Biri inşaat mutoroloji Mühendisliği okudu kız ama diğeri oo neler neler oldu. Diğeri avukat oldu zafer Partisi milletvekili oldu. İnşaat okuyan Sakarya'da üniversite de Tüm okulla 🎒 yatmış. Değeri de diğeri aslında herkesle yatmadı ya liseye giderken evlenmeden hamile kaldı sonra biraz evli kalıp çocuğunla baba evine 🏠 geri döndü. Ama eve 🏠 geri dönünce. 💞 Üniversite okumuş ekonomi Okumuş bir kaç tane üniversite bitirmiş bunu da zafer partisi Ümit Özdağdan duydum. Bende ℹ️ yattım. BAKİRE DEĞİLİM. 🙅🙅 😭😭 ama ben Üniversite okumadım çünkü ben 2009 yılında çok aşırı ağır trafik ⛔️⛔️ kazası geçirdim. Trafik🚦🚦kazası sonucu beyin travması. Çok çalıştım açıktan liseyi çabucak bitirdim ama üniversite kazanamadım. Kazadan önce Emre Fatih kazadan sonra uuuu sormayın unuttum kaç kişi olduğunu kimler olduğunu. Ama bir Yüceli hatırlıyorum o hala gel desem gelir. Utkuyu hastaydım çünkü boşluktaydım. Sonra başka Selim diye biri vardı bir gün arkadaşıyla arabada beni uzak bir yere zorla götürmüşlerdi onu. Birde Tayfun'u tayfundan sonra kimse olmadı Çünkü ben tayfuna çok aşık olmuştum hala aşığım biriyle yapsam midem bulanırdı ama 4 yıldır yapmıyorum neden kısmetim çıkmıyor. 📅
Okumuş insanlar yaptığı hatalara rağmen daha mı kolay koca buluyor?