Dışarıdan bakıldıgında bakımlı, güzel gibi duran genç bir kız gördünüz diyelim ama kolumda jilet izleri var, ne düşünürsünüz?

Evet bahsettiğim kişi benim. Dış görünüşüme bakılımca hiç böyle şeyler yapacak birine benzemiyorum. Kime söylesem inanmaz böyle bir şey yaptığıma. Diğer kızlar gibi makyaj yaparım, süslenirim sürekli. ama o kolumdaki izler yüzünden kendimi bir türlü güzel hissedemiyorum. İzler öyle kalın faça izi değil ince izler. Ama onları gecen sene yapmıstım. Bir ay önce tekrar yaptım, mecbur kaldım annem ve babam yüzünden. Bandajla kapatıyorym ama her türlü kötü hissediyorum kendimi. Neden böyle bir şey yaptım. çünkü annem ve babam bana yükmüşüm gibi davranıyorlar. küçüklüğümden beri her türlü hakareti, aşağılanmayı, eziklenmeyi gördüm onlar. Cinsellestirici pis igrenc hakaretler ediyorlar. Bunu annem yapıyor tabi. Babam kuzum*u falan dedi bi ara. Dilim varmıyor söylemeye utanc verici. Aklınıza gelmeyecek seyler söylüyorlar. Birkac defa inthar et dediler bana. git yüksek bi yerden atla, bi arabanın önüne atla falan dediler. Yks sonuvum onlar yüzünden kötü geldi ve günlerdir daha kötü davranmaya basladılar bana. başımıza kaldın böyle git en kötü üniversiteye en kötü bölüme yeter ki kurtulalım senden, seni evde istemiyoruz dediler. Kendime zarar vermem umurlarında degil bile.

Dışarıdan bakıldıgında bakımlı, güzel gibi duran genç bir kız gördünüz diyelim ama kolumda jilet izleri var, ne düşünürsünüz?