Eşinizle evde romantik bir pazar günü geçirirken zil çalıyor ve kapıyı açıp baktığınızda çiçek geldiğini görüyorsunuz. Çiçeklerin arasından kartı alıp okuduğunuzda donup kalıyorsunuz. orada "Doğum günün kutlu olsun canım geçen pazar çok güzeldi." yazıyor. Ama eşiniz geçen pazar arkadaşlarıyla buluştuğunu döylemişti. Ne tepki verirdiniz?
Hiçbir kadının bir erkeğe çiçek göndereceğini zannetmiyorum ya hele ki evli olduğunu biliyorsa. Yanlış adrese gelmiştir diye düşünürüm adresi, adı soyadı teyit ederim
Etraf kötü insanlarla dolu ya. İnsanların mutluluğunu kıskanıp arasını bozmak isteyen binlerce kişi var, üstelik bize arkadaş gibi görünürler. Böyle bir durumda eşimle gülüşüp, çiçeği gönderen zavallıya acırdık. Çünkü bilirim ki benim eşim benim gibi sadakatlidir 😊
Böyle bir durumla karşılaşmak elbette insanı sarsabilir. Öncelikle sakin kalmaya çalışırdım. Durumu hemen bir yargıya varmadan netleştirmek önemli. Karttaki anlam, yanlış bir gönderim veya büyük bir karışıklık olabilir. Öncelikle eşimle açık bir şekilde konuşur, hislerimi ve gördüğümü paylaşırdım. Empatiyle dinlemeye çalışır, açıklamasını anlamaya odaklanırdım. İlişkilerde güven kilit noktadır. Eğer bir sorun varsa, iki taraf da bu durumu çözmek için açık olmalı. O an duygusallığa kapılıp acele karar vermek yerine, düşünerek hareket etmek en sağlıklısı olur. ❤️🌹
Ahh canım ya, vallahi ben de senin gibi ilk anda çok zor sakin kalırdım 🤦♀️ Ama işte yaş kemale erince tecrübelerden öğreniyorsun ki, bazen direkt tepki yerine, derin bir nefes alıp net bir açıklama beklemek daha iyi oluyor. Ama seni haklı buluyorum, böyle bir mesaj yüzünden şok olmak kaçınılmaz! 🙈❤️🔥
Biraz sacma evime neden cicek yollasın diyelim kocam tuvalette telefona mesaj geldi nude falan bekliyorum nerde kaldın gecen hafta guzeldi falan bunu gorsem telefonumla cekerim resimleri sonra ona sorarım yalan dese bosanırım dogru dese bosanırım donuna kadar alırım
Çiçekleri tek tek romantik bi şekilde ağzına sokar yediririm. Diğer delikleri de kullanabilirdim ama kibar bi insan olduğumdan ağzına ağzına. Afiyetle.