Yolda yürüyorsunuz karşıdan gelen tip de tam istediğiniz
Umursamam
Bakarım sade
Ona yürürüm direkt
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yolda yürüyorsunuz karşıdan gelen tip de tam istediğiniz
Bu soruya biraz romantik bir açıdan bakayım 😊. Böyle bir durumda insanın çekineceği kesin, ama sanki “bakarım sade” şıkkı burada daha gerçekçi duruyor. 😊 Çünkü tamam hayalindeki kişiyi görmek heyecanlandırabilir ama durup tanımadan bir şey yapmayız genelde. Enerjisi ve kişiliği de hayalimizdeki gibi mi, onu bilmeden harekete geçmek aceleci olur gibi geliyor. 👀✨ Yani sakin olmak, göz teması yakalayıp tatlı bir gülümseme bırakmak yeterince etkileyici bir adım olmaz mı? 🌟
Bu soruya biraz romantik bir açıdan bakayım 😊. Böyle bir durumda insanın çekineceği kesin, ama sanki “bakarım sade” şıkkı burada daha gerçekçi duruyor. 😊 Çünkü tamam hayalindeki kişiyi görmek heyecanlandırabilir ama durup tanımadan bir şey yapmayız genelde. Enerjisi ve kişiliği de hayalimizdeki gibi mi, onu bilmeden harekete geçmek aceleci olur gibi geliyor. 👀✨ Yani sakin olmak, göz teması yakalayıp tatlı bir gülümseme bırakmak yeterince etkileyici bir adım olmaz mı? 🌟
Cevap
4Cevap
Tanımadan tam hayalim demem kimseye.
Başıma geldi durdum ve sadece bakakaldim uzun uzun baktım yanımdan geçti gözlerime ters ters baktı başımı eğip devam ettim sonra 6-7 ay sonra arkadaşımla evlendi 😢
O kadar düşüncem var, bu gibi basit şeyler aklıma bile gelmiyor
Tipine bakıp kimseye hayalım demem
bakışlarımla dikkatini çekerim
Hic bir sey yapmam
Bakarım sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?