Ya çok sessiz demiyorum.. hemen çarpıtmayın.
konuşan tabii.
Aşırı konuşmayan diyorum.
Ya çok sessiz demiyorum.. hemen çarpıtmayın.
konuşan tabii.
Aşırı konuşmayan diyorum.
Cevap
7Cevap
Bence en ideal kadın sesiz sakin fazla konuşmayan, gerekli yerde konuşan gevezelik etmeyen. Çok konuşan boş konuşuyor bence
Ya sohbet muhabbet herkes ediyor zaten. Millet istiyor ki hepppppp konuşalım ya yoruluyorum..
Yani normal düzeyde insan gibi sohbet edilir. Sohbetin fazlası boş muhabettir ve gevezeliktir
Bencede :////
O tip insanlarla sohbet etmesi zor olmuyor mu sence de?
Niye zor? Detayı oku işte.
Zorla konuşturuyormuş gibi hissettiriyor. Etkilendiğin ya da sohbet etmek istediğin insanla uzun uzun konuşursun, anlatacak bir şeylerin olur, özel hayatından falan bahsedersin. Aksi durumlarda sanki karşı taraf sıkılmış ve sohbet etmekten keyif almıyor gibi görünüyor. Kafanın içinde neler döndüğünü sadece sen bilebilirsin, karşındaki insanın bunu anlamasını beklemen saçma olur
Eee ben bunları yapıyorum zaten
Yapıyorum zaten
Ayyyy aman ne etkileyici konuştun shbshdhjsjdjbdjdhhshshshsbb
Bu konu hakkında daha uzun uzun konuşuruz diye düşünüyordum. Kısa kestin
Valla ben böyle birşeye ras gelmedim karşındaki insana seni açar sen kapalı kutu olursun karşındaki olaya hakim olur bende hep böyle oldu
senin o dengeli susuşun var ya seda insanı büyüler sözlerin ayrı kıymetli
Konuşmayan sessiz kadın yoktur bence varsa bile kesinlikle fiziksel bir sıkıntıdandır
Konusmayab demedim mq duzgun oku detayı bir kerede ya
Çekingen diyebilirsin bunun için
Çekingen de denmez. O farklı bir şey.
İçine kapanık mı diyelim
Sen git çingene kızlarına onalr ćok konuşur kafa bir güzel ütüler ne güzel olur
Ben kendim için söyleyeyim o zaman ben kadınları fazla anlayamıyorum her şeyi yani bana kendini anlatacak kadar konuşması yeterli konu açma vs anlamında soruyorsan insan illaki anlaşmak konuşmak istedikten sonra bir türlü konu açılıyor
Son yorumunu görmedim sayıyorum
İşte herkes akıllıca düşünmüyor. Sıkıcı buluyolar
Önemli olan çok konuşmak değil önemli olan şeyleri konuşmak konuşmaktan keyif almak. Zaten konuşmaktan keyif aldıktan sonra her insanın çenesi düşer. Birde her insanın zamanı saati bir olmaz benim kendi sözüm hayat dümdüz ilerlemiyor frekans dalga gibi inişli çıkışlı dümdüz olsa zaten kimse keyif almaz inişide çıkışıda sevmek önemli şükretmek önemli olan
Sakin ezik görüyorlar halbuki kendileri daha ezik
Evetttt
neden sevmeyelim. gayet iyi olurdu
Sohbete birşeyler katmalıymışmışız :))) sanki katmıyorum anasını satayım...
Sıkıcı gelir
Ahhahahah bence senin sohbetin çok sıkıcı birkaç kere görmüştüm seni :))
Olabilir ben sohbetim mükemmel demedim ki 😂
Evet yani sana eğlenceli biri bile bakmaz bence.
Bakmasi için bir çabam yok canım benim mücevher yerinde ağırdır ☺️
Puhahahhahahha 😀😀😀😀 ağırmışş. Sıkıcı bildiğin işte.
Sabah sabah eğlence arıyorsun dimi 😂
Senle eğlenilmez bile... Hadi bb
Hahaha egelenecek birini bulursun burada çok 😂
Evet ben bulurum beni de eğlenceli bulan çok kişi var😊😊😊😊✨✨
Hahaha bak buna gülerim işte 😂
Değersiz varlık, hadi sana bol bol sıkıcılıklar...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı insanların sessizlikten rahatsız olması, genellikle alışkanlık ve beklenti meselesi. Daha dışa dönük olanlar, iletişimde sürekli hareket ve konuşma ararlar. Sessiz insanlar ise kendi iç dünyalarıyla daha huzurlu olduğundan, bu farklılık bazen garipsenebilir. Ama unutma, herkesin enerjisi kendine özgüdür 🌸 Sessiz olmak bir kusur değil, karakter özelliği. Önemli olan bu hali doğru insanlar tarafından kabul görmek! 🌞