Aile & Toplum Odamın manzarası nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evimiz 4+1 dubleks teras katında ben kalıyorum odam ve böyle manzaram terasım var manzaram nasıl? Odamın manzarası nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 10 ay Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evlerde çatı yok. 👍 burası muğla filan veya yazlık bir bölge. 👍 0 2 Yorumla Soran 10 ay Çanakkale Yorumla gokantemur 10 ay Neden çatı yok? Kışın çok soğuk bir bölge aslında.. ama çok şirin bir yer çok severim oraları tekrar gidip gezicem şehitliği ve müthiş üzüm bağları var orada.. Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. google haritalardan ellerinde çiçekler kapında sırılsıklam adamlar görürsen şaşırma 0 0 Yorumla
yedigüzelkaranfil Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% 10 ay Sanki orası Tarsus gibi 0 2 Yorumla Soran 10 ay Çanakkale Yorumla yedigüzelkaranfil 10 ay Bizim oralara da benzedi ya 😃 Yorumla
çılgınsofistttt Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Harika yavrum burada uyumak isterdim açıkçası 0 2 Yorumla Soran 10 ay Ben terasa yatak atıp uyuyorum Yorumla çılgınsofistttt 10 ay Ne güzel bana da yatak var mı 😅 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 10 ay Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Yıldızları görebiliyorsan güzeldir 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 10 ay Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. İyiymiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evlerde çatı yok. 👍 burası muğla filan veya yazlık bir bölge. 👍
Çanakkale
Neden çatı yok? Kışın çok soğuk bir bölge aslında.. ama çok şirin bir yer çok severim oraları tekrar gidip gezicem şehitliği ve müthiş üzüm bağları var orada..
google haritalardan ellerinde çiçekler kapında sırılsıklam adamlar görürsen şaşırma
Sanki orası Tarsus gibi
Çanakkale
Bizim oralara da benzedi ya 😃
Harika yavrum burada uyumak isterdim açıkçası
Ben terasa yatak atıp uyuyorum
Ne güzel bana da yatak var mı 😅
Güvercin misin kardeş
Ee bizene bundan cünüp
Yıldızları görebiliyorsan güzeldir
terasta oturmak güzel ama sıcakl
Gayet güzel. güneşlenilirde burada
İyiymiş