Eşinizin başka kadınların onunla flört etmeye çalıştığını size söylemesi uygun olur mu?

Ben mi dar kafalıyım kocam mı çok rahat bilmiyorum ama işin içinden çıkamıyorum.. Öyle sohbet ederken konu kendisiyle değil arkadaşıyla ilgiliydi ve bir anda iş yerinde bir çok kadının ona yaklaşmaya çalıştığından ama kendisinin umursamadığından bahsetti. Ki konu hiç kendisiyle ilgili değildi. Ben de bu durumdan rahatsız oldum. Normalde zaten kıskanç bir yapım var ve artık çalıştığı yerde kim ne yapıyor diye daha çok düşünüyorum. Daha önce de bir çalışanın ondan hoşlandığından bu yüzden işten çıkardığından falan bahsetmişti. Bir de biz daha yeni evliyiz ve ben de gece evde yalnız kalmaktan korkan birisiyim. Ama eşim geçenlerde gecenin bir yarısı birkaç kadını şehir dışına gidecekleri yere kadar götürdü arkadaşıyla birlikte ve ben evde yalnız kalmasam diyene kadar da bir şey demedi. Daha sonra o kadınların aslında kendilerinin gitmek istediklerini ama eşimin ben bırakırım deyip izin vermediğini öğrendim kadınlardan bir tanesi onun yanında söyledi bunu ve haliyle bozuldum. Eşimin de yüzü değişti ama belli etmedi. Sizce bu durum normal mi? Ben mi abartıyorum?
Eşinizin başka kadınların onunla flört etmeye çalıştığını size söylemesi uygun olur mu?