Erkek arkadaşım neden böyle düşünüyor?

Selam, benim ismim Berrin!
Bu sene hukuk fakültesini garantiledim. Aslında tıp okumak istiyordum ancak avukatlığın bana daha çok hitap ettiğine karar verdim. Aynı zamanda tiyatro ve resim kurslarına da gidiyorum.
Benim derdim erkek arkadaşım ile ilgili.
Kendisi motorcu olmak istiyor. Bir üniversite hayali veya bir ideali yok. Genellikle çoğu zaman boş.
Ben sürekli ders çalışıyorum. Aynı zaman da tiyatro ve resim ile ilgilendiğim için günümün çoğu aktivite ve çalışmalarla geçiyor.
4.5 saatimi derse, 2 saatimi resime, diğer 2 saatimi de tiyatroya ayırıyorum. Yolculuk desen 1 saat.
Haliyle bir gece hayatım veya yoğun bir ilişkim yok.
Erkek arkadaşım ise baya önce sorduğum soruda anlattığım gibi bu durumdan çok rahatsız.
Şimdi size bana söylediği şeylerden bir kaç örnek vereceğim.

-“Ders çalışmaktan beynin eridi. Ben senin için yok muyum? Biraz beni de gör artık.”

-“Avukat olunca beni bırakacaksın zaten. Şık giyimli, okumuş adamların yanında beni ne yapasın ki zaten!”
Erkek arkadaşımın beni sevdiğini biliyorum ve bende onu seviyorum. Ama zihniyetini son derece yanlış buluyorum. Ve neden böyle düşündüğünü anlamak istiyorum.
Neden böyle düşünüyor? Neden hukuk okumak isteyen birine dersleri konusunda anlayış göstermiyor?
Erkek arkadaşım neden böyle düşünüyor?