Boşandım sevdiğim benden küçük ve hiç evlenmemiş ben çocuklu?

28 yaşandım boşanalı 1 yıl oldu. Evlilik erkek işlerine artık yok diyordum ( prenses geneli ve sorumsuz) date deneyimi çok yaşadım kahve çaydan ileri gitmeden ilk buluşmada herkes engelledim ciddiye alamadım. Zenginmiş yakışıklıymış beni çekmedi ama gelin görünki gittim benden 3 yaş küçük hiç evlenmemiş bi çocuğa ratladım. Aşık olduk... biyolojik babasından daha ilgili bana tapar gibi... 3 ayım öyle güzelki... ailesi abiside boşanmış yani bu duruma alışkınlar ailede. Tüm ailesine demiş beni biliyorlr sorun yapan yok. Esnaf kendisi. Seneye dükkan düşünüyor. Bu şekilde gidersek her şekilde arkasında dururum. Maddiyat bi şekilde oluyor ama çocuk varken vicdanlı, merhametli, ilgili, güvenilir bi insana bu devirde denk gelmek çok zor.. ilerde zorbalanır mıyım kendinden küçük bekar çocukla diyr bilmiyorum ama onun inancı tam kimseyi ilgilendirmez ben senin arkandayım diyor hep... Allah onu başımdan eksik etmesin kalbim ilk defa doydu sevgiye ve ilk defa birini sevdi... sizce yanlış bi durum var mı burada?

Boşandım sevdiğim benden küçük ve hiç evlenmemiş ben çocuklu?