Aileye maddi olarak bakmak?

Arkadaşlar boşandım bi yıl olacak ve 3 yaşındaki kızımla eski yaşadığım yere döndüm ailemde benle gelmek istedi yalnız yapamazsın diye. Bende iyiliğim için sanıyordum ama artık durum farklılaştı ve arkadaşlarımında beni ayıktırmasıyla durum suistimale doğru ilerledi. Ailem 50ye yakın yaşlarda genç bi aile. Evleri arabaları yok amcamdan yedikleri kazıktan ötürü. Benim evim arabam nafaka dahil 75klık bi maaşım falan var sorunum yok allaha şükür. Bi ilişkim var 3 ay oldu ama hayatımda ilk defa seviyorum ve iliklerime kadar seviliyorum kendisi bekar ve çocuksuz çocuğum aşırı yaramaz olmasına rağmen biyolojik babasından daha ilgili ve ben soğuk bi insan olmama rağmen 28 yaşımda ilk defa kadın gibi hissediyorum. Sevmek çok güzel bi duyguymuş... hep sevildim hiç sevmemiştim aşk nedir bilmezdim şarkılara gülerdim abartmayın diye.. allah verdi işte başıma ama güzel verdi:)

benim ailem aşırı stresli, negatif, keyifsiz bi aile. Yani kimle gelsem ailemin yanına geriliyorlar. Ben zaten boşanmışım toksik ortamdan çıkmışım aileme beni büyütme tarzlarından soğuğum ve çocuğumda benden onlardan uzaklaşıp soğuk bi çocuk olsun istemiyorum. Evin giderleri bende kira falan babam 35k falan alıyo işte gıdayı alıyo sadece ve sürekli pazara gidiyorlar sürekli. Neyse geçen evleri ayıralım dedim vatan haini muamelesi gördüm. 2. Kez yine dillendirdim gurur yapıp çıkalım ayrı eve falan yaptılar ama lafla. Aldığım ev şubatta teslim edilecek ve ailem benim aldığım eve yerleşmeyi düşünüyor. Benimde bi geleceğim var sonuçta İlk bende öyle düşünüyordum ama artık önüme bakmam gerek farkındayım benimde bi kızım var çünkü. Bu yaptğım bencillik değil diye düşünüyorum erkek kardeşim 23 yaşında okuyor ve hiç çalışmadı çalışmıyor 2. Öğretim olmasına rağmen. Çalış deyince coşuyo prenses. Ben sabah uyanıp 8de işe gidiyorum herkes uyuyoken ve tüm evin geçimi gıda dışında bende. Sevdiğim adamla nikah kıyıp önüme bakmak istiyorum ama ailem eminim sorun yapıcak neymiş geçinemezlermiş. Şu zamana kadae normalde sadece annem asgari ücretle çalışıyordu tek maaşla kira gıda kardeşimin okul masrafı her şeyi bi şekilde yaparken şimdi 2 maaşla geçinemezlermiş. Bunun sorumlusu ben miyim? Kardeşim abla param bitti der, arabamın bakımları, kartım, kira, evimin ödemesi, çocuğun masrafı vs derken nerdeyse 80k bana kalmıyor bile. Şubata kadar sabret dediler o zaman biz aldığın eve geçeriz sana 10k destek veririz zaten 2 yıla bitecek bizde sürekli başka eve taşınla uğraşmayız dediler. Ama demiyorlarki sen hep kirada olursun senin evin yok. Bende geçen aklıma karavanım var onu satayım peşinat vereyim 300k eder onunla 15k taksitle girin dedim nasıl geçinicez falana bağladılar. Annem 47 yaşında aşırı yetenekli, pasta börek çocuk bakıcılığı yapabilir, kardeşim 23 yaşında erkek garsonluk gğnde 500 verirmiş, part time iş bulsa ayda 13, falan verirmiş değmez çalışamazmış... ne kadar komik farkında mısınız? Kendileri gelmeyi teklif ettiler burada ful deniz manzaralı kocaman bahçeli bi villada oturuyoruz herkesin keyfi tıkırında her şey benden çünkü ama gelin görünki asla odamdan çıkmıyorum, bi sigara rahat içemiyorum pat diye gelebiliyorlar, telefonla konuşsam kim o... sadece yatağımda laptopla film izliyorum birde cumadan pazara karavanımda takılıyorum kişisel alanım orası... bana bi fikir verir misiniz çok bunaldım kullanılıyor gibi hissetmekten.. hala bakıyorum kimsede bi uğraş yok anca pazar yapsınlar bahçede çay keyfi yapsınlar bende odamda tıkılıp kalayım... sevdiğim insanla 20 km uzaklıkta bi yerde oturup ayda yılda bi ailelerle görüşüp huzurla bi yaşam istiyorum çok mu...

Aileye maddi olarak bakmak?