İçimi dökmek istedim ne olduğunu bilmiyorum?

Nişanlımla uzak şehir mesafesindeyiz. Ben ailemden yana çok sıkıntı yaşadım çok zorluk gördüm bu sebepten evden kurtulmak istedim aynı sofrada yemek yemek istemedim elimden gelse eve gelmek istemedim. Şimdi evleniyorum Allah nasip ederse 1.5 ay kaldı evlendikten sonra başka şehirde yaşayacağım inşallah hayırlısıyla ama evimi dizmeye gitmeden önce sorunlar yaşadım bir şekilde bunları artık oturtturmuştum dayanamıyordum ama devam ettirebiliyordum evimi dizmeye gittik evi dizdik annemler erken döndü ben birkaç gün daha nişanlımla beraber kaldım şimdi 3 gün oluyor ailem yaşadığım eve döneri ama dönmeyi çok istemedim döndükten sonra da bunalıma girdim zaten şu an hiçbir şeyden zevk almıyorum hiçbir şekilde nefes alamıyorum Ne gittiğim iş de alabiliyorum ne evimde alabiliyorum şu an sanki kaybolmuş gibiyim uzayda boşluktayım ne amacım var ne bir şeyim var sanki bir buçuk ay bana 10 sene bir buçuk sene gibi geliyor her şey çok uzak geliyor çok yoruldum Bunalımdayım hiçbir şekilde zevk almıyorum hayattan hiçbir şekilde mutlu değilim Sanki sürekli tükenen bir insan gibi hissediyorum hiçbir şey beni mutlu etmiyor yani şu anda anlatamıyorum bazı şeyleri çok alınganım sürekli ağlamak istiyorum hayatımı kontrol edemiyor gibi hissediyorum sanki Zaman geçmiyor gibi hissediyorum baş edemiyor gibi hissediyorum Yani bu duyguları Sadece anlatmak istedim Çünkü ne olduğunu bile bilmediğim bir şey çözemiyorum

İçimi dökmek istedim ne olduğunu bilmiyorum?