Kız istemem olacak, annem ile davet konusunda tartıştık ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben daha önce boşanmıştım seneler önce, sevdiğim bir adam var ve önceki tecrübeme dayanarak kafa ağrısı istemiyorum ve gürültüden uzak her şey sade olsun istiyorum. Sevdiğim adam ile isteme nişanı birarada yapmaya ve aile arasında olmasına karar vermiştik birkaç ay önce, bunu da geçen ay anneme babama tanışmada anlattık onlarda tamam en güzeli dediler. Sözlümün 4 kardeşi-annesi-babası ve 2 tane yengesi (onlar mecbur gelecek yani), bizden de annem babam ben ve annemin en sevdiği kardeşi 1 tane teyzem gelecek (kendini zorla davet ettirdi tamam dedim) Annem dün tutturmuş diğer teyzen beni çağırmazsan yüzüne bakmam asla abla demiş, kız onların yanında tek hissetmesin demiş yalan söylüyor sırf merakından, o gelirse diğer teyzelerim de sana gönül koyar ben istemiyorum, gelsinler nolacak dedi, anne en başında söyledim isteme benim istemem eve tıkış tıkış istemiyorum dedim, benim adıma kararlar alıp planımı organizasyonumu bozuyor, çoluk çocuk, eniştelerim ben istemiyorum. Tavır aldı trip attı, gerçekten artık yoruldum ne yapıcam bilmiyorum, sevgilim de aramızda diye anlaştık olur mu öyle şey annemin de kardeşleri var biz çağırmadık diyor haklı olarak. Ne yapıcam bilmiyorum. İstemem de ben eniştemi teyzelerimi görmek zorunda mıyım ya, onlar da ailemiz diyor, teyzemler ananem ve dedemin ölümünden sorumlu kişiler sevmiyorum, dedemle ananemi doktora götürmediler, bakmadılar, evlerinde istemediler, kinim öfkem geçmiyor. Ne yapayım nolur bir akıl verin.

Kız istemem olacak, annem ile davet konusunda tartıştık ne yapmalıyım?