Arap kültürüne, Arap ilişkiye çok alıştım sürekli Arap birini arıyorum?

Üç Arap exten sonra oldu... Şarkıları, kültürleri. Şakalaşma şekilleri, ilişkiyi sahipleniş şekilleri. Maskülen olmaları.. Erkek gibiler. Bu kadar erkeksi erkekler ömrümde görmedim. Yani bu sıra biri var çevremde, bana önerilen. Beni sormuş. Çok düzgün çocuk, Türk. Ya ben türküm. Ama garip tarafı şu, kendimi arap erkekleriyle güvende hissediyorum. Hemde çok. Yani bunu anlamıyorum, bu hissi hiç anlamıyorum neden ve nasıl oluştu. Galiba artık alıştığım için, o kültür benim için güvenli alan oldu.. Benimsedim galiba. Nerden bulcam şimdi Hristiyan Arap bilmiyorum, üstelik Hristiyanım. Yani araplarda ne kadar az. Gerçekten garip ama yazmak istedim bu özelliğimi.. Hatta Arap biriyle olmamayı gözden geçirdiğim zaman üzülüyorum 🫣

Güncellemeler
11 ay
Linçlemeyin lütfen🫶 yıllardır alıştığım durumdan dolayı diye düşünüyorum 😭
Güncellemeler
11 ay
Mesela çok sık Arapça şarkı dinlerim sanki Arap gibi.. Belki günde yirmi vardır. Belki otuz. Yani bilmiyorum başka erkeklerle aynı zevklerimiz olmayacak. Biraz kültür olarak benimsemiş miyim bu geçen zamanda ne🥲 aynı ırk ile sürekli vakit geçirince böyle oluyor demekki🫣
Arap kültürüne, Arap ilişkiye çok alıştım sürekli Arap birini arıyorum?