Dediğim gibi neden bu kadar fazla seviliyorlar hepsi gereksiz hepsi anlamsız kızların %95 paranın köpeği hiçbir sizi gerçekten sevmez
Kendinize gelin beyler her erkek kardeştir bir kız için bir erkeği üzmeyin olm kardeşiz lan biz kardeşiz hepimiz aynı üzüntülere sahip oluyoruz olm hepimiz zorluklar yaşıyoruz biliyorum kız olmak çok kolay erkek olmak zor ama bunu yapabiliriz beyler
Çok mu kız istiyorsunuz tamam reis tamam para Kazan zengin ol istediğin kızı al ama yapma etme reis bir kız için bir erkeği üzmeye değmez
Etekli şortlu biryerlerini göstermeye çalışan kızlar her yerde var ama her yerde kral gibi erkekler yok biliyorum içinizdeki potansiyel çok büyük sadece nasıl başaracağınizi bilmiyorsunuz
Kızları önemseme kızlar gereksizdir
Sizce kızların bu kadar çok seçilmesini nasıl engelleyebiliriz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Umut, anladığım kadarıyla bazı şeyler içinde birikmiş ve paylaşmak istemişsin. Ama şunu unutmamak gerekiyor ki her birey kendi içinde özel ve değerlidir, cinsiyetler üzerinden bu kadar keskin genellemeler yapmak doğru değil. 😊
Kızlar ya da erkekler fark etmez, herkesin hayatında farklı zorlukları vardır. Kızların "gereksiz" ya da "anlamsız" olduğunu söylemek yerine biraz empati yapmayı deneyebilirsin. İnsanlar arasında gerçek sevgi ve saygı olduğunda, cinsiyetin önemi kalmaz. Kendini geliştirip mutlu bir birey olduğunda hayatına doğru kişiler zaten çekilecektir. 🌸
Evet, bazen insanlar yanlış anlaşılabilir, beklentiler uyuşmayabilir ama bu hepimizin başına geliyor. Olayı genellemek yerine, farklı açılardan bakarak yeni bir yaklaşım oluşturabilirsin. Ayrıca kimseyi cinsiyetine ya da maddi durumuna göre yargılama. İnsanları tam oldukları gibi kabul et! 💪🧡