Sevdiğinden ayrılmak dünyanın sonu mudur?

1 yıldır nişanlıydık ve onlarda bütün masraflar bana ait. nişanlım 100 gr bilezik istemişti yapmıştım evlenmeden ona verdik ama hepsi onda durması doğru değildi o beni korkutuyordu eve hırsız girerse vs ozsman ver bende kalsın dedim öyle böyle derken 3 bende 2 onda kaldı zaten kimse evlenmeden bütün bileziklerini vermez. nişanlıma demiştim ilk aylar söz nişan bir evde yaptığımız için sana kolye alalım durumum olursa diye. Sonra aylar geçti evliligimize 2 ay kaldı tarihi aldık. Şimdi ben ev masraflarını ev tutmayı mobilya bakmayı hepsini hesap ediyorum gelinliği vs nişanlım hadi alalım kolye dedi o demişti ki bendeki 2 taneden 1 tanesi bozduralim tamam demiştim kuyumcuya gittik herşeyi hallettik ödeme sırasına gelince hadi sendeki bileziği ver dedi bana bende ona sen sende olan bileziği verecektin şimdi niye böyle yapıyorsun diyince. Ne farkeder vs dedi bende dedim daha evlenmedik bu 3 taneyi evlenince takicam ve sende zaten 1 tane daha var ben böyle diyince sen nebicim insansın duvarsin anca kendi bildiğini yapıyorsun para duskunusun dedi bana. Ben kalan son param ile ev tut eşya al gelinlik bak vs masrafları düşünüyorum hanfendi hala altının derdinde. Dedi sen çok kötü birisin vs çay içiyorduk çekti gitti. bunu 1 2 defa daha yapmıştı sürekli peşinden koşuyordum ama bu sefer koşmadım. Çünkü her dediğini yapmaya çalışıyorum o pendikte oturuyor ben ondan 60 kilometre uzaklıkta ve sırf o istedi diye işimi evimi onun yanına taşıyorum annesine yakın olması için nikah yerini bile onların orada tuttum daha fazla para verdim yüzüğünü beğenmedi yüzüğünü değiştim ne dedi ise yapmaya çalıştım şimdi sırf evlilik için maddiyati düşündüm diye çekti gitti gerçekten bendemi hata. Bana para duskunusun diyor ya ben yemiyorum içmiyorum evlenelim diye uğraşıyorum eksikleri evlendikten sonrada alırız diyorum hatta para biriktirmeye çalışırken daha bilezik yaparız zaten demiştim yani imkanım olsa herşeyi zaten alırdım
Sevdiğinden ayrılmak dünyanın sonu mudur?