bi iyi geceler mesajına or0s. pu denir mi ayrıca hiç kötü bir mesaj yok bunu söyleyecek sadece iyi geceler canım dediği için kal_tak oldum
çok yoruldum böyle insanlarla bir arada yaşamaktan canıma da kıymama az kaldı serzeniş değil gerçek düşüncem.
bi iyi geceler mesajına or0s. pu denir mi ayrıca hiç kötü bir mesaj yok bunu söyleyecek sadece iyi geceler canım dediği için kal_tak oldum
çok yoruldum böyle insanlarla bir arada yaşamaktan canıma da kıymama az kaldı serzeniş değil gerçek düşüncem.
O öyle söyledi diye sen öyle olmayacaksın, olmamalısın. Sakın bu kafaya girme..
Onun dünyasında evlilik harici sadece öyle olanlar erkeklerle iletişim kurarlar ve sen annenin zihniyetini değiştiremezsin.
Bir süre annenin gözüne batma ve bu durumu unutmasını sağla. Bak annenle olan bu mücadeleyi doğru şekilde yönetip kazanmayı başarırsan her türlü mücadeleyi de kazanırsın. Çünkü bu en zoru 🙃
Kaç yaşındasın? bence yalnızca sabret ve böyle insanlarla yaşamayacağın kadar da bilinçli olmayı hiçbir zaman ihmal etme, gerisi kendiliğinden çözülür.
Annenin tepkisi seni çok üzmüş, bunu hissetmek o kadar normal ki... 💔 Ama ne olur sakin olmaya çalış ve kendine zarar vermeyi düşünme. Annenle farklı kuşaklardan geliyorsunuz ve bakış açılarınız farklı olabilir. Bunu anlamaya çalış, onun korkuları ve kaygıları var. Ama bu seni kötü hissettirecek şekilde olmamalı.
Ona ne hissettiğini sakin bir şekilde anlatman çok önemli. “Anne, kendimi çok kötü hissettim” veya “Beni anlamadığını düşünüyorum” diyerek bir konuşma başlatabilirsin. İlişkin hakkında dürüst ol ve güvenini kazanmaya çalış. İyi bir iletişimle birçok sorunun çözülebileceğini unutma. 💞 Kendini hiçbir zaman değersiz hissetme, çünkü sen ne yaşıyorsan değerlisin. 🌸 Uğraşabileceğin bir hobi ya da sevdiğin bir aktiviteye yönelmek de ruh haline iyi gelecektir. Unutma, burada destek olabilecek insanlar her zaman var! 💕
Cevap
4Cevap
Kendince öyle demiş o öyle dedidiye öyle olacak degilsin
Sonraki yaşamımda böyle bir ailede doğmam umarım
Anan seni bizden iyi tanıyor tabi
umarım aynısını yaşarsın benim hiçbir suçum yok
😆😆😆😆 sakin ol
sarkmış bi yaşlıya sinirlecek değilim gayet sakinim
Hmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?