Terkedilmek ve hastalık?

Nisanlandiktan 3 ay sonra bir kaç sağlık sorunlarım çıktı kızım bu arada daha sonra ameliyatlar geçirmem gerekti tedaviler nişanlı tarafı düğün olmuyor diye sürekli baskı yapıyordu en son artık nişanlımla kavgalar ediyor barışıyorduk ha bu arada bazı kavgalarda bana ileride böyle kavga edersek sonumuz ileride boşanmak olur diyordu her şey yaptım hediyeler alıyordum filan arkamdan konusmalari vardı ailesinin buna bile onun için sustum sonra benim beynimde kist çıktı tedavi oldum alınması gerekiyormuş yatısim yapıldı tedavi bitimi sonrasi ameliyat olacağım bana 10 gün mesaj atmıyor ama sürekli attığım durum bakıyor 11. gun mesaj geldi sana Bir sebeple yazmiyordum en iyisi yolları ayrılmak cevap vermedim ameliyatta gittim çıktım yolun açık olsun dedim sonra hakkını helal et dedi etmiyorum ve yazma dedim engelledim benden ayrıldıktan 2 ay sonra yurt dışına taşınmış işte içki masasinda atarlı yazılar yazıp paylaşmış tüm medya hesaplardan engelledim ailesi takip ediyorsu onlarida engelledim bu stresi sizce nasıl atabilirim bittiğine şükrediyorum

Terkedilmek ve hastalık?