Aile & Toplum Evinize gelse ilk tepkiniz ne olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler10 ay Teyzonun paralar gitti Evinize gelse ilk tepkiniz ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% 10 ay Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yanına alması için en büyük fanınızım yalanlarına başlardım ndjdnd yaşasın kötülük 1 8 Yorumla Soran 10 ay Niye ya Yorumla Arda1966 10 ay İçtem çökerticem, yeni bir nesil için kendimi feda edicem Yorumla Soran 10 ay Ahhahah o da iyi Yorumla Arda1966 10 ay Direkten döndük engelliyecektin ndjdnd Yorumla Soran 10 ay Ksjskks yok ya Yorumla Arda1966 10 ay Hoşuna gitmedi ama 😂 Yorumla Soran 10 ay Malslsl trol yaptığını anladım zaten Yorumla Arda1966 10 ay Zeki insanın hali de başka oluyor ndndn Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Evime bu girerse bütün uğurlu kaçar mümkünse uzak dursun 1 0 Yorumla
Sudeqsd Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 101% 10 ay Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. https://youtu.be/Rlb3H4cjVCo?si=8fLLEgnKvRf9ur_4 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. hoş geldiniz sayın cumhurbaşkanım. Buyurmaz mısınız. Beni lafa tuttunuz ikramda kusur ettim size şu çöreklerden yemicek misiniz🙂ama bunlar benim elimin marifeti adınada gülbeşeker diyorlar 😂 0 0 Yorumla
_ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı. Ben habersiz gelene kapı açmıyorum. 😀 Mutlaka protokol ve taahhütlü haber olması gerekir. 😀 0 0 Yorumla
Çimenlerinkokusu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Evime geleni güzel ağırlarım ama kendisinden haz etmiyorum... Yine de gelirse misafirdir der ağırlarım... 🙄 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hemen ellerinden öper güzel bir çay demlerdim halini hatırını sorardım iki okuyup üfle de içimiz huzur bulsun derdim nenem benim be... 0 0 Yorumla
Adınıgönlümeyazdim Takip Et Yoda Yaş: 31 10 ay Hiçbir siyasetçiyi evime kabul etmem. Ölüsünü ya da dirisini 1 0 Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 10 ay ekonomi kötü bu devirde misafir ağırlanmaz :D 0 0 Yorumla
ferhadımben Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 92% 10 ay MAAŞALLAH ALMAM DİYENLER SEÇIM SONUNDA %75 OYU VERİYORLAR. 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 10 ay Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evime misafir olarak gelenin başımın üstünde yeri var. Severim sevmem o ayrı mesele 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. AKP aşığı olduğumu söylerdim bizim şirketler büyüsün 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim evimin kapıları kendisine yedi kat kilitli.. 4 0 Yorumla
Garip_arzulu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 835 cevap paylaştı. Gelmesini istemem geldiği yerde de olmam 2 0 Yorumla
Ezgibrbs Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Kapı zilimiz calışmıyordu gelse duymazdık 1 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% 10 ay Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evime gelemez. 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Almam ki gelmesin 2 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 10 ay Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Misafir var ya başka zaman 0 0 Yorumla
Alevikızııı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alan varmiki gelsin 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 10 ay Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Eve almam 2 0 Yorumla
Shelby111 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% 10 ay Aile & Toplum konusunda 651 cevap paylaştı. Almazdım 2 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 10 ay Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Açmam kapıyı 2 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 10 ay Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Gelmesin bu 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. boş ver 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. elini öperim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yanına alması için en büyük fanınızım yalanlarına başlardım ndjdnd yaşasın kötülük
Niye ya
İçtem çökerticem, yeni bir nesil için kendimi feda edicem
Ahhahah o da iyi
Direkten döndük engelliyecektin ndjdnd
Ksjskks yok ya
Hoşuna gitmedi ama 😂
Malslsl trol yaptığını anladım zaten
Zeki insanın hali de başka oluyor ndndn
Evime bu girerse bütün uğurlu kaçar mümkünse uzak dursun
hoş geldiniz sayın cumhurbaşkanım. Buyurmaz mısınız. Beni lafa tuttunuz ikramda kusur ettim size şu çöreklerden yemicek misiniz🙂ama bunlar benim elimin marifeti adınada gülbeşeker diyorlar 😂
Ben habersiz gelene kapı açmıyorum. 😀
Mutlaka protokol ve taahhütlü haber olması gerekir. 😀
Evime geleni güzel ağırlarım ama kendisinden haz etmiyorum...
Yine de gelirse misafirdir der ağırlarım... 🙄
Hemen ellerinden öper güzel bir çay demlerdim halini hatırını sorardım iki okuyup üfle de içimiz huzur bulsun derdim nenem benim be...
Hiçbir siyasetçiyi evime kabul etmem. Ölüsünü ya da dirisini
ekonomi kötü bu devirde misafir ağırlanmaz :D
MAAŞALLAH ALMAM DİYENLER SEÇIM SONUNDA %75 OYU VERİYORLAR.
Evime misafir olarak gelenin başımın üstünde yeri var. Severim sevmem o ayrı mesele
AKP aşığı olduğumu söylerdim bizim şirketler büyüsün
Benim evimin kapıları kendisine yedi kat kilitli..
Bizim evde ne işi var?
Gelmesini istemem geldiği yerde de olmam
Kapı zilimiz calışmıyordu gelse duymazdık
Evime gelemez.
Almam ki gelmesin
Misafir var ya başka zaman
Alan varmiki gelsin
Yalamaya başlarız Allah geldi diye
bizim mahalleye gelmez bence :))))
Eve almam
Kapıyı açmam ki
Almazdım