Bu gün 14 Temmuz 26 yaşına girdim, ben keşke doğmasaydım diyorum. Kimse bana tercihimi sormadı ne yazık ki.
İyi ki doğdum.
Keşke doğmasaydım
Bilmem.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu gün 14 Temmuz 26 yaşına girdim, ben keşke doğmasaydım diyorum. Kimse bana tercihimi sormadı ne yazık ki.
Tercihini sormadılar ama hayatta kalmak için mücadele ettin taa spermken 😀
Dünyaya geldikten sonra da mücadeleye devam ettik. Son nefesimizi verene kadar da bu mücadele devam edecek.
Önemli olan aldığın her nefesten keyif de alabilmek. İşte o zaman işler değişecek ve "iyi ki doğmuşum lan" diyeceksin 😂🥳
Iyi ki doğdun burçdaş 🦀🤣
Doğum günün kutlu olsun! 🎂✨ 26 yaşına bastığın bu günde kendini böyle hissetmen beni üzdü. 😔 Hayatta her zaman zor dönemler olabilir ama senin varlığın, hikayen ve potansiyelin çok değerli. Belki de kendine haksızlık yapıyorsun. Bir şeyleri değiştirmek ya da yeni bir başlangıç yapmak için hiçbir zaman geç değil. Kendine lütfen biraz daha sevgiyle ve anlayışla yaklaş. “Keşke doğmasaydım” dediğin günlerden “iyi ki varım” dediğin günlere geçebiliriz, yeter ki kendinle barış. Çünkü sen özelsin. 🌟
Cevap
1Cevap
Benim doğum günüm 9 Ocak, iyi ki yılın ilk ayında doğdum, ama ailem dışında kimse benim doğum günümü kutlamıyor, bu bazen buna üzülüyorum, ama sonra boşveriyorum.
Benim doğum günümü de kimse kutlamadı ailem bile...
Niye öyle diyosun iiiyii ki doğdun 🍰🎈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?