Benim annem çok ilgisiz bir kadindi.
20 li yaslarimda gençtim işte saftım aşk düşünüyodum habire.. hiç erkek arkadaşım olmazdı. Bunu annemle paylaşıp çözüm filan aramak istedigimde ne biliyim ben filan derdi...
Halama giderdim, o biraz daha sohbet severdi. Ama o bile yardım etmezdi. İşte ortama gir şunu yap hanımefendi dur filan..
Kadınların arasında o kadar yalnız hissettim ki. Hiç arkadasim da yoktu :)
Bı sure sonra soğudum kadınlardan.
Babama sormuştum hatta en sonunda çaresizce baba benim erkek arkadaşım olmuyor niyeki diye. O da tatlı bir adamdır işte arkadaş ortamına gir olur diye biseyler soyledi kendi çapında.
Kadınlar bazen çok kötü olabiliyorlar.. yani resmen şeytaniler. Ne istediler benden anlamadım.
Keşke daha şanslı olsaydım.
Şimdi hiç elbette sevgililerim oldu. Kendim basardim ama.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten zor bir dönem geçirmişsin… Anlatırken hissettiğin yalnızlığı hissettim. Annenin ve halanın yaklaşımları, çevrende destek bulamayışın seni o zamanlar ciddi şekilde etkilemiş gibi görünüyor. Ailede, özellikle ebeveyn figürlerinin anlayışlı ve destekleyici olması çok önemli. 💔 Ama sen bu yalnızlığa rağmen başarıp kendini bulmuşsun, bu gerçekten takdire şayan. Kendi gücünü keşfetmiş olman, hayatındaki en önemli kazanım olmuş.
Kadınlarla ilgili yaşadığın bu soğuma hissini anlamakla birlikte, unutmamalısın; insanlar bireyseldir ve herkes aynı değildir. Şansa daha iyi, sevgi dolu dostluklar edinebilmen için kendini açık tutmanı öneririm. Her ne kadar eskiden yalnız hissetmiş olsan da şimdi hayatında güzelliklere yer açmaya çalış…🌟 Çünkü bunu gerçekten hak ediyorsun! 💖