Lütfen detayı okuyun. Kız arkadaşımı ailemin önünde darp ettim. Ben mi hatalıyım o mu?

Geçen sene onun için başka bir ülkeye gittim. Sonra onu kendi yaşadığım yere getirdim, ailemle tanıştırdım. Fakat 1 yıldan beri bazı sorunları aşamıyor. Aynı şeyden sürekli tartışma çıkarıyor. Birkaç defa eski ilişkilerimden bahsettim ve kıyaslama yaptım diye hâlâ aynı konuyu açıyor. Kendisi benim yanımda kalıyor, ona ben bakıyorum. Dışarı çıkıp para harcamıyor, evde sürekli oturup beni bekliyor ama faturaları, marketi, genel ihtiyaçları falan ben ödüyorum. Daha çalışma izni yok çalışmıyor, beş parasız ama o halde bile meydan okuyor. Kavga ettiğimizde sürekli eşyalarını topla ve git diyorum, gidecek yeri yok, hâlâ akıllanmıyor. Beraber tatile gelmiştik, ailem davet etti. Dün de oyun oynarken şakasına söylediğim bir cümleye takılıp kıskançlık yüzünden ailemin önünde beni sorguya çekti. Ben de bağırdım, sinirlenip dizlerine vurmaya başladı. O anda alkollüydüm. Yüzüne tükürdüm. O da benim yüzüme tükürmüştü ben onu evden kovduğumda. Ben de ona aynısını yaptım. "Bana böyle davranamazsın" diyince kendimi tutamadım, saçına yapıştım. Saçındaki toka parçalandı. Ailem durdurmasaydı daha kötü şeyler olacaktı. Sonra onu otelden kovdum. Onun yüzünden ailem bana bağırdı. Gidemeyeceğini zaten biliyordum. Ben uyurken ağlamaya başladı. Gelip beni uyandırdı, ben de yine saçından çektim. O da bana vurdu boğazıma saldırdı, ben de onun boğazını sıktım. Boynuna bastırdım. Az daha yumruk atacaktım. Kendi geçmişi benimkinden çok daha kötü, eski sevgilisi şiddet göstermiş ve t. cavüz etmiş. Saçından yakaladığımda ona bunları hatırlattım. Başında şişlik ve alnında ağrı varmış. Yüzünde de yara var azıcık. Kontrolsüz davranıyor, boş meselelere takılıp kendi dizlerini dövüyor deli gibi, ailem bile öyle söyledi. Hem de beni suçluyor bunlara rağmen. Sürekli aşağılayarak beni bu hâle sen getirdin diyor. Ne düşünüyorsunuz?

Lütfen detayı okuyun. Kız arkadaşımı ailemin önünde darp ettim. Ben mi hatalıyım o mu?