Adamla aynı yaştayiz adam bana evde kaldı muamelesi yapiyor. Hem flört ediyor hem beni kendine layık bulmuyor. Konu evlilik olunca kaçiyor. Doğurganlik demeyin doktora gittim doğurganliğinda bir sıkıntı yok diyorlar ama erkekler arkamdan " 35 üstü kadının çocuğu olmaz ben evlenirsem çocuk için evlenirim" diyor. Sanki kendisi 18 , u. lan senin sperm kaliten yaşlandikça artiyor mu? Hiç o konulara girmiyorlar.
Kadın biraz kendine bakmasa kilo alsa tipi kaysa artik onun ıskartaya ayrildiği düşünülüyor. Ama erkek kendine bakmayip göbeği salip saç kalmayip surat muşmulaya dönse de halen manken gibi genç ve güzel kizlari kendine layik buluyor. Üstelik parasi da yok, parasi olanlar da kizlara harcamiyor. Parama gelmesin diyorlar. Peki o kiz senin neyine gelsin?
Kadinlardan ev işi, yemek temizlik çocuk bakimi vs her şey beklenirken erkekten sadece işe gidip evin geçimini sağlaması bekleniyordu. Erkekler artik bu sorumluluğu da istemeyip kadının sırtına yükledi. Artik kadın da çalışıp eve para getirmeli diyorlar ama diğer görevlerini de aynen bekliyorlar. Yani kadın iyice köleleştirildi birçok kadın halen bunun farkinda değil. Adamlar etinden sütünden yününden faydalanip sırtına binmek için daha ilk görüşmede maddi durumunu tartiyorlar. Ayrilinca da o kiz benim parami yedi diyorlar ödediği de bir kahve bir basit ikramlik tatlı falan. Birine bu yüzden toplu para gönderdim hiç çekinmeden ibanini da gönderdi. Teşekkür etti.
Geçen işyerinden bir erkek arkadaş beni biriyle taniştirdi. Sonradan öğrendim ki adam evlenmiş boşanmiş ve adama benim malvarliğimi ailemin malvarliğini miras davasini falan herşeyi anlatmiş. Adam da tipsizin züğürtün teki ve beni yağlı kapı gibi görüyor. Kizdim o arkadaşima niye benim malvarliğimdan bahsettin diye, bana demesin mi "40 yaşina gelmişsin seni bir erkek artik ne için alır?" U. lan o adami kim napsin onu niye alirlar peki? Kimse almaz. Kendilerini nimetten saniyorlar.
Nasıl bir ülkede yaşiyoruz yaa? Bu ülkede neden erkeklere mitolojik üstün varliklar gibi davraniliyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer