Aile & Toplum Yapacak hiçbişey bulamıyorum zaman geçirmek için neler yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evde zaman geçirmek için ne yapabilirim canım çok sıkılıyor ve sosyal medya da bir süre sonra sıkıcı geliyor Güncellemeler11 ay Hobi vb ne olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum Yapacak hiçbişey bulamıyorum zaman geçirmek için neler yapabilirim? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Phantaso22 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 84% 11 ay Ben genellikle öyle boş kalmıyorum ama eğer kaldığım oluyorsa da kitap okuyup kalan zamanda da dizi vs. İzliyorum 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% 11 ay Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı. Kitap okuyabilirsin oyun da oynayabilirsin, denemek istediğin bir yemek varsa onu deneyebilirsin. 0 0 Yorumla
guidinggoddessagency Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% 11 ay İçerik üreterek para kazanabilirsin.. 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. spor yap 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben genellikle öyle boş kalmıyorum ama eğer kaldığım oluyorsa da kitap okuyup kalan zamanda da dizi vs. İzliyorum
Kitap okuyabilirsin oyun da oynayabilirsin, denemek istediğin bir yemek varsa onu deneyebilirsin.
Evlen, baktın evlilik sıkıyor yap bir çocuk onu büyüt 🤣
İçerik üreterek para kazanabilirsin..
spor yap
Netflix izle
Kitap oku tatlı yap çık dışarı yürüyüş yap