Hayatım daha da kötüyr gidiyor?

Bir dönem çalışıyordum. Her şey iyi gidiyordu Sevgilim de yoktu mutluydum , para derdim yoktu. Sonrasından birden işten atıldım bu üzüntüyü atlattım , iş bulma sürecinin kısa süreceğini düşünürken uzamaya başladı artık her geçen gün stresim artmaya başlıyordu. Ailemden yardım alırken şimdi para mubabbeti başladı para isterken utanır oldum. Öncekine göre kafam daha da dolu oldu gelecek korkusu başladı , genel olarak özgüvenim düştü dışarı çıktığım da sanki işsizliğimi anlıyorlar gibi hissediyorum. Markete geçtiğim de ürünlere sadece bakmakla geçiyor. Günlük 1k harcarken şu an 100 tl ye muhtaç kalıyosun, Sevgilimle aram iyi mi bilmiyorum eskisi gibi de değiliz. Destek beklerken soğuk davranışları beni daha da etkiliyor. Neye uğraşıyorum bilmiyorum sabah kalktığımda kahve sigara haricinde bir şey yapamıyorum , İş yerinden arama beklerken telefon susuyor. Uzun zaman öncede bu durumu yaşadım bu kadar etkilenmemiştim. Ben ne yapıcam? Ailenin bile desteği biterken beş parasız yaşamım devam ediyor depresyon peşimden düşmüyor

Hayatım daha da kötüyr gidiyor?