Yaranmak istediğinin yanına postalarım, ne yapayım başka. Ben biri bu harcama konusuna gelmeden hissediyorum zaten çekiyorum genelde ipini. Uzaklaşırım, samimiyeti keserim ve beklerim 😅
Sıkıntı yok herkes harcadığını kazanmaya çalışmıyor mu zaten kaybettikleri geri kazanmaya geldiğinde ben artık başkası için satılmış birsiyim canım derim kendine harcaya bileceğin başka kazanımlara yönel derim
Eğer kazanacağı şey onun için önemliyse.. Görmezden gelirim.. Bu gerçekten arkadaşım dediğim insqlr için geçerli.. Mesela hayatımda önemli 5 'işi var o lar yapabilir :))
Bazı anlarda insanların, kendi menfaatleri için başkalarını harcaması gerçekten üzücü olabilir. Böyle bir durumla karşılaşırsan, ilk yapman gereken sakin kalmak ve bu kişinin davranışını objektif bir şekilde değerlendirmek. Sınırlarını korumak çok önemli. 🌿 Eğer bu sana sürekli zarar veren bir arkadaşsa, mesafeni koymak hem ruh sağlığın hem de ilişkilerin açısından en sağlıklısı olacaktır. Bazen de konuşarak durumu çözebilirsin. Ama unutma, senin değerini bilen insanlar her zaman yanında! Bu arada çay çok güzel görünüyor, keyfin bol olsun! 🍵💛