Offfff ne yapmalıyım?

Annem ve babam yok dedem ve nenemle büyüdüm zehir gibi günler yıllar aylar geçirdim hala öyle babamı kazada kaybettim annem beni bırakıp biriyle evlendi beni büyüten babamın annesi herkese benim oğlumun emaneti diyip babam ölünce verilen kan parasını afiyetle yedi kız çocuğuyum çeyiz vs hiç yapmadı bağlanan maaş var o alıp yer her zaman ben isteyince üstüme geliyorlar halamlar ve babaannem para harcamaya mutfağa gidip yemek yemeye çekiniyorum bunları anlatacak bir dostum yok çünkü ben bu kadın yüzünden yanlız büyüdüm hiç arkadaşım olmadı izin vermediler küçükken kendi kendime öğretmencilik kendi kendime evcilik çamur oyunu oynadım hiç akrabalar kuzenler benle oynamadı ben hep yetim sahipsiz görüldüm bir defa küçükken Darüşşafaka kağıdı gelmişti paramı yiyor tabi ona vermedi sizce ben o zaman ne yapmalıydım yurda gidip kurtulmalımıydım yoksa bu kadın hayatımı zehir mi etmeliydi ne dersiniz bilmiyorum ama ben zehir etmesini seçtim daha doğrusu bunu ben seçmedim mecbur bırakıldım ne kadar beddua etiysem hiç onları tutmuyor ama ruhlarının kötülüğünü gözlerimle görüyorum tek dediğim şey umarım inşallah ben bir yetim ben bir sahipsiz öksüz bana yaşatıllarınız sizi tutar diyorum çok üzülüyorum bazen bazende iyi ki yaşadım çok güçlü oldum erken olgunlaşan bir beynim oldu diyorum ne okuma ne sevgi ne para ne yaşam hiç bir hak bıramadılar şimdi ise zifir karanlık odamda duvarla bakisiyorum piskolojimi mahvettiler bu dünyada ne annem oldu ne kardeşim ne babam ne eşim dostum ne sıcak bir yuvam bazen diyorum benden ne istediniz diğer insanlara bakıp diyorum ne güzel hayalleri hedefleri var benim içimde umutsuzluk hayal kırıklığı duygusuzluk soğukluk var yaşayan bir ölü gibiyim bu hayatı ben seçmedim
Offfff ne yapmalıyım?