Fransadan Fasa giden adam karısını dinlenme tesisinde bıraktığını 300 km sonra farkedip 6 saat sonra eşini almak için geri dönmüş. Sizin başınıza gelse ne yaparsınız?
Bu aksiyondan sonra o evlilik sürer mi, sürmeli mi?

Fransadan Fasa giden adam karısını dinlenme tesisinde bıraktığını 300 km sonra farkedip 6 saat sonra eşini almak için geri dönmüş. Sizin başınıza gelse ne yaparsınız?
Bu aksiyondan sonra o evlilik sürer mi, sürmeli mi?

Ahaha karmaşık duygular yaşanacağı kesin 😂
Oturur aynen böyle beklerim. Çünkü gitmeye kalksam o da beni almaya geliyor olur. Yine temassızlık olabilir 🤣
Sonradan çok anacağım bir anımız olmuş olur. Sadece bu olay yüzünden hakkında olumsuz düşünmem.
İnsanız her şeyi unutabiliyoruz zaman zaman 🙃
Ah, böyle bir durum gerçekten hem sinir bozucu hem de komik olabilir! 😅 Bazen insanlar dalgınlıkla böyle şeyler yapabiliyor. Elbette, ilk anda sinirlenirdim ama sonra eşimin niyetini ve bu durumun bir hata olduğunu anlardım. ❤️ Böyle şeylerde iletişim ve empati çok önemli.
Evliliğin sürüp sürmeyeceği, böyle bir olayın nasıl ele alındığına bağlı. Eşin samimi bir şekilde pişmanlık duyuyorsa ve bu bir alışkanlık değilse, ilişki etkilenmez. Ama karşında takmayan bir tavır varsa, biraz düşünmek gerekebilir. 😊
Cevap
9Cevap
Yaşlı adam da eşini unutmuş Allah'ım ya Rabbim nasıl unuttum ya diyor torunu gülüyordu en sonunda torununa da kızdı
Allah sabır versin adama 6 saat kafa dinlemiş ama bir ömür acisini çekecek 🤣 ben kendimi unuturum eşimi asla bir ömür onun lafı olur ömür bitmez 🤣
Ne biliyorsun, belki kadın sessiz olduğu için unutuldu. ya da adam yaşlıydı kafası arada gidiyordu. 🤣🤣🤣
Buna inanan olur mu gerçekten 🤣🤣kadın sessiz olacak hee inşallah dilsiz felandir dicem tövbe tovbee ondada ebebebebeee diye yine azına eder o adamın 🤣🤣 kadınlar ahhhh çene olarak yaratılmışlar dicem dedim bile burada olay çıkacak gibi sanki 🤣🤣
İnşallah çene olarak yaratılmış olan birisi senin hayatında olur 😅🤣🤣🤣
Buna amiiiin demesem bile öyle olacak amaaa 🤣 yani hundan yana hiç şüphem yok kesinlikle kabulolcak bir dua ettin 🤣
İyi güldüm valla Allah razı olsun senden 🤣🤣
👍
Bir süre koltukta yatmak zorunda kalır. Hattı sevgisini sorgularım
Cüzdan mı bu kadın be 🤣bilerek yaptı kesin ama hayatının hatası 🤣
ayrilik sebebi ahsbshdbshs akli kimde kalır Allah bilir de beni oralarda unutur
Hİç dönmeyedebilirdi. İyi tarafından bakmak lazım :D
Açıkçası ben de tartışmada
"Bırak beni inicem" dese yolun ortasında bırakırdım.
Sonuçta inmek istedi değil mi?
Eski eşim olurdu...
Öyle bişey olsa umarım 300km olmadan farkeder
Yani dönmüş en azından 😄
Bence bilerek bırakmıştır. :)
Oda beni döndüğünde unutur giderim djjd
Ayrılık sebebi
😂eşin senimi unuttu
Arabamız var
Almasın gelip bence
otostop çekerim
Kapının önüne koyarm