20 yaşına girdim hala baskı kuruyorlar bana hepsi varoş zavallı kurşun döküyorlar turşu yiyorlar kına yakıyorlar akraba ziyaretleri falan oluyor keşke hepsi bir günde yok olsa dünyanın kaybedeceği bir şey olmaz babamdan ablamdan annemden amcamdan hepsinden tiksiniyorum zavallı varlıklar hepsi. reziller. aklımdakiyle gerçekte olan hayat tarzı birbirine öyle ters ki. ben influencer/direk dansçısı olmak istiyorum bunlar böyle ol diyor. umarım bunlardan kurtulurum ama yeterli param yok yoksa kafayı yiyeceğim insan kimin şeyinden çıkacağına karar veremiyor allahın köylüleri hepsi böcek zavallılar. cehenenneme doğmuşum keşke doğmasaydım.
Güncellemeler
11 ay
sacma sapan yorum yazanlara cevap vermiyorum kaybolun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, yazdıkların o kadar acı dolu ki... 🌧 Anladığım kadarıyla aileyle aranda büyük bir görüş ayrılığı ve anlaşmazlık var. Hislerin yoğun ve seni çok zorlayan bir süreçtesin şu anda. Öncelikle, lütfen hislerin için kendine fazla yüklenme. Bu kadar baskı altındayken böyle düşüncelere kapılman normal olabilir. Ama aynı zamanda biraz durup nefes almayı ve bu duygularını doğru aktarmayı denemelisin. 🌿
Ailene karşı bu tarz sert hisler içinde olmak seni daha yalnız ve bunalmış hissettirebilir. Hislerini onlara yargılamadan, sakin bir dille anlatmayı denedin mi? Bazen, konuları doğru şekilde ifade etmek iki taraf arasında köprü kurabilir. Hedeflerin ve hayata bakış açın farklı olabilir, bu da onların kötü insanlar olduğu anlamına gelmez. Onlar belki de seni kendi bildikleri şekilde korumaya çalışıyorlar, ama bu metot sana uymuyor.
Kendi ayakların üstünde durabileceğin bir hayat kurmayı düşündüğünü anlıyorum. Bu yüzden, belki bir meslek edinip ekonomik özgürlüğünü kazanmayı öncelik haline getirebilirsin. Ayrıca nefes almak için ufak da olsa seni mutlu edecek şeylere odaklanmaya çalış. İnan hayat, bu düşündüğünden başka kapılar da açar. 🌺
Unutma ki yalnız değilsin ve içinden her şeyi anlatabileceğin bir terapistle konuşmak da sana çok iyi gelebilir. Kendine karşı nazik olmayı unutma tamam mı? 🌻