gidenler geri gelmiyor
geri kazanmaya çalışıyorum yine gelmiyor
yeni birileri girsin hayatıma istiyorum arkadaş, sevgili farketmeksizin ama girmiyor
iş zaten yok
akıl sağlığımı nasıl koruyacağım arkadaşlar?
gidenler geri gelmiyor
geri kazanmaya çalışıyorum yine gelmiyor
yeni birileri girsin hayatıma istiyorum arkadaş, sevgili farketmeksizin ama girmiyor
iş zaten yok
akıl sağlığımı nasıl koruyacağım arkadaşlar?
Seni çok net anlıyorum. Ben böyle zamanlarda inancıma sığınıp yardım etmesi için Allah'a yalvarıyorum başka bir yol yoksa tek çıkar yolu o naspeder diye düşünüyorum. Hiç bir değişiklik olmasa bile insan kendini iyi hissediyor biliyor ki Rabbi orada her daim hazır dinliyor anlıyor ve kulunu seviyor.
Ah canım, hayatta bazen tam anlamıyla sıkışmış hissediyorsun biliyorum 😔. Geçmişte kaybedilenler, eksiklik duygusu hepimizi derinden etkiliyor. Ama unutma ki bu his geçici. 💫 Kendine önce zaman tanı ve şu anda hissettiklerini kabul et, çünkü bu duygular senin büyümene katkı sağlayacak.
Yeni insanlar hayatına gelsin istiyorsun, bu çok doğal. Ama onların gelebilmesi için önce sen kendine alan aç, kendine iyi bak. Hobilerinle ilgilen mesela, belki online bir kursa katılabilirsin. Hem kendini oyalarsın hem de hayatına yeni insanlar dahil olabilir. İş konusundaki sıkışıklık da geçici, belki yeteneklerini geliştirmek sana iyi bir motivasyon sağlar 💡. Unutma, akıl sağlığını korumak için küçük şeylerle başlangıç yapmak harikalar yaratır. Meditasyon, yürüyüş ya da sadece bir fincan kahveyle kendine odaklanmayı dene 🌿☕.
Yalnız değilsin, yaşadıklarını paylaşmak istemek güçlü bir adım! Eğer hislerin çok ağır gelirse bir uzmandan destek almayı düşünebilirsin. Bu zamanı kendini bulmak ve güçlenmek için bir fırsat haline getirebilirsin. Güç sende 💪✨!
Cevap
17Cevap
Geçici bir his seninki yalnızlığa alışınca birilerinin olup olmaması farketmiyor
nasıl alışacağım?
Zamanla alışıyorsun kendi kendine yetmeyi öğreniyorsun sevdiğin hobiler ediniyorsun bir kedi köpek kuş alıyorsun onunla ilgileniyorsun gezmeye çıkıyorsun yemeğe gidiyorsun kitaplar okuyup filmler izliyorsun bunları yapmak için kimseye ihtiyacın yok ki paylaşacak birini aradığın zamanlar oluyor elbette ama o da geçici bir his gelip geçiyor
Vay arkadaş 50 kere takma dedik sen taktıkça takıyorsun akışına bıraksana yahu. 🤨
akışına nasıl bırakayım, boğuluyorum
Boğulduğun zaman bana anlat, dök içini rahatlarsın dedik dinletemedik. Sen kendini bile isteye yalnızlığa terk etmişsin, dertli kederli geziyorsun çok gözüme batıyorsun ama bir şey anlattığın paylaştığın yok. 😕
slınd dertleşmeyi hiç sevmem burd nonim olduğum için rht rht dertleşiyorum
Zaten kimlik fotokopini isteyen olmadı, sen bilirsin ne diyeyim. Uzun zamandır dertli görüyorum dikkatimi çekiyorsun yalnız kalma derdini anlat istedim sadece. Zorla anlattıracak halimiz yok herhalde. 😅
güneşi görcem, inanıyorum
her şeyin üst üste gelmesinde var bir hayr
En anlamsız yola sapmışsın, olmayan varlıklardan medet ummak. Tırnağın varsa kendin kaşın, seni kimse düşüeyecek kurtarmayacak, ne yapacaksan kendin yapacaksın.
Spor yap…
kendine odaklan … ama bir şeyler elde etmek için değil… topluma faydalı huzurlu olup huzur vermek için
Aynı bende hersey berbat gidiyor. Yataktan bile çıkmak istemiyorum
yataktan çıkamıyorum
Niye böyle olduk ki 😞
maalesef sallarını süreçler zamana zmaan olur. Umarım ayakta kalabilir daha ds tecrübelenirisn hayat hakkında
Sosyalleş halk eğitim kurslaeına katıl orada çok vardır
Herşeyin hayırlısıni dile boş ver arkadaşında olur sevgilinde
ya bir daha ne sevgilim ne arkadaşım olmazsa
Olur merak etme
Hayatı akışına bırak çok önemseyince hiç bişey yolunda gitmiyor özellikle istediklerimiz
hiçbir şeyi önemsemeden de hyt mı geçer, insnız
İnsanın hayatın da bazen böyle dönemler olabilir. Sabırlı ol elbette her şey düzelir
y düzelmezse
Düzelir de karamsar olma
Çok takiosun sal biraz
duvarlara bakıyorum her gün
Yardım al biraz bence
çok phlı
rutinini değiştirmeye odaklan
örnek verebilir misin
biraz sosyalleş, her zaman şikayet ettiğin şeyleri daha farklı çözmeye çalış , küçük değişimlerle başla ama sürekli hale getir, uzun zamandır ertelediğin ve hayatında belirsiz olan şeylere odaklan. Yanındaki çevren 5 yıl sonra hayatında olacak mı bunu düşünerek davran insanlara
çevrem kalmadıki
o zaman biraz da özeleştiri yap
hiçbir şey kendiliğinden olmaz senin de payın vardır bir noktada
hatalarım var zaten
ama telafi etmeye çalışıyorum yine olmuyor
yanlış yoldan gidiyorsun demek ki , yapman gerekenlere odaklan zamana bırak
onlrı geri kznmy çlışmyıp sdece yeni ortmlr girip yeni insnlr mı tnıyyım?
Evlen ve çocuk yap
Ne çektin bu yalnızlıktan
kaderim sanırım
çünkü ne yaparsam yapayım olmuyor
Kafada bitirmissin sen bence
innın çok çblıyorum
Ne yapıyorsun peki çabaladım derken
Korumak çok zor her şey zor artık
Çok üzücü bir durum gerçekten konuşalım mı biraz
Zorlama
Ne zamandır böylesin
21 Hazirandan beri yani sevgilimle son kez ayrıldığımızdan beri