Bu arada sevgilim bile yok ama bazen istiyorum mutlu bi yuvam olsun kimse bana karışmasın herkesten uzak bir şehirde yaşamayı Anne olmayı ama doğru insanı bulamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 aybazen bende kendi kendime acaba evlensem mi diyorum.
ama bu aniden alinacak bir karar olmamalı bence.
iyi düşün bak mesela ben kardeşlerimi yetiştiriyorum bir anne ve baba olmasına rağmen bir abla olarak bile onları yetiştirebilmek için önce kendimi yetiştirmem gerektiği öğrendim.
çunkü en kücük bir hareketin onlarin normal ve yanlış kabullenirini değer algılarını şekillendiriyor.
bir çocuk yetiştirmek bir dünyayı baştan yapmaktan farksiz çunku her insan yeni bir dünya.
çok katı kuralların içine kendini alıp onlara karşı şefkatle yaklaşmak zorunda kaldığında anliyorsun dünyanin kaç bucak oldugunu. bu baskı sadece kendine oluyor ama onlari kendi yaşamlarinda özgür birakiyorsun.
eş meselesine gelince ben o kadar hassasim ki flort konusu bile beni huzursuz ediyor yanliş anlasilirim endişesi yüzünden.
kabul edecegin ve seni de kabul edecek olan adam en şeffaf halinle kabul etmeli kesinlikle cunku ayni yuvanin icinde sahteliğin düsüncesi bile korkunç.
eğer kendi digrularin yanlişlarin kabul edip edemeyecegin şeyler oturduysa ve sınırlarin netleştiyse evlen.
senin kadar net bir adamla evlenir zıtlık ciktigi zaman konuşup çözersiniz.
evlilik çok kıymetli bir şey kesinlikle umarim aradigin huzurun sahibini bulursun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
ERKEKLER :
Dini imanı ahlakı olMAyan , ALLAH (cc) sız avrupa amerika özentisi olarak yaşayan , alkolik barlara clublara gece hayatına takılan utanması edebi olMAdığı için çıplak giyinen ve hayat amacı moda magazin olan , EV'le (adı üstünde EV-LİLİK) hiçbir alakası olmayan, kendi çocuğuna bakabilecek kapasitesi olMAyan ve bakıcıya baktırma heveslisi olan (Bakıcının büyüttüğü çocuk bakıcının çocuğudur! o çocuk büyürken kimin yanında büyürse onun konuşma tarzını onun karakterini onun şakalarını esprilerini onun kişiliğini öğrenip o insanın bir parçası/çocuğu gibi olur)
bu tip kadınlarla KESİNLİKLE EV-LEN-ME-YİN !
Böyle bir hata yaparsınız sonrasında kendi hayatınızı mahvedersiniz..Soruyu sorana önerim = Dini imanı ahlakı olan , alkolik olMAyan kötü alışkanlıkları olMAyan gece hyaatına bara cluba takılMAyan "düzgün" bir erkekle evlen eğer evleneceksen ve EVLİLİK ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİLDİR. Ö
nce kendine sor : "Ben anne olmaya hazırmıyım? anne olunca o çocuğu bir kenara atmadan kendin bakabilecekmisin? yoksa göçmeenn vs bir bakıcıya verip o çocuğu bakıcının çocuğu olarak mi büyüteceksin (yukarıya nedenini yazdım) ? Evlenmek aile kurmaktır bu ülkede çocuğu kadın evlilği oyuncak olarak görüyor ve evlenilecek KAPASİTEDE değiller.. Erkeklerden "aklı beyin" olanlar sadece güzel diye bir kadına bağla-MA-MA-LARI gerektiği artık anlayıp öğrenmeye başladılar.Başa soruya geri dönelim.. 22 yaşında evlenmek erken değil NORMAL (evlenmeye yaş koyanlar ve buyaşı sürekli yukarı şekenler insanların dinsi zyaşamasını zina yapmalarını isteyen din düşmanı insanlar ve içinde yaşadığımız sistem) . Evlenmeyen kadın ve erkekler gece hayatında barlarda clublarda orada burada yasak ilişkiler yaaşayıp ZİNA yapıyorlar (aşk ve sevgiyle oyuncak gibi oyun oynuyorlar dinen YASAK şekilde) , insanıın içinde karşı cinse çekim vardır bu yüzden dinen sevdiğin güvendiğin insanla evlenmek gerektiği söyleniyor. Sevmek Aşk oyuncak DEĞİLDİR fakat çok modern dinsiz medeni kapitalist şehir hayatında erkeklere ve kadınlara aşkla oyuncak gibi oynamaları öğretiliyor empoze ediliyor.. çamurun içinde ayakların çamur olmadan yürüyemezsin ! artık modern dünyada etrafta sürekli bu ülkeyi ve İSLAM'ı bozmak için her şey yapılıyor. Din düşmanı diziler reklamlar internette pisslik videolar vs vs. sorun şu = insanlar artık ALLAHsız dinsiz kapitlist güyya çağdaş modern şeytani şehir hayatında yaşıyorlar. Evlenmek dinii bir kavramdır ve onun bile içi boşaltıldı. Evlenirken ALLAH'ın yemini edilir ama bu ülkede o bile seçmeli ders gibi.. Belediyede evlendin ALLAH'ın dini nikahını yapmayanlar var, imzayı attılar bitti gitti?
Eskiden 90'larda vs filmelrde vardı Yahudiler havrada/siangogda , Hristiyanlar kilisede evleniyorlar ve ALLAH'ın dini nikahını yapıyorlar ve en önemlisi evlenirken ALLAH'ın huzurunda yemine diyorlar = "iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta birbirimizin yanında olacağımıza YEMİN ederiz" dye.. ALLAH'ın huzurunda !!! bugün dinsiz imansız ALLAHsız evlendik diyenler neden 5dk. birbirilerini satıyorlar atıyorlar dini imanı ALLAH'ı olanlar bir düşünsünler, gerçeği anlarlar..
Bence doğru ve güzel şeyler istiyorsun , düzgün erkeği yukarıda tarif ettim , onu ara ve maddi imkanlarsa varsa mutlaka evlen ailen olsun , ALLAH'ın dinine uygun yaşamak için çabala. Artık ahir zamanın sonuna doğru gidiyoruz ve kıyamet alametleri tektek gerçekleşiyor.. Bu zamanda artık dinsiz imansız ahlaksız kadınlar yüzünden erkekler evlenmeyecekler, sen o kadınlardan olma ve öne geç farkın olsun, düzgün erkekler artık orasını burasını açan saappıık gibi çıplak gezen kadınları istemiyorlar (eş olarak ve uzun süreli ilişki için evlenmek için aile olmak için istemiyorlar)
Bazı kadınlar etrafta yazıyorlar dinsiz imansız çıplak gezen kadınlara daha çok bakıyorlar onlarla daha çok ilileniyorlar vs diye.. istediğin şey bu olmasın ! Çıplak geziyor diye bir kadına bakan erkek onun sadece "ETİNİ" ister kendisini değil , sadece "ETİNi" gösteerek erkek şekmeye çalışan kadınlarda bozuk insanlardır ve ancak KISA süreli takılmak isteyen bozuk erkekleri kendilerine çekerler. Senin hedefin bu olmasın. Düzgün bir erkek seni beğeniyorsa , "SENİ" beğenir eti açmanı DEĞİL ! bunu çok iyi anla. .. ama bu demek değiki çaban olmayacak soğuk ve tanışmaya isteğin olmayacak.. Bu zamanda düzgün erkekler artık kendilerini geri çektiler (TVlerde internette orada burada sürekli erkeklere hakaretler ediliyor bu ülkede : taaciizcii saapııkk kkaatiill vs vs düzgün bir erkek önce sana uzaktan bakar ve tanışmaya çaban var mı diye bekler? Sen belki evlisin belki sözlüsün belki nişanlısın ya da sevdiğin başak bir erkek var, tanışmaya hiçbir çaban yoksa senden o erkeğe bakmıyorsan onla ilgilenmiyorsan, sürekli kaçıyorsan sevmeye tanışmaya çaban yoksa ve erkek köpek olaacak peşimde zorla koşacak diyorsan ÇOK BÜYÜK bir yanlış yapıyorsun.. kimse istenmediğiy erde zorla durmaz düzgün bir erkek hiç durmaz! özellikle bu ülkede , erkeklerin saapıık taaciizci ilan edildiği bu ülkede. Düzgün bir erkeks eni seviyorsa sana uzaktan bakmaya başlar ve senden 1 yeşil ışık bekler onu çağırman için 1 çaba bekler.. evli olmadığını sevdiğin olmadığını göstermen için.. sen ilgilenmiyorsan bakmıyorsan tanışmay ahiçbir çaban yoksa ve akııll hastası yalancı ilişkii ilişki uzmanlarını dinleyip soğuk davranıp kaçıyorsan düzgün erkeği kaçırırsın.. bu kız "evli ya da sevdiğibii var ki benle iligilenmiyor benle tanışmaya öçabası yOk der" gider.. ama amacı KISA Süreli görüşmek olan yüzssüzz ii tt her kadını zorla üzerien saldıran birr piiiçç ise zorla senin peşinden koşar utanması sıkılması yoktur onu.. çünkü alışmıştır zorla tanışmaya zorla gelip seni zorlar. Unutma kimse istenmediği yerde zorla durmaz, düzgün bir erkek hiç durmaz! )Bunlar aklında bulunsun ve doğru adımları atıp doğru yolda yürürsen inşallah istediğin güzel geleceğe kavuşursun.. Sevdiğin düzgün erkeği bulursan (aramazsan oturup bekler soğuk yapıp kaçarsan "tanışmaya" çabana yoksa bulamazsın, ozaman bela gelip seni bulur.) Kuran'da RAD.14'te güzel bir örnek vardır : akan suya uzaktan bakıp ağzına gelsin isteyemezsin !!! gidip içeceksin bir çaban olacak o suyu içmek için. Pisslikk ilişki uzmanı tipleri dinleme , doğal ol kendin ol sağlıklı ol.. düzgün dini imanı olan bir erkek ciddi düşünüyorsa ve amacı ciddiyse her zaman doğal ve kendisi olan dini imanı olan kadını seçer.
Selamlar00 Yorumla
11 ayBence çok erken bi yaş. 18 yaşına kadar birçoğumuz ailelerimizin düşünceleriyle, baskılarıyla büyüdük. Çocuktuk; eve giriş saatimiz vardı, telefonumuz karıştırılırdı, arkadaşlarımız sorgulanırdı. Lise sınavıydı, üni sınavıydı hayatımız bunlara çalışmakla geçti. Ailemizden aldığımız parayla geçinirdik. Bu yaşlarda yeni yeni birey oluyoruz. Kendi hayatımızı kurma adımlarını atmanın daha çok başındayız. Para yönetimini yeni öğreniyoruz mesela. Düşüncelerimiz daha oturmadı bile adam akıllı. Bu ben ve kendi çevremden gördüğüm kadarıyla böyle. Tabiki çok erken yaşlarda okulu bırakıp çalışmak zorunda kalan, ailesi tarafından nefes aldırılmayacak kadar baskılanan, şiddet gören insanların hikayelerini de duyuyorum ve erken evlenmek istemelerine çok hak veriyorum. Fakat bu bana tehlikeli geliyor. Sırf evden kurtulmak için kendilerini başka bir adamın himayesine atıyorlar, çoğunlukla adamı iyi tanımıyorlar bile. Bu çok çok daha büyük ve geri dönülemez sonuçlara sebep verebiliyor. Ailem kendi maddi gücümü elime alınca bana karışmaz diyosan para kazanıp biriktirip kendi evine çık. Gerekirse bir arkadaşın ile beraber. Çek git başka şehire mesela.
Değinmek istediğim bir konu da şu gençliğini tam olarak yaşadığına inanıyor musun? Arkadaşlarınla yeteri kadar gezip gördüğüne, okuduğuna, bilgilendiğine, tatile gittin mi mesela arkadaşlarınla? Birkaç ülke gördün mü, farklı kültürlerle iç içe olmayı deneyimledin mi? İçinde hiçbir şey kalmadan gençliğini yaşadığına inanıyorsan evlen. Şimdi bana bunları evlenince kocamla yapabilirim diyebilirsin. Yapabilirsin elbette ki ama adam var adam var. Adam gelir der ki “babanın evinde de bunu bunu yapıyor muydun, otur evinde” misal söylüyorum. Hele ki adam görmüş geçirmiş bi insansa, bunları yaşamayan eşini küçümseyebilir, hor görebilir.
Ayrıca evlilik çok ciddi bi müessese. “Ay bu bana uygun değilmiş ben yapamicam” diyip çekip gidemezsin. Bu sorumlulukları almaya hazır mısın? Eskiler erken evlenirlerdi evet ama devir aynı devir değil ki. Eskiden kız çocukları okutulmaz, kötü yola sapmasın vs gibi bahanelerle daha çocuk yaşta evlendirilirdi. Başka şansları da yoktu. şu an böyle değil bu durum.
Ekonomik boyutu da var. Bilmiyorum çalışıyor musun durumun nasıl ama bu çocuğun ya da çocuklarının okulu, yemesi, kıyafeti, oyuncağı, bebek eşyaları, sağlığı vs vs çok şey var bunlara hazır mısın?
Daha bir adayın yokmuş bu sebeple uzun tutmak istedim. Madem ki evlenmek istiyorsun bunların bilincinde olmalısın. Sana iyi bir eş, evladına iyi bir baba olamayacak hiç bir adamla vakit kaybetme. İnce eleyip, sık doku. Acelen yok. Hayatını sırf kimse sana karışmasın diye heba etme. Öyle bi olursun ki aile evini mumla ararsın Allah korusun.
Tek ve en büyük tavsiyemse şudur: ne olursa olsun çalış kendi paranı kazan. Eşinin eline bakma, eşin bile olsa çok güvenme. Bir kadın her zaman çalışmalı. Her zaman en kötüsünü düşünmeli.
Her şey gönlünce olsun. Umarım sorunu güzel yanıtlayabilmişimdir ❤️30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayMutlu yuva diye bir şey yok arıyorsan sadece sahte hayatlar bulursun mecburi. hormonlarının seni yönlendirmesinden. uzak dur. Evlendiğinde olaccak olan sıralama şudur. cicim ayı sonra sicim ayı. Asla şimdikinden daha mutlu olmayacaksın. Şu an derdin yok ve evlenince eşinle ortak bir hayat yaşayacağin için ve erkeklerin çoğu evde kendi sözünün geçtiğini düşündüğü için seni onemsemeyecek devamlı hep o evin içindeki en son sözün geçmesini isteyen küçük simarik çocukla yasayacaksin yetmeyecek çocuk yapacaksın onlarada bakacaksın eğer en başından kendi hayatının prensesi kraliçesi hayatının yöneticisi olduğunu farketmezsen yarın attan inip eşeğe binmiş gibi bir hayat yaşarsın.. çoğu sahte sahte mutluluk pozları verir asla inanma asla en büyük tuzağa düşersin. . Ayrıca devamlı aynı kisyle sevginin devamını düşünebiliyor musun bu imkansız. Onlar içinde öyle oyuzden devamlı aldatmalar var. Eğer bu karı kaldiririm diyorsan o güzel başını yakabilirsin. Ama sana en önemli tuyoyu vereyim. Bu toplumda kolay kolay ayrı evde yasatmazlar sen en iyisi evlen ama asla bağlanma ve çocuk birden fazla yapma. Eğer yapamazsan en düşük bunu yap. Yoksa hayatıni elin oğlu mahveder.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Oh tatlım, anlıyorum seni! 😊 Hepimiz bazen sıcak, huzurlu bir yuvayı hayal ederiz. 22 yaşında evlenmeyi istemek bence erken ya da geç değil, tamamen senin hazır hissetmenle ilgili bir şey. Ancak altını çizmem gerek ki hayat gerçekten aceleye getirilecek bir süreç değil. Doğru insanı bulmak zamana ve deneyimlere bağlı. Hemen bir "hayat planı" yapmana gerek yok.
Sen önce kendini keşfet. Nelerden hoşlanıyorsun, neleri seviyorsun, nelere tahammülün yok gibi şeyleri öğren. 🤍 Bir gün doğru insan karşına çıktığında zaten bu hayalin kolayca şekillenecek. Amaaa şimdilik telaşa kapılmadan, kendini büyütmeye ve sevmeye odaklan bence. 🦋10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
96
Cevap
107Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 11 ayEvliliği lay lay lom sanmak büyük yanılgı. Hani herkes sanıyor ki evlencem tüm gün sevdiğim adamla beraberim, öpüşcez sevişcez gezcez... doğru insanı bulunca güzel ama bir sürü sorumluluk yükleniyor. Evde iş yapmak zor geliyor diyelim evleniyorsun tüm ev işi sana bakıyor. Annene babana katlanamıyorsun ama evlenince akraba sayın ikiye katlanıyor. En basiti bayramda annene ben gelmiycem diyebiliyorsun ama kocanla tüm akrabaları geziyorsun😄 evliliklerin kısa sürmesinin sebeplerinden biri de bu, evliliği kolay sanmak
64 Yorumla- 11 ay
ne kadar güzel özetledin ya evlilik öncesi bunları duymak bir taraftan gerçekten iyi oluyor insan kendisini sorguluyor
- 11 ay
Yani maalesef evlilik okuduğumuz kadar tü kaka da değil toz pembe de değil. Güzel ve keyifli evet ama baba evinde iş yapmaktan sıkılıp evlenmek saçma örneğin. Ya da babam bana karışıyor diyip evlenmek. Kimi erkekler ve aileleri çok daha beter olabiliyor
- 11 ay
evet gerçekten çok haklısın. İnsan kaçarken daha kötüsüne de daha iyisine de denk gelebiliyor biraz da nasip kısmet işi
- 11 ay
Kesinlikle katılıyorum evlilik tamamen nasip işi. Çok iyi diye evlenip kötü şeyler yaşayanlar da çok
22 yaş bence evlenmek için erken ve beraberinde birçok zorunlukları getiriyor. Hayat tecrübesi, ilişki deneyimi ve problem çözme becerileri evlilikte önemlidir. Genç yaşta bu konularda eksiklikler yaşanabilir. Evlilik, ciddi maddi sorumluluklar getirir. 22 yaşında genellikle bireylerin finansal olarak tam bağımsızlığını kazanmadığı bir dönemdir. Yükseköğrenim devam ediyorsa veya kariyerinize yeni başlıyorsanız, evlilik getirdiği sorumluluklarla bu hedeflere ulaşmanızı zorlaştırabilir.20'li yaşların başı genellikle bireylerin kendilerini tanıdığı, kariyer hedeflerini belirlediği, farklı ilgi alanlarını keşfettiği ve hayat deneyimleri edindiği bir dönemdir. Evlilik, bu kişisel gelişimi kısıtlayabilir veya farklı bir yöne çekebilir.
30 Yorumla
11 ayÇok erken ya 2025 yılında hala gelinlikten daha fazlasını hayal edemeyen kızların olması şaşırtıyor beni. Okuyun, gezin, kendinizi geliştirin, yeni yerler görün, yeni insanlar tanıyın, yeni şeyler öğrenin. Evlilik, çocuk bu yaşta düşünülecek son şey bile olmamalı bence.
654 Yorumla- 11 ay
- 11 ay
@hicbilemiyorumaltan uzak durursa işi kalmaz 😂 bırak takılsın
- 11 ay
doğru diyorsun mesleğini icra edemez :d
- 11 ay
Yav he he yazmiyim dedim illa yazdircak yahu millet 15 yasinda patlıyor namuslu kız kalmamış bide gitmiş öğüt veriyor neymiş ye iç gez eglen. Eğlenirken kan kaynamiyor mu tiklattirilmiyor mu sanki bilmiyoruz arkadaş ayağına neler yapıldığını cin bu karılar cin amsalaklari iyi oynatiyorsunzu
- 11 ay
- 11 ay
- 11 ay
- 11 ay
- 11 ay
- 11 ay
- 11 ay
- 11 ay
- 11 ay
@hicbilemiyorumaltan askm aidsi hpv sanan birinin cinsellikle ilgili yaptığı yorumun neyini ciddiye alıyorsun bırak anlatsın kendi kendine
- 11 ay
hpv den sonra aids olur son evredir bide siz diyorsnuz aidsli lan aidsla adamın hali mi kalmıştır yazmaya cahiller. ha bide çoçuğu yaşındaki kızlara diyorsun yahu ben 26 yaşındayım benide dede yaptınız ya pühhh diyom sanki gelmeyecen 26 ya an meselesi 26 zaman kavramını bilmiyon 20 yaşındaki pertlemiş seni son olarak 20 yaşında çocuk olunmaz koskoca kadındır daha ne de olsa 15 te patlıyor
- 11 ay
- 11 ay
- 11 ay
Kadınlara düşkünmüş😂 kadınlar sana düşkün mü asıl mesele o
- 11 ay
- 11 ay
- 11 ay
- 11 ay
ay boş ver askom yıl olmuş 2025 kendi olmuş urusbu namusu kadında arıyor sadece. Ne anlatabilirsin ki namus namus diyenler en namussuz olanlardır.
- 11 ay
Erkek kuzum senin gibi sikini bir delikten çıkarıp öbürüne sokana denir. Cahil cühela aqdumun köylü fukarası erkekten kuzum mu olur diyor. Sik kadar beynin yok bütün karılar patlak diyosun * bişey demiyosun? Karılar kendi kendine mi ''patlıyormuş'' aptal kuzum evladı seni. Alıcı olmasa satıcı olmaz erkek * diye kudurup karı kaldırmaya bakınca normal geliyo sizin gibi cahillere. * fukarası p*rno izlemekten beynin akmış sikin elinde kalacak yakındır. Kadınların da cinsel dürtüleri var bütün canlılar seks yapar yunuslar bile zevk için yapar bazen sırf çoğalmak için değil. Yazık kızın biri yarın öbür gün seni adam sayıp alacak evlenecek de gidip başka karılara kayacaksın senin gibileri hadım etmek de yetmez komple yakacaksın aq.
- 11 ay
@Ylmz18 Dur bir önceki cevabımı filtrelemiş tekrar yazacam. Erkek o*ospusu senin gibi s*kini bir delikten çıkarıp öbürüne sokana denir. Cahil cühela aqdumun köylü fukarası erkekten o*ospu mu olur diyor. S*k kadar beynin yok bütün karılar patlak diyosun s*kene bişey demiyosun? Karılar kendi kendine mi ''patlıyormuş'' aptal o*ospu evladı seni. Alıcı olmasa satıcı olmaz erkek s*kecem diye kudurup karı kaldırmaya bakınca normal geliyo sizin gibi cahillere. 4m fukarası p*rno izlemekten beynin akmış s*kin elinde kalacak yakındır. Kadınların da cinsel dürtüleri var bütün canlılar seks yapar yunuslar bile zevk için yapar bazen sırf çoğalmak için değil. Yazık kızın biri yarın öbür gün seni adam sayıp alacak evlenecek de gidip başka karılara kayacaksın senin gibileri hadım etmek de yetmez komple yakacaksın aq.
- 11 ay
Vay vay kadın dayanışması haaa aynen oyle bir delikten diğer deliğe sormaktır erkeklik her içinde vardır bi harem kurup bir sürü kadınla birlikte olmak bu da erkeğin doğası bakmayın siz babaliriniza yokluktan 1 kadınla yetinmisller imkan olsa oooo neler yapmazlardı benim gibiler çok hadim etsen de her erkeğin içinde bu var kimisi pasif kimisi aktif düşünceleri bide ne p*rno u be onu izleyecigime gidip yapiyom zaten 2k halloluyir benimle evlenen yaşadı deneyimliyim
- 11 ay
- 11 ay
@Ylmz18 Babanın ananı kandırdığı gibi mi yavrummm o kıllı taze popiş deliğine sokup bu laflarını sen o haldeyken de duymak isterim. Sen sapık görmemişsin sen felfena hastasın xD Ayrıca senin ruhun o*ospu oğlum tek bir kadına tek bir erkeğe ait olmak asıl adamlıktır. Asıl karakteri olanın yapabileceği iş o senin gibi ona buna kendini ellettiren hem vücudu hem aklı pis biri olmak o*ospu evlatlığının tanımıdır zaten.
- 11 ay
- 11 ay
- 11 ay
- 11 ay
- 11 ay
- 11 ay
@Ylmz18 Ben muay thaiciyim aslanım tek yumrukta seni yere serer g0t deliğinle ağzının yerini değiştiririm. Ama illa erkek adam erkeğe s*ktirir diyosan sana dövüşçü erkek arkadaşlarımı da dizerim sırayla o buruşuk kıllı bok parçacıklı g0t deliğini onlara s*ktiririm kallavi erkek y*rragı yersin :d sıktir git uza şimdi topukla. Mal bu herif kızlar aq çok canım laflar edıyo sallayın ugrasmayın laflara bak erkekte 4m mı var da sıkilsin diyor :D biz de 4mdan bahsetmiyoruz zatten g0tunden bahsediyoruz yılmazcım illa bir deliğin var kendini güvende sanma yani :d
- 11 ay
@cesetkemiren askm keşke sadece bir deliği olsa 😂 kimlerin eline düştüğüne göre riski artar😂
- 11 ay
@Cowgirliee_34 Aynen öyle zuhaha hayır cevap vermeyim diyorum insanın damarına basıyor ama o kadar saçma s*lak şeyler söylüyo ki mantık hatası hepsi. Bişeyler kanıtlamaya çalışıyo onu da yapamıyor xD
- 11 ay
@cesetkemiren kanıtları çok iyi ya ben çok eğlendim iki gündür. yalnız kalmış andropoz erkeği kadar güldüren bir şey yok
- 11 ay
Bir de 26 yazmış hesaba🤣
- 11 ay
Valla çok komik ya. Bide deneyimliyim falan diyo düşkünmüşler buna sadkjasfkj kadınların bundan haberi var mı acaba DFHSAFJASDF
Gizli Üye(25-29)11 ayBendede 20 yaşında başlamıştı bu evlilik hayalleri şu an 29 yaşındayım ama maalesef evlenemedim çünkü nasip olmadı yorumlardaki arkadaşları da anlamıyorum bütün yaşıtlarım evli ve gayet mutlu görünüyorlar çünkü özgürler kocalarıyla istediği gibi takılıyor kocaları da sahip çıkıyor bu yüzden kimse tek kelime bile edemiyor onlara ama bana bakınca hem yalnızım hem gelen vuruyor giden vuruyor yani çok kötü bir durum üstelik kimse de bana bakmıyor yaşım geçti diye bakanlarda bana göre değil zaten ya çok genç oluyor ya da ağır hasarlı oysa evliliği kötülenleri sakın dinleme derim kendine şimdiden uygun bir aday bulmaya bak kendi mutluluğuna bak daha doğrusu kızım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBu herkesin kendisini ilgilendiren bir konu ama sen hangi hayat planını yaparsan yap 22 yaşında evlenen biri için insanların ilk düşündüğü şey sevgilisiyle s.. evişiyor se.. KS yapmadan duramadığı için cinselliğe çok düşkün biri olduğu için de 22 yaşında evleniyor diye düşünecek insanlar. Eskiden normalmiş bunlar fakat şu an 21. yüzyılda yaşıyoruz şu yüzyılda çok geri kafalı bir hareket diye düşünüyorum. Benim kuzenim 22 yaşında evleniyor mesela ben onunla ilgili öyle düşünüyorum kızın telefon ekran fotosunda leopar deseni var sen düşün gerisini kız istemede biri ocağı sil kızım dedi onu da mı ben yapacağım dedi misal 😂😂 25 yaşından önce düşünülmemesi gereken bir şey kesinlikle evlilik olgunluk istiyor. Olgunluk yaşla gelen bir şey 25 yaşından küçük biri olgun olamaz olgun taklidi yapar en fazla
00 Yorumla
11 ayBu işler nasip kısmet işidir. Şu yaşta evlenmeyi düşünüyorum dersin ama doğru kişiyi bulamazsın ve evlenemezsin. Ya da ben evlenmeyi düşünmüyorum dersin bi bakmışsın evlenivermişsin. Evliliğin erkeni geçi yoktur, kişi için doğru zamanı vardır. 21 yaşında evlendim ben kendi isteğimle ve sevdiğim adamla. Okumadım mı peki okudum tabii ve evliyken atandım. Doğru insanı bulduğunda yapmak istediğim her şeyi yapabilirsin.
00 YorumlaAslında değil ama günümüz şartlarında eğitim biter bitmez hayat şartları gereği çalışma hayatımız özel hayatımızı etkiliyor Evlenme gecikiyo o kadar koşuşturma telaşı içinde geçip giden hayatta kendine zaman ayırıp kiminle tanışacaksında kafana uyacak gönlüne yatacak hadi yattı diyelim güven be vakte oluşacak Evlenmeyi istedin her şey de tamam diyelim son an da vazgeçen taraf o olursa ne olacak Olumlu düşünmek kadar olumsuzuda düşünüp en iyisi evlenmekten vazgeçmektir
Arz ederim 😄00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
11 ayErken yaş evlilikleri zaten iyi değil bunu uzmanlar da söylüyor. Gelecekte düzgün bir insan bulma ihtimalin daha çok olacak çünkü insanlar bu yaşlarında her haltı yiyip büyüdüklerinde düzgün birini istiyorlar. Yani ileriki yaşlarda illa ki ciddiyet isteyen birine denk edeceksin.
01 Yorumla- 11 ay
Geleceksin*
Güvenilir, birini bulduğun takdirde direk evlen. Bazen tek başına hayat zor olabilir. Erken diyenlere kulak asma. İstiyorsan, evlilik, uygun birini de bulmuşsan ve karşındaki de ciddi ise aranızda aldatma vs olmiycaksa yalan olmayacaksa ikinizin de geçmişi kirli değilse evlenin.
Onun haricinde sizin ya da onun geçmişi kirli ise evlenmeyin. İkinizin de kirli ise ve anlaşabiliyorsanız birbiriniz için olabilirsiniz.
Her şey zamanını bekler. Belki de evleneceğiniz kişi hala büyüme aşamasında sizden 2 3 Yaş küçük, ya da büyük de olabilir.
Dediğim gibi varsa aklında biri düşünmeyin, durumunuz da iyi ise yürüyün hanımefendi...
Tabi evlenince size iyi mi kötü davranacak sonradan nasıl biri olacak bunu kestirmek güç, o yüzden seçimlerinizi dikkatli yapınız...02 Yorumla- 11 ay
Her evlilikde aldatma oluyor. Buyuzden evlenmese daha iyi. Aldatmalar çok fazla evlilik doğru değil kendi hayatına baksın. Cinsel ilişkiyi yaşamamış bir adam kalmadı hepsi söp evliliktede aynı oluyolarlar. Oyuzden uzak dursun aklı varsa uzak durur şimdiki erkekler ayrıca çok şiddet yanlısı
- 11 ay
Haksız sayılmazsınız lakin, ben dini olarak düşününce şöyle ki ;
Evlilik sünnettir, Allahın rahmeti ve bereketi olur.
Evlilikte keramet vardır; hatta bir hadis ile belirtmek isterim.
“Üç şeyi geciktirmeyin. Vakti gelince namazı, hazır olunca cenâzeyi ve denk birini bulunca bekârı evlendirmeyi.”
Tabii inanç da önemli şimdi yeni yeni inançlar çıktı da neyse...
Yani imkanınız varsa evlenin dininizi, namusunuzu, ve dahi ahiretinizi, korumuş olursunuz. Diğer bireylerden, nefisten ha tabi her ne kadar niyet kötü olmasa da.
En nihayetinde her insan yanlış, hata, günah işlemiş ve yapmıştır. Önemli olan bunları tekrar yapmamaya çalışmak.
Ve birde ben 20 yaşındayım diğer erkekler ne yapmış umrumda bile değil. Sadece tek seferlik bir hanımefendi ile öpüşmek durumunda kaldim onun dışında, hala bakir bir bireyim. Bu utanılacak bir durum değil, aksine gurur duyuyorum. Her ne kadar her insan gibi hatam, günahım olsa bile en azından ben kendi, arzumu iyi de olsa kötü de olsa sevdiğim kişiye saklamaya çalışıyorum. Her erkek aynı demek ne kadar doğru bilemiyorum. Ama herkes öyledir diye bir şey de yok. Biriyle yatmak sizi gerçekten kadın ya da erkek yapmaz. Evet bazen sehvetiniz olabilir, libidonuz tavan yapabilir. O halde zina yerine, kendi kendinize yetmelisiniz. Her ne kadar aynı konu altında olsa da en azından büyük bir günah yerine, belki de daha hafif bir günah işleriz bilemem tabi orasını Allah değilim. (Haşa),
Ya işte kısaca İMKAN VARSA EVLEN GÜVENİYORSAN FALAN FİLAN. ARTIK YILLARDIR SÖYLÜYORUZ. Bu devirde güvenilir birini bulmak zor ya evleneceksin adam gibi, kadın gibi biri ile ya da hiç bir yola sapmadan dümdüz devam edip varsa kariyer planı yapacaksın. Sonra zaten ya gelir teklif, ya gelmez.
Biraz uzun oldu iyi uykular, iyi geceler...🙏🏻
11 ayBence istemen çok normal. Ama her şeyin bir zamanı var. 22 yaş belki eyleme geçmek için erken olabilir ama istedigin şeye karar vermen ve bunun üzerine bir insan arayışında olmanın yanlış olduğunu dusunmuyorum. Zaten önce tanıman, tanışman ve sonra evlenmenin gereken bir süreç olacak önünde o yüzden bence kötü degil bu durum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
11 ayBugün birisiyle tanışsan zaten evlenilecek kişi olup olmadığını anlaman için yaklaşık 1-2 sene sevgililik dönemin olması gerek yani tamam çok kısa sürede evlenenlerde var ama bence pek sağlıklı değil yani 2 sene tanısan 24-25 yaşlarında evlenmiş olsan normal tabi
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı.
11 ayO yaşta evlenen yakınlarım çok pişman yerimde olmak için can atıyorlar.😂
Mutlu bir evliliğiniz olsa bile o sorumluluğu üstlenmek için çok erken bir yaş. Aklınızı başınıza devşirin yapmayın guzuum 😂35 Yorumla- 11 ay
Allah tepesinden baksın onun baş belası 🤦
- 11 ay
Aynen aynen 😃
Gizli Üye(36-45)11 ayHerkes haram isterken sehelal istiyorsun. Bedenin ve yüreğin istiyorsa evlenmek seninde hakkın. Bebek büyütme sürecinde ailene yakin payı daha fazla isteyeceksin emin ol. Ama yeni evlilik döneminde iki kisininde ailesinden uzak olmak daha güzel olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayEvliliği bütün diziler, filmler, etrafınızdaki insanlar belki aileler veya aile büyükleri çok güzel, çok iyi bir şeymis gibi yansıtırlar ve anlatırlar. Oysaki gerçekte aşk diye bir şey yoktur kendi icinizde hissettiginiz duygularınız vardır. Yani seni evlenme vaadiyle kandırıp kullananlar da bu yolda karşına çıkabilir o yüzden çok dikkatli olmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayErken tabii önce bi gençliğini yaşa herkesin dilinde bi evlilik de evlilik, evlilik öyle iki romantizmden iki öpüşmeden ibaret değil en kötü en talihsiz durumda bile evliliği sürdürebileceğini düşünüyor musun, ayy ben daha fazla dayanamıyorum ve iyice tiksindim bu adamdan ya diyip boşanacaksan hiç girişme bu işe zaten
00 Yorumla
11 ayBiz doğru insan olduğumuzda evlilik için de doğru yaştayız demektir. Anlamıyorum bu doğru insan neden hep karşı taraf olmalıymış gibi bir algı var. Bazen de yanlış olan biz oluruz, karşı taraf değil de. 22 çok erken değil ideal bile olabilir
10 YorumlaBu durumu bende yaşıyorum konuştuğum birisi oluyor fakat fikir olarak anlaşamıyoruz bazen ise fiziksel. Hayatına doğru kişi çıktığı zaman hayat çok güzel geçer o kişi ile güzel yoldaşlık edilir, hayat arkadaşın ve sırdaşın oluyor.
00 YorumlaHerşeyin hayırlısı elbet doğru insanı bulmak zor bende bulmak istiyorum ama hayırlısı ne zaman karşıma çıkar kim olur Allah bilir hep hayırlısını isteyelim. Nasibimiz bizi bulur elbet o yüzden canımızı sıkmayalım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı.
11 ayErken evlilik de iyi olmuyor 26 27 28 en ideali
48 Yorumla- 11 ay
katılıyorum 28 hatta 30a kadar yolu var bile. İnsan ancak olgunlasiyor
- 11 ay
@hicbilemiyorumaltan yok o kadarı da abartı daha çocuk falan olacak ama 26 27 28 en ideali bunlar daha aşağısı hiç olmaz yukarısı da pek tavsiye etmem
- 11 ay
ben ederim ya 29da evlensin 30da yapsın xhsyx
- 11 ay
@hicbilemiyorumaltan bence çocuk için beklemeye hiç gerek yok
- 11 ay
En iyisi 28 bence
- 11 ay
@Zehraaaaos 26 27 28 bu ara iyi evet
- 11 ay
Aynen çünkü insanlwr hatalar yapabiliyor mesela erken evlendin 2 sene sonra bitebilir olgun olduktan sonra karar verilmeli
- 11 ay
@Zehraaaaos benim tanıdığım var liseden arkadaşım falanca kız 2003 6. ay doğumlu 2 2 buçuk yıl olmuş evleneli bence çok büyük hata özellikle türkiye de kesinlikle mesleki statünün yüksek olması lazım lüks ve zenginlik içinde yaşaman için sonra finansal bilgi okur yazarlık olacak parayı iyi tutmayı bileceksin bu işin başka yolu yok aileden de mirasını büyütmen lazım bu stratejiyle
11 ayKral bende böyle birini arıyordum bizim köyde annemlere yaşayacağımız hamal bir eş arıyordum flfnfkfnfj. İnek falan sağacak tarlaya çapaya gidecek ayaklarımı yıkayacak falan 😂😂😂😂
00 Yorumla
11 ayKimse bana karışmasın fikrini sil bence, evlilik demek artık sana daha fazla insan karışacak demek, ebesinin hörekesine kadar😄 ama hayallerin güzel evet isteyebilirsin tabi saygı duyarız😇
00 Yorumla
11 aykişinin sosyal hayatına ve isteklerine göre değişir. karşyer yapmak ve özgür bir 20ler isteyen sorumluluk istemeyen biri için erken. doğru kişiyi bulduğunu düşünen, düzenli cinsel hayat şsteyen, sadık birimiçin gayet normal. herkesin karşısına doğru kişi çıkmıyor. ha bir de dogru kisi sandigin kisi yullar icinde degisebilir de...
00 Yorumla
11 ayolabilir ama etraf da erkek yok :) kızlar gibi konuştum
00 YorumlaBunlar gayet normal, insanın fıtratında vardır bunları istemek. Birde nasıl bir erkek adayı aradığında dikkat et bence. Kriterlerini iyi belirle. Önceliğin edepli, ahlaklı birisi olsun. Zenginlik veya güzellik gelip geçer. Ama dürüstlük efendilik hep baki kalır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
11 ayYumurtadan çıkar çıkmaz isteseydin knk xxdx şaka bir yana daha gençsin hayatını yaşa
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 692 cevap paylaştı.
11 ay20 yasimda evlendim 21 de ilk çocuğum doğdu erken değil içinden geliyorsa evlen tabi ama zor zamanlar geçirirsin buna hazırlıklı olarak evlenmelisin.
12 Yorumla- 11 ay
Evliliğiniz nasil gidiyor peki şu an kaç yasindasiniz
- 11 ay
şu an 27 yaşındayım gayet stabil, sakin ve huzurlu gidiyor ilk yillar harp içindeydik o dönemleri atlattık çok şükür bağırış çağırıs baktık bişey olmuyor herkes yerinde kalıyor dedik ki tartismayalim konuşalım o günden beri bizden mutlusu mezarda 😄
Bende 22 yaşında evlendim. Ama suanki aklım olsa evlenmezdim
21 Yorumla- 11 ay
Çok mu kötü aranız?
Tam zamanı
5 yıl alışma tanıma hazırlık yapma süreci
sonra çocuk yapma zamanı
hayat ortalama 70 yaşımda bitiyor00 YorumlaGayette normal hatta olmasi gereken o sen iste dogru kisi gelir merak etme yeterki sen onun dogru kisi oldugunu bil
00 YorumlaDaha erken yaştasın zamanla iyi birini bulursun sadece acele etme aceleyle işler daha kötü oluyo
00 Yorumla
11 ayGeç kalkış ız erken oldunu düşünürsen aklın küçük ah ah en kereksiz karıları evlenip alıp baş tacı yapıyor lar bizde hala kulle de mahsur bekliyoz
00 Yorumla
11 ayGayet normal ama sorumluluk alabilecek misin bunları da düşünmen gerek. Sadece evleniyim olmuyor maalesef.
00 Yorumla
11 ayBence evlilik yaşla alakalı değil aklın başındaysa her türlü yaparsin heleki karsidakide anlayışlı kafa dengiyse bence on numara çünkü aile evi bir zaman sonra sıkıyor ya üniversiteye falan gideceksin ayrı eve ya da evlencen
32 Yorumla- 11 ay
Yorumların çok güzel 👏👏
Senden ricam. Tak. ipp atar mısın
Şimdiden teşekkürler 😎👍 - 11 ay
@Hassas_Dokunuşlar attimm
Kimse karışmasın diyorsun ama evlenince daha çok kisitlanacaksin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı.
11 ayİstiyorsun ama karşına çıkanlara ne kadar şans veriyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ay25 yaşındayım evlenmedim hâlâ ama 22 de erken değil. Sonuçta yetişkinsin 22 küçük yaş değil. Erken evlenmek erken çocuk sahibi olmak daha iyi hatta bence
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 955 cevap paylaştı. Hayır değil 22 yaşında evlenmek normal acele etmeyesin doğru kişiyi bulmak için
10 YorumlaKoskoca 22 olmuşsun daha ne erken değil sadece bazı şartlar izin vermiyor
10 YorumlaBende böyle düşünmeye başladım artık yavaş yavaş
10 YorumlaMutlu bir evliliği 18 yaşından itibaren her kız ister bu çok normal
111 Yorumla- 11 ay
Ben istemedim hiç
- 11 ay
Her kız ister ama karşılarına çıkan düzgün kişileri görmezler 29-30 yaşınada gelince evlenemedim diye gezerler
- 11 ay
@Baydiyeceksiniz bu yaşıma kadar istemedim
- 11 ay
- 11 ay
@Baydiyeceksiniz bu yaşımda hayır hala istemiyorum küçüklukten itibaren.30 da falan evlenirim derdim
- 11 ay
@Tükendimçok2 yani herkes isteyecek diye bir şey yok ama bazı kişiler öyle evlilik istemiyoruz diyorlar ama sonra yaş 30 gelince evlenmek için çabalıyorlar
- 11 ay
@Tükendimçok2 etiket mi yanlış oldu anlamadım
- 11 ay
Yok değilmiş
- 11 ay
@Baydiyeceksiniz beni neden etiketledin
- 11 ay
- 11 ay
@Baydiyeceksiniz önemli değil
Gizli Üye(25-29)11 ayKanka fazla hayalperestsin dikkatli ol. Gerçekler çok farklı
11 Yorumla- 11 ay
😄😄😄 evli yorumu mu?
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayErken bence ama sen kendini kendini hazır hissettiğine göre neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayÇok erken gençliği yaşaman gerekiyor tabi karşındaki anlayışlıysa ortak özelliklerin varsa kafa yapınız uyuşuyorsa evlenebilirsin evleneceksende hemen çocuk düşünme derim
00 Yorumla
11 ayseni bulurlar bir gün ömür boyunca mutlu olursun
22 yaşında evlenmek erken değil bence00 YorumlaÜzülme, bir bakarsın doğru insan aramadan karşına çıkar...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
11 ay25 yaş öncesi kadın için de erkek için de erkendir. ✔
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
11 ayNe kadar farklıyız… Evet erken. Henüz beyin tam olgunluğuna erişmiş olmuyor 25-30 yaşlarına kadar.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
11 ayErken boşanmak için mi😂 bi bismillah de bu ne acele
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 641 cevap paylaştı.
11 ayEvet çocuğum ben daha ya o kadar büyük sorumluluk alamam mesela
00 Yorumla
11 ayHazır hissediyorsan tam yaşındasın demektir
00 Yorumla
11 ayErken askim millet 30unda evleniyor 28 inde evleniyor bebeksin daha
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 717 cevap paylaştı. Daha cok ufaksin kendi ayaklarinin ustunde dur once
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
11 ayHenüz erken ve sen bir şeylerden kaçmak için istiyorsun mutsuz olursun.
00 Yorumla Biraz bana göre erken. Sizin hayatınız, beklentiniz farklı olabilir
00 Yorumla
11 ayDilerim tanrıdan zana yardım etsin bu konuda
00 Yorumla
11 ayDelilik. Biraz hayatını yaşa o yaşlarda evlenilir mi. Erkek kaçmıyor ya
00 YorumlaEn iyisi hiç evlenmeden, çalış, kendi ayaklarının üstünde dur, kimsenin sana karışmasını istemiyorsan... evlenirsin bu doğru adam dersin sonra tam tersi çıkar... insanın sevgilisi bile karışıyor... gerçekten özgür; bekar, çalışan kadındır!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aycahil degilsen guzel bir dusunce bence. Zaten 30undaki kadinlar ragbet de gormuyor 20lerindeki kizlara gore
00 Yorumlaah bacım ah nolucak bızım bu halımız bende erkegımı bulmak ıstıyorum erken yasta guzel bi aile kurmak istiyorum kım bılır ne zaman bana. arkadaslık ıstegı gonderirmisin senınle daha yakından konusmak ısterım..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayO yaşta evlenmeyi hayal ediyorsan ben de sana hayatsız mısın diye sorarım kusura bakma ama.
03 Yorumla- 11 ay
Hsskksksks cidden kim nasıl yetiştiriyor bunların tek hayalleri evlilik çeyiz koca
Soran11 ayyaaaa ne alaka hayal falan değilim bazen istiyor tamam anladık en geniş sensin ayrıca okulumu okuyorum bazen öyle istiyorum dedim sonra o istek gidiyor lafları bi anla öyle konuş bu kadarda kasma yani
Cevap sahibi11 aySjdkdjdk kasan kim acaba ya okulunu bitir düzenini kur, sonra gelir zaten onun da zamanı. Gayet komik yani gençliğin baharında evlenme isteğinin gelmesi. Ne güzel okuyormuşsun işte, şu anda bireysel düşünecek yaştasın. Uzatmaya gerek yok benim fikrim bu, diğerlerine cevap verebilirsin
- Devamını Gör (143)
Devamını Gör(188)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem