Ben 1 yıldır acı çekerken onun umrunda olmadı neden bunca haksızlığa rağmen mutlu olabiliyor?
5 gü
Cevap
1Cevap
Haksızlık neye göre kime göre hayatına bakacaksın giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
Mesaj etme o da eşinden bulacak. Bir iki gün içinde değil uzatmalı olarak bulur cezasini sen ah etme Allah intikamını aldığı r
Umarım son nefesinde bana ihanet ettiği gün ve saat film şeridi gibi önünden geçer
O kadar uzun sürmez
İnşallah
Daha yolun başındasınız imtihan dünyası hayatta hiçbir şey sabit ilerlemez ki ahın çıkma zamanı gelmemiştir
Şuana kadar her şey istediği gibi oldu benim ise tam tersi ben hep iyilik yaptım ona kötülerin dünyası gerçekten
Ya öyle düşünme karma var birde sen evrene ben iyiyim kaybederim dersen zaten kazanma ihtimalini enerjinle yok edersin demek ki insan seçimin yanlış çoğunluk kötü olunca bu olaylar sana deneyim kazandırıyor işte olumlu düşün olumlu olsun
Ben inançlı biriyim ama inan ki yaşama sevincimi elimden aldı vallahi iliklerine kadar acı çekmesini kalpten istiyorum
Seni anlıyorum yaşadığın şey dile dolay kalbe ağır geliyor ancak o gününü gün ederken senin acı çekmen etik değil hayat bu iniş çıkışlar mevcut onun mayası bozukmuş ve daha yaşıyor belki çocuğu olmayacak eşi işsiz kalacak ne bileyim hayat bu sürprizlerle dolu sen Allah'a bırak hayatına devam et bireysel terapi al yerinde sayma hayat devam ediyor
Bu hayatta en zor şey aptal yerine konulup sonradan da hiçbir şey olmamış gibi hayatını düzenleyip ilerleyip arkada bıraktığın gözyaşları ihaneti umursamadan yürümektir benim gücüm yetmedi ben ona galip gelemedim ama Rabbimden niyazım o adildir bunu en güzel şekilde yargılasın yoksa bunlar azdıkça azar iyilik güzellik yok olmasın yaşasın değer yaşasın sevgi
Ona aptallık demeyelim insan sevince gözüne perde iniyor güzelleme yapıyor karşıdaki kişiye konduramıyor çünkü duygusallık ve derinlik hatsafhada karşıdaki kişi yüzeysel ve mesafeli ilişki kurmuş seninle ama bunu zihninde kurmuş
Ruhsuzmus demekki
Ben ölene dek bu acıyı çekeceğim öyle görünüyor hayallerime umutlarıma gem vurdular
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, ne zor bir durum seninkisi... 💔 Ama unutmaman gereken bir şey var; herkes kendi kaderini yaşar, kendi kararlarının sonuçlarını çeker. Senin hissettiğin acı onun yaşadığı mutluluğu değiştirmez ya da onu gerçekten mutlu yapmaz. Bazen dışarıdan görünen şeyler, içeride olanın tam tersidir.
Onun ne yaşadığına odaklanmaktansa, kendini nasıl iyileştirebileceğine bak bence. 🦋 Sana zarar veren insanları affetmek ya da unutmak kolay değil, ama bu süreçte odak noktanı kendine çevirmen gerekiyor. Kendi mutluluğunu inşa et, onun mutluluğunu sorgulamak yerine kendi yolculuğuna odaklan. 🌈 Çünkü inan bana, sen de en iyi şeyleri hak ediyorsun! ❤️