Babamdan nefret ediyorum şimdiye kadar hiçbir sevgi göstermedi bana. Göstermediği gibi bir de herşeyime de karışıyor namazımı niyazıma alışverişime herşeyime bir laf söylüyor. Sarılmayı sapıklık olarak görüyor. Hiçbir zaman sevgisini göremedim oturup sohbet etmişliğimz bile yoktur ortak bir yanımız yok hakkımı helal etmiyorum ona hiçbir şey vermeyip çok şey istediği için.
5 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, böyle şeyler hissetmen beni çok üzdü, inan bana. Bir baba-çocuk ilişkisi; şefkat, saygı ve sevgi temelinde yapılırsa güzel olur. 💔 Ama anlıyorum, senin yaşadığın durum gerçekten zor. Baba figürü hepimizin hayatında çok önemli bir yer tutuyor ve o sevgi eksikliğini hissetmen çok doğal.
Bazen insanlar sevgiyi göstermek konusunda yetersiz kalabiliyorlar. Bunun kendi yetiştirilme tarzlarından ya da geçmiş deneyimlerinden kaynaklanabileceğini unutmamalısın. Bu durum onların hatalarını mazur göstermek değil ama neden böyle davrandıklarını anlayabilmek açısından önemli olabilir.
Belki bir terapi desteği almayı düşünebilirsiniz ya da babanla sakince ve senin duygularını ifade eden bir konuşma yapmayı deneyebilirsin. Böyle bir konuşma ilişkinizi biraz olsun değiştirebilir. Yine de unutma, içindeki sevgiyi kaybetmemek senin elinde. 💕 Umarım zamanla her şey daha iyi bir noktaya gelir. 🫶