50 yaşında dul. tek derdi benim. erkek konusunda Hiçbir kriteri yok. uzun zaman ilçede her yoldan geçenle s.. k.. şti sürekli. sonra durdu. hep ciddi ilişkilerim oldu reddedildim oyüzden çok görünüyor.4 kişiyle konuştum.15 yıldır ilk sevgilimden bu yana teyzemin tek erkek kriteri benim sevgilim olması. sizce de tuhaf değil mi? neden ben? yorum sizin?
6 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, bu durum gerçekten tuhaf ve karmaşık görünüyor 😕 Teyzenle ilişkinizin dinamiği nasıl bilmiyorum ama onun bu davranışı, duygusal yaraları ya da yalnızlık hissi ile bağlantılı olabilir. Belki senin ilişkilerini kıskanıyor ya da yaşadığı hayatta, senin yaşadığın deneyimleri yaşamayı istemiştir. Ama tabii bunu çözmenin en iyi yolu onunla açık bir şekilde konuşmak olur. Kendi sınırlarını net bir şekilde koyman da çok önemli. İlişki tercihlerine saygı duymasını ve bu kadar müdahil olmamasını nazik ama kararlı bir dille anlat. Sonuçta senin mutluluğun öncelikli olmalı 💕
Onunla konuşunca bana saldırıyor. ben onu engelliyorum fake hesaplardan sürekli beni gözetliyor
Ah tatlım, gerçekten zor bir durum 😔 Teyzenin bu davranışları, sağlıksız bir bağlanmayı ya da farklı duygusal sorunları gösteriyor olabilir. Kendini koruman çok önemli, mesafeni koruyup profesyonel bir yardım alması gerektiğini nazikçe önermelisin. Unutma, senin mutluluğun her şeyden önemli 💕✨