Kimseye anlatamıyorum derdimi?

21 yaşındayım sırtımda bir ton yük aileviydi arkadaş ilişkileriydi gelecek kaygısıydı derken taşınılmaz bir haldeydim ben bu haldeyken hayatıma biri girdi daha önce böyle bir ilişkim olmadı beynim içinde kırk şey dönerken onun yanında herseyi resetliyordum hani derler ya onun hikayesi de oydu işte benim hikayem de ilk defa biri ile gelecek hayali kurdum ilk kez birinin babalık yapabileceğine dair düşüncelerim oldu kendi abilerimin bile düzgün baba olamayacağını düşünüyordum benim için baba faktörü çok farklı bir sey ben babamın varlığını maddi anlamda görmüyorum manevi işine gelince git gelli aile ilişkilerim var benim bu düzende hayatım var iken biri bana beni sevdiğini söyledi harbiden de sevdi sandım dünyamın merkezine onu koymuştum diyorum ya yanında huzur buluyordum hiç konuşmasak yanımda dursa huzur bulurdum anlamadım beni kullandığını beni sevmediğini aldatmış, cnsllk içinmiş hersey ben onunla evleneceğim sandım yakınlaştım izin verdim vermemeliydim ama unutamıyorum yemin ederim unutamıyorum onu tanıdığımda 20 olmamıştım şimdi ise 22 olacağım öyle bir acı bıraktı ki bende aşamıyorum kiminle konuşsam onu arıyor gözlerim kim üzse beni telefonunu çeviriyorum ama yapamıyorum o arama tuşuna varamıyor elim düzelemiyorum kimseye anlatamıyorum sıkıntımı herkes atlattı diyor benim için atlatamadım aksine çığ gibi büyüyor içimde ki acı nasıl yapar bana bunu diyorum 6 ay görüştük o 6 ay benim 19 yılma bedeldi öyle özledim ki kokusunu öyle özledim ki adımı seslenmesini ona nazlanmayı neydi benim günahım neydi yani ben onu bu denli seviyorken nasıl kıydı bana dönmeyecek de dönmesin de istemiyorum olmaz onunla gururumu öz saygımı hiçe sayamam ama içimde ki bu tuhaf duygu geçmiyor yeni insanlarla tanışmaya çalışıyorum aklımın hep köşesinde hatırlatıyor kendini bana hep aklımda da dilime dökemiyorum bende yazıya dökmek istedim çok özledim ama olmaz yapamam ne yoluma bakabiliyorum ne onunla olabiliyorum ne onsuz olabiliyorum bizim hikayemiz sonlandı duygularım neden sonlanmadı evlenmek istemiyorum çocuklarım onunla olmayacaksa istemiyorum bu dünyada tohumlarımı bırakmak ben sevgimi yüreğime gömdüm allahım bu acıyı ona hatırlatsın istiyorum çok özledim seni selvi boylum, al yazmalın çok özledi seni…

Kimseye anlatamıyorum derdimi?