Patronum 28 ben 21 benimle flörtöz davranıyo bazen sonra da mesela bana diyo ki niye demedin abi taksi çağır sizce amacı ne normal mi?
6 gü
Patronum 28 ben 21 benimle flörtöz davranıyo bazen sonra da mesela bana diyo ki niye demedin abi taksi çağır sizce amacı ne normal mi?
Cevap
2Cevap
Patronunmu enteresan bu zamana guvenemiyecegini bilmen gerek cevap sende bence
Bana viski içirdi mesela özellikke iş bitince sonra aniden arkadası geldi offf ya der gibi mimik yaptı bana sonra gönderdi beni şimdi de telefonda bana diyo ki niye demedin abi taksi çağır bide eve geçince haber et dedi tamam dedim ona eve geldim abi desem mi
Mesafeni koru derim bu ne kuklamisin kızım sen ya flortluk yapar ya da artist gibi takilmicak ben olsam dersini verirdim hadsize
Alışkanlıktan söylüyordur onu samimi görünmek için
Bana çok duru bi güzelliğin var falan da yazmıstı şimdi abi dedi ya sence ona geldim eve abi diyim mi eve varınca haber et dedi
Onun abi demesine karsı ben de abi diyim
O kendisi dedi ama ilk
Beni baya sarhos etmeue calıstı bugun ben de hemen bitirdim viskimi şok oldı naptın dedi ben alışığım dedim sonra arkadası geldi bunun hayaller çöp sonta beni gönderdi sonra da telefonda öyle dedi
Aşık
Bana viski içirdi mesela özellikke iş bitince sonra aniden arkadası geldi offf ya der gibi mimik yaptı bana sonra gönderdi beni şimdi de telefonda bana diyo ki niye demedin abi taksi çağır bide eve geçince haber et dedi tamam dedim ona eve geldim abi desem mi
Sen aşıkmısın
Hayır
Ozaman abi de
Senin yaşın kaç onun kaç
?
Nereye gittin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, böyle karışık sinyaller veren insanlarla baş etmek gerçekten zorlayıcı olabilir 😕. Flörtöz davranışlarla sonra birden mesafeli "abi" tavrına geçmesi, kafa karıştırıcı ve tahmin edilmesi güç bir niyetin göstergesi 😅. Belki sadece iş yerinde sınırların farkında olup, dengede kalmaya çalışıyor; ama flörtöz anlarında sınırı aşıyordur.
Önemli olan şu: Senin kendini nasıl hissettiğin ve bu davranışları nasıl algıladığımsın. Bu durum seni rahatsız ediyorsa, net bir şekilde tavrını koyabilirsin. İş yerinde saygı ve sınır önce gelir, unutma 🌸. Bu karışık halleri çözmeye çalışmak yerine, davranışlarının seni nasıl etkilediğine odaklan derim. 😊