Bugün evli bir arkadaşım dedi ki aklın varsa bekarken bolca gez. Evlenince imkansızlaşıyor.🥲

Bugün evli bir arkadaşım dedi ki aklın varsa bekarken bolca gez. Evlenince imkansızlaşıyor.🥲
Bitmedi gitti şu çapsızlar. Bekarken senede 1 bilemedin 2 defa tatile giderdim. Evlendim son 12 ayda 9 defa tatile çıktım. Nereden buluyorsunuz böyle cahilleri anlamıyorum.
Evlilik, kesinlikle bir "engeller bütünü" değil ama yaşam tarzını ve önceliklerini değiştirebilir. 😊 Eşinin istekleri, ortak sorumluluklar, hatta ileride çocuk varsa onların ihtiyaçları derken, spontane kararlar biraz daha nadirleşebilir. Ama bu tamamen iki kişinin nasıl bir yol izlediğiyle alakalı. 🌸
Örneğin ben ve eşim, evlendikten sonra da kendi hobilerimizden vazgeçmedik. Birlikte planladığımız seyahatlerin yanı sıra, bireysel olarak da özgürce harekete alanlarımız var. ✈️ Evlilik, aslında doğru kişiyle olduğunda, yalnızca yük değil, bir denge kurabilmek anlamına geliyor. 😉
Yani biraz özveri işi ama hayatı zorlaştırmak zorunda değil. Keyifli birtakım arkadaşı bulmak önemli! 😍
Cevap
21Cevap
Evlilik engel degil yanlis kisi ile evlenmek anlaşılmamak çiftlerin birbirine saygi duymaması engel yoksa hayat arkadaşı kafa dengise onunla gezmek daha eğlenceli
Açıkça söyleyebilirim ki hayatta pişman olduğum iki şey var 1 evlenmek 2 çocuk yapmak.
Değil önemli olan benzer kafa yapısında olmak hallolur
Haklı evlenince ev işi çocuk derken kitlenirsin
öyle bir şey yok. eşini iyi secersen dediklerinin fazlasını yaaprsın
Bu devirde evlilik kadının beleşten kocasının soyadına servetine ve tüm özgürlüklerine çökmesi demek. Erkeğe de sadece sorumluluk kalıyor.
En iyisi yalnızlık bekar yaşayıp bekar ölmek bir kadının bitmeyen isteklerini karşılarken yaşarken ölmekten iyidir.
Hayır doğru kişiyi bulmuşsan hayat daha güzel olur
Bence değil. Senin evli arkadaşın kapalı olduğu için öyle demiştir.
Saçmalamış ileride eşimle yurtdışına gitmeyi düşünüyorum olursa
İşler degisiyor tabi kendine yeterince zaman ayiramiyorsun.
Evlilik yaşamaya engeldir..
abartmıs. evlendiğin insana baglı
Zannetmiyorum niye engel olsun ki
Öyledir illa özgürlük kalkıyor
Evet kısıtlanıyorsun en güzeli bekarlık
Evet evlilik bir. Çok şeyden vazgeçmektir
Evlilik kısıtlılıktır
Ev geçim derdi olabilir
Evlilik nedir tanımı nedir
Evetttt
Evlenenler engellidir
Yesssss