Aile & Toplum 7 gü Türkiye'nin nüfus bakımından en küçük beş ilinden hanginde yaşamak isterdiniz? Eozan2362 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kilis Gümüşhane Ardahan Tunceli Bayburt Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Türkiye'nin nüfus bakımından en küçük beş ilinden hanginde yaşamak isterdiniz? Cevapla Bakım Soruları Nüfus Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DiplomalıHavuç Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 7 gü Aile & Toplum konusunda 368 cevap paylaştı. Kilis'in sosyolojik yapısı sıkıntılı Tunceli'nin manzarası çok güzel fakat insanlar ile anlaşabileceğimiz zannetmiyorum farklı dünyaların insanıyız Bayburt çok daha sevimli geliyor bana Ardahan'da fazla soğuk 1 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Guru Yaş: 35 7 gü Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. En güzel ve mantıkısı Tunceli, Okuma oranı en yüksek il. Aynı zamanda doğası şahane. Bununla birlikte insanları çok iyi. 1 0 Yorumla
GıcıkAdam34 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 7 gü Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı. Sessiz sakin yerler tabi çok rahat ettiriyo ama imkan kısıtlı işte o yüzden istanbuldayım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 gü Çok seviyorum 0 2 Yorumla Eozan2362 7 gü Nereyi? Yorumla Cevap sahibi 7 gü Dersim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kilis'in sosyolojik yapısı sıkıntılı Tunceli'nin manzarası çok güzel fakat insanlar ile anlaşabileceğimiz zannetmiyorum farklı dünyaların insanıyız Bayburt çok daha sevimli geliyor bana Ardahan'da fazla soğuk
En güzel ve mantıkısı Tunceli, Okuma oranı en yüksek il. Aynı zamanda doğası şahane. Bununla birlikte insanları çok iyi.
Sessiz sakin yerler tabi çok rahat ettiriyo ama imkan kısıtlı işte o yüzden istanbuldayım.
Kilis
Çok seviyorum
Nereyi?
Dersim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!