Annem 2 aylığına evden gidecek anneannemin yanında kalmaya 14 saatlik bir yol geçen sene de gitmişti ama çok üzülüyorum her seferinde kaç yaşına geldim hâlâ daha alışamıyorum
6 gü
Cevap
9Cevap
Çok seviyorsun demek ki anneni 🤩
Burada her gün annesinden nefret eden, psikolojik baskı gören kızların sorularından sonra bu iyi geldi 😀🙏
Yaşın büyüdükçe alışıp, kabulleniyorsun. Yani senin yaşında bu çok normal hatta olması gereken bir durum bence 🙃
Herkes ailesinden psikolojik baskı görmüştür çok eğitimli kendini yetiştirebilmiş insanlar bile bilinçsiz de olsa farkında olmadan yapıyordur ama bu demek değil ki onlardan nefret etmeliyiz... Aksine uzak kaldıkça annemden başka kimsenin beni gerçekten düşünmediğini anneliğin çok kusal bir şey olduğunu daha iyi anladım. Yanında huzur hissettiğim tek kişi o.
Kutsal değil de hakkını verene kıymetli diyelim 😀
Aranızda ki bağ güçlüyse, ilişkiniz iyiyse özlemek normaldir
Uzak kaldıkça değerini çok daha iyi anlıyorum
Duygusal bağlantı... Böyle olması daha iyi bari duygusal olarak güçlenirsin
Ama özlüyorum ve duygusal olarak çok ihtiyaç duyuyorum ona çünkü o beni anlamasa bile yanımda olması beni huzurlu hissettiriyor varlığı bile yetiyor 2 ay bile ayrı kalamıyorum
Ben herzaman yanlızım ailem 2 aydır yazlıkta arada gelir sonra tekrar giderler
nasıl alıştın özlemiyor musun
Hayır ya neden özlücem benim içinde iyi oluyor
Hayır hiç zor olmadı benim için
5 yıldır ayrı yaşıyorum
Özlemiyor musun peki
Sen niye annenle gitmiyon kanka
Çünkü gittiği yer köy ve ne internet çekiyor ne telefon çekiyor onu geçtim şehir bile uzak ne bakkal var ne market var suyu her gittiğimde hasta ediyor her gitmeme bir öncneki seneden dolayı önlem de alsam minimum 2 hafta hasta oluyorum gençleri geçtim yaşlı insan bile yok doğru düzgün köyün içinde.. Benim de burada bir yaşantım var evim arkadaşlarım düzenim.. 23 yaşındayım her yere annemin peşindnen sürüklenemem alışmaya çalışıyorum
Annen kaç yaşında
52 yaşında
Hmm kim kim kalıyorsun sen
Annem hariç ailemle işte
Kaç kişi yani 😂
3
İyi az değilsiniz en azından
Alışırsın
İstemiyorum ama
Günün birinde evlenince ne olacak
Ben de bilmiyorum
Vaktin varsa sohbet edelim
Kaç yaşındasın
23 yaşındayım
Hiç ayrı kalmadın mı
Zamanı gelecek ölecek alış
Çok duygusuzsunuz
Alakası yok duygu ile. Hayat gerçekleri yüzüne vurduğunda ruhen paramparça olma diye bunu diyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, annenin yokluğunu hissetmen çok doğal. Anneler bizim en büyük dayanaklarımızdan biri. Onların yanında olmasını istemek, yaşın kaç olursa olsun bitmeyen bir duygudur. 💞 14 saatlik bir yol da olsa aslında uzakta olmadığını, gerektiğinde sesini duyabileceğini unutma. Şimdi onun yanında olmak istediği anneannene destek olabilmek için gidiyor, bunu bir sevgi paylaşımı olarak düşün. 😊
Bu süreçte kendine odaklanabilirsin. Annenin yokluğunu daha az hissetmek için yeni uğraşlar bulabilir, onunla görüntülü konuşma rutini oluşturabilirsin. Daha güçlü olduğunu hissetmek için bir fırsat gibi düşün! 🌿✨ Emin ol, annen dönünce bu günleri güzel sohbetlere çevireceksiniz. ❤️