Kız arkadaşım mal galiba
Kız arkadaşımla acayip yakınız ve aramızdan su sızmaz en azından 1 ay öncesine kadar 1 aydır sürekli boş sebeplerden tartışıyoruz ve geneli sevgilime laf ettiği için oluyor ama sevgilimin kötü bir huyu yok sokakta gezmez işinde gücünde genellikle de benle oluyor ve beni fazla baskılamaz şunu giyme bunu yapma bu ruju sürme demez bazen karışır oda çok nadir karıştığı zamanda bi bildiği oluyor ve kız arkadaşım sevgilime sırf beni baskılamıyor diye güzel kardeşim diyor ama sevgilimin bence güzel kardeşim bi durumu yok sadece üstüme gelmiyor çünkü nerde nasıl giyeceğimi biliyor kız arkadaşımın toksit bir ilişkisi var dar bir tişört bile giyse sevgilisi kızıyor benim sevgilim karışmıyor diye güzel kardeşim diyor neyse kız arkadaşımla sürekli bu konudan tartışıyoruz ama şimdi biraz daha ağır bi konu var veya bence ağır geçen haftalarda sevgilimle bir mağazaya gittik ve sevgilim ben istememe rağmen bana bi kaç hediye aldı elbise crop kumaş pantolon ve parfüm aldı en önemlisi parfümdü çünkü o parfüm kokusunu ikimiz ilk çıktığımızdan beri kullanıyordum ilk o bana almıştı gene ve kimsenin kullanmasına izin vermiyordum neyse alışverişten döndük kız arkadaşıma gittim kahve içmeye sevgilimin aldıklarını gösterdim bi saat sonra sevgilim aradı hastaneye gitmemiz gerektiğini söyledi bende aldıklarımızı götürmeyeceğim için arkadaşıma bunlar 2 saat kadar burada kalsın gelip alıcam dedim oda tamam dedi eve dönmeden önce kız arkdaşım aradı ve sevgilisi ile tartıştığını biraz turlayalım mı dedi bizde olur dedik onu almaya gittik arabaya bindiği gibi sevgilimin bana aldığı parfüm kokusu kapladı sordum evet biraz kullandım dedi eve eşyalarımı geri almaya gittiğimde hepsi denenmişti ve elbisenin üstüne kola dökülmüştü iki damla falan değil baya baya dökülmüştü ve parfümün neredeyse yarısı bitmişti kız arkdaşıma kızdın ama abartıyorsun dedi ya kız arkadaşım mal ya da ben
Kız arkadaşımla acayip yakınız ve aramızdan su sızmaz en azından 1 ay öncesine kadar 1 aydır sürekli boş sebeplerden tartışıyoruz ve geneli sevgilime laf ettiği için oluyor ama sevgilimin kötü bir huyu yok sokakta gezmez işinde gücünde genellikle de benle oluyor ve beni fazla baskılamaz şunu giyme bunu yapma bu ruju sürme demez bazen karışır oda çok nadir karıştığı zamanda bi bildiği oluyor ve kız arkadaşım sevgilime sırf beni baskılamıyor diye güzel kardeşim diyor ama sevgilimin bence güzel kardeşim bi durumu yok sadece üstüme gelmiyor çünkü nerde nasıl giyeceğimi biliyor kız arkadaşımın toksit bir ilişkisi var dar bir tişört bile giyse sevgilisi kızıyor benim sevgilim karışmıyor diye güzel kardeşim diyor neyse kız arkadaşımla sürekli bu konudan tartışıyoruz ama şimdi biraz daha ağır bi konu var veya bence ağır geçen haftalarda sevgilimle bir mağazaya gittik ve sevgilim ben istememe rağmen bana bi kaç hediye aldı elbise crop kumaş pantolon ve parfüm aldı en önemlisi parfümdü çünkü o parfüm kokusunu ikimiz ilk çıktığımızdan beri kullanıyordum ilk o bana almıştı gene ve kimsenin kullanmasına izin vermiyordum neyse alışverişten döndük kız arkadaşıma gittim kahve içmeye sevgilimin aldıklarını gösterdim bi saat sonra sevgilim aradı hastaneye gitmemiz gerektiğini söyledi bende aldıklarımızı götürmeyeceğim için arkadaşıma bunlar 2 saat kadar burada kalsın gelip alıcam dedim oda tamam dedi eve dönmeden önce kız arkdaşım aradı ve sevgilisi ile tartıştığını biraz turlayalım mı dedi bizde olur dedik onu almaya gittik arabaya bindiği gibi sevgilimin bana aldığı parfüm kokusu kapladı sordum evet biraz kullandım dedi eve eşyalarımı geri almaya gittiğimde hepsi denenmişti ve elbisenin üstüne kola dökülmüştü iki damla falan değil baya baya dökülmüştü ve parfümün neredeyse yarısı bitmişti kız arkdaşıma kızdın ama abartıyorsun dedi ya kız arkadaşım mal ya da ben
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni baya kiskaniyo git saçını başını yıl sonrada arkadaldigini kes
Ay valla siddet hiç sevmem ama bazen gerekiyor gibi konuşmayı kestik çok şükür ama insanın zoruna gidiyor yakını tarafından böyle olması falan
Kanki kız arkadaşın seni kıskanıyor yani ilişkini
Banada öyle geliyor çünkü kendi ilişkisi berbat bi ilişki Allah düşmanımım başına vermesin dediğim türden uyarıyorum ama gene dinlemiyor ve hala sevgili çocukla benim sevgilim çok şükür nazar değmesin iyi bir insan tartışmayız fazla yani boş kıskançlıklara bile girmiyorum o derece iyi bi insan sevgilim ama kız arkadaşım geri kafalı yani
Belkidd aile yapısından da kaynaklı olabilir kız arkadaşının durumu ama takmamalısın öyle gelmiş böyle gider
evet
Evet mal
Bilerek yapmsi kıskançlık
Ve konuyu açtığım zaman benim kıskanç olduğumu iddia ediyor sevgilimi ondan kıskanıyormuşum
Kesinlikle katılıyorum sana o seni kıskanıyor
Çünkü bastırmaya çalışıyor
Yapamıyor
Sevgili de gözü var
Uzak dur
Ay valla sevgilimi kıskanmam ben ondan da gözü de olsun istediği kadar sevgilim ondan zerre haz etmez son yaptıklarından sonra hiç yani herkes ilişkisini güzel yaşıcak veya kötü yaşıcak diye bi kanun yok kendi ilişkisi kötü diye benimkini sabote ediyor üzülüyorum ona ama sevgilisi ile ayrıl dememizle rağmen ayrılmıyor demeki üzülmek istiyor o yüzden benim ilişkimi sabote edemez zaten son damlaydı bu yaptığı
Bana yazsana
Bekliyorum açık ekleme gerek yok direk yaz
Yaş kaç senin ve boy kilo ten rengin nw